Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bilirkişi Help Me...( Karayolları Geçiş Ücreti )

REKLAM ALANI
    MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Taksitle tanka girdik berkay.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------

Gelebilme ihtimali var o yüzden dikkat etmek lazım çünkü bana her hangi bir yazılı ceza gelmedi. 2015 başların da geçmişim ama 2016 sonun da böyle bir olay olduğunu öğrendim, şimdi duyalım bilelim ki tekrardan başımıza gelmesin. Yoksa 400, 400 gişelere motosikleti bırakırız artık.
    e devlete devamlı kontürol ettiğin halde 1 yıl sonramı bu cezalar göründü yoksa hiç konturol etmiyordunda edincemi gördün
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    e devlete devamlı kontürol ettiğin halde 1 yıl sonramı bu cezalar göründü yoksa hiç konturol etmiyordunda edincemi gördün
    Her zaman ki gibi dişlerimi fırçalayıp yatağıma girdim, tam uyuya kalmak üzereydim ki aman tanrım didim. Ara, ara girip bakıyorum E-Devlete ama bu Gişe Cezası Eylül 1 de güncelleme ile geldi diye tahmin ediyorum çünkü daha önce yoktu.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Mustafa ödedik artık. Şimdi baksam bir şey bulsam durduk yere kendimi üzerim. Sen cebinde kartla geçtiklerine bak ara, arada bari faize yakalanma.
    Not:Bilen bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum. Gişe geçişlerinde Hız Limiti 30KM ve yazılacak hız cezaları 30Km + TL olarak yazılmaktadır. Örnek Hız Cezası 182TL 60KM ile geçtin cezan 364TL ama merak etme 15 gün için de ödersen ultra hassas takıyorlar.
    hocam bu egm trafik ceza sorgulama kısmından sorguladım şimdilik bişey gözükmüyor.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Her zaman ki gibi dişlerimi fırçalayıp yatağıma girdim, tam uyuya kalmak üzereydim ki aman tanrım didim. Ara, ara girip bakıyorum E-Devlete ama bu Gişe Cezası Eylül 1 de güncelleme ile geldi diye tahmin ediyorum çünkü daha önce yoktu.
    Her yerde ön plaka okumaya sabit kameralar tabi istisna yerlerde önlü arkalı çekim mevcut yakalarsa malesef öpüyorlar veya hgs kartınızdan bilgilere ulaşıp hep hızlı geçtiniz diye hem okunmadı sayıp cezayı kitleme ihtimaleride varsayım
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)