Çok kararsızım İnanılmaz .. Yardım
Reklamlar
-
Arkadaşlar bütçem kısıtlı vede işe gidip gelmek için bana Görüntüsü güzel olan Motor lazım , Ara sırada hafta sonları falan Taksime de inebilirim (50 km). Az yakan Motor lazım vede Karizması olan 2 motor arasında kaldım
( Boy 1.81 - kilo 68 )
Mt 125 mi almalıyım ? Son hızı 130 falan kamyon sollıyım desen yarım saat 100 ü geçmesini beklicen
Kawasaki z250SL mi almalıyım ? 250 lik buda tek silindir ama 155 i görüyor vede çok daha seri hızlanıyor mt 125 den
o kadar kararsızım ki beynim yandı, birde sizin değerli görüşlerinizi alıyım dedim.
Reklamlar
-
Valla benim boyum 1.73 bende ninja250 alıcam bi kac aya ninja o boya biraz fazla gelebilir uzun boylular genelde şikayetci oluyorlar
-
Ktm duke serileri tam senin istediğin gibi abs li 200 ve 250 cc makinalar
-
cebra adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bütçem kısıtlı vede işe gidip gelmek için bana Görüntüsü güzel olan Motor lazım , Ara sırada hafta sonları falan Taksime de inebilirim (50 km). Az yakan Motor lazım vede Karizması olan 2 motor arasında kaldım
( Boy 1.81 - kilo 68 )
Mt 125 mi almalıyım ? Son hızı 130 falan kamyon sollıyım desen yarım saat 100 ü geçmesini beklicen
Kawasaki z250SL mi almalıyım ? 250 lik buda tek silindir ama 155 i görüyor vede çok daha seri hızlanıyor mt 125 den
o kadar kararsızım ki beynim yandı, birde sizin değerli görüşlerinizi alıyım dedim.
Ben z250 ile ise gidip geliyorum, cok da memnunum. Boyutlarinin kucuk oldugu soyleniyor ama sanirim cussesi kucuk oldugu icin boyle dusunuyor insanlar. Benim boyum 1.80, sigmamak soyle dursun, pegleri biraz yukselteyim de dizim deponun cikintisina dayanabilsin diye dusundugum oluyor.
-
gogozh adlı üyeden alıntı
Ktm duke serileri tam senin istediğin gibi abs li 200 ve 250 cc makinalar
Ktm Duke benlik değil üstad turuncu turuncu öyle :D
simurgg adlı üyeden alıntı
Ben z250 ile ise gidip geliyorum, cok da memnunum. Boyutlarinin kucuk oldugu soyleniyor ama sanirim cussesi kucuk oldugu icin boyle dusunuyor insanlar. Benim boyum 1.80, sigmamak soyle dursun, pegleri biraz yukselteyim de dizim deponun cikintisina dayanabilsin diye dusundugum oluyor.
Ya kawasaki bendede 250 lik oldugu için bir tık önde de mt 125 inde cazibesi aklımı çeliyor 180 boya iyi olur diyosun hmm
-
Mt25 al 125likle aynı tasarım motor hacmi büyük
-
250 cc lik bir maxi scooter senin işini görür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)