merhaba arkadaslar sırf bu konuyu açmak için üye oldum. forumda buna benzer bir konu vardı ama çok eskiydi ve aradığım cevapları bulamadım orada.
şimdi benim 20bin km kadar cbr 125 tecrübem var. hafta içi hergün işe gelip gidiyorum , haftasonları da maksimum 100 km mesafelere gezintiye çıkıyorum.
hem şehiriçi hem şehirlerarası kullanabileceğim düşük CCli ABSli bir motor istiyorum. boy 1.80 kilo 70. biraz cılız olduğum için çok ağır motorları zaptedemem diye korkuyorum, incelediğim motorlar aşağıdaki gibi; bütçe maksimum 20bin tl.
suzuki inazuma : çok ağır olduğu için vazgeçtim, şehiriçinde dezavantaj, muhtemelen çok yakıyor.
kawasaki ninja 250 sl : çok küçük, ve artçı kısmı çok rahatsız olduğu için vazgeçtim.
kawasaki ninja 300 : çok pahalı, o paraya mt07 alınır.
yamaha r25 : bu motorda ABS olsa tam istediğim motor ama yok maalesef.
yamaha mt25 : yine bu motorda da ABS yok.
yamaha mt 07 : bütçemi aşıyor ve 700lük motorda kendime güvenemiyorum.
ktm duke 390 : istediğim tüm özellikler var ama KTM olması , beni bi düşündürüyor, ilerde satamam, kalite sorunu yaşarım diye korkuyorum. bu motora sahip olan varsa özellikle yardımcı olursa cok sevinirim.
bmw g310R : bu motor henüz türkiyeye gelmedi. eylül sonu itibariyle gelicek. avrupada satış fiyatı 5bin euro, türkiyede vergilerle beraber yaklasık 23bin olucak. eğer 20bin bandında olursa hiç düşünmem bunu alırım, sonuçta bmw.
bu yukarıdaki motorlara eklemek istediğiniz motor var mıdır. hangisi almalıyım. benim için öncelik hafiflik sonrasında güvenlik ve sürüş konforu.