Motor 2006 model fiyatı uygun ama km 70000 bakımlı gözüküyor bakımları yapılmış lastikler sifır almak nasıl olur acil.
Motor 2006 model fiyatı uygun ama km 70000 bakımlı gözüküyor bakımları yapılmış lastikler sifır almak nasıl olur acil.
Çok yanlış gelmişsin. Geçen ki 37binlik cbr konusunu görmedin heralde.
Motora iyi bakildiysa, bakımları yapıldıysa ve fiyatı uygunsa alınabilir.
Fiyatı kafana yatıyosa neden alınmasın arkadaşım ? Bakımlıysa, sağı solu dökük değilse, derli toplu duruyorsa birde ustana motorunu göster sıkıntı yoksa al gitsin.
Geri satışı olurum ya km artıkça. ?
70000 abartılacak bir kilometre değil, düzgün ve bakımlı bir motosiklet ise alınır binilir.
İlanı paylaşırsan fotolarını falan. daha güzel yorum alırsın.. Böyle havada kalıyor.
kaç para bide uygun derken?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34473122/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
Motor bu iyi gibi duruyo ama 5 vites heralde
Arka selenin altında Repsol yazısı stikıtı yok. Ya sökü ki öyle bişey oalcağını zannetmiyorum kolay kolay sökülmez.
Büyük ni olasılıkla değiştirmiş kuruğu. Ya düşyü ya arkadan çarptılar.
Fotolar uzaktan o yüzden kusurları göremiyorum. Aktif olarak biniyorum diyen bi kişi 70 binde olacağına pek inanmıyorum 11 yıllık motorun. Ama yinede olabilir günahını yemiyelim.
Dışardan bakınca temiz gibi. Ama motoru ne kadar zorladı ne akdar hor kullandı ne akdar red line a soktu bilemyoruz böyle fotodan. bi ustaya göstermende fayda var.
Peki sen bu 2005 kasasını canlı olarak gördün mü? ybr den farklı yok. Çok aşırı cılız ufak bi motor. Eğer sen kalıplıysan düdük gibi dururusun üzerinde.
Birde motor aynalarını sökmüş. Sence ayna söken biri apaçi olma şansı % kaç?
Birde bu fotoda gördüğün gibi grenaj kırık.
Aynı şekilde o kırmızı yer varya motor bloğunun orda. orası da kırık gibi duruyor.
Yaani git ybr al daha güzel sen yeni kasa cbr eski kasa cbr karıştırdın sanırım eski kasa cbr ybr daha kötü canlısını görünce arama 100 metre koyuyorum o kadar itici
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Şunu alacağıma yeni kasa ybr alırım.Yada pulsar 150 felan.
Km olarak sıkıntı olmaz 70000 cok cok abarti degil
Fakat aynasi yoksa bence 1000 km de olsa bile baska motor bak
düşük cc 2006 model motorlar zaten en az 60-70 bin km de. 30-35 bin yazanı sen öyle zannediyorsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)