Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Dusuk cc motor daha hızlıdır.

REKLAM ALANI
    hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "Sark!, Sark ağzım da, bir daha böyle laflar etmeyeyim!"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı CrazyBullet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saldırganlık sana değildi, fakat haklısın yanlış anlaşılmaya yer verecek şekilde senin gönderiyi ekleyip post yapmışım. Monza kısmını sana hitaben yazdım kardeşim, kadın kısmını ise konuyu kadınlara getirenlere hitaben yazdım. Dilersen gönderiyi sileyim ya da editleyeyim. Motorla ilgili bir şey paylaşınca konuyu hemen kadın tavlamaya getirip kadınları dolaylı yoldan aşağılayanlara gıcık olduğum için konu buraya geldi. Ben güzel gitmek diyorum adamlar artçılı fantazi kuruyorlar, sanki kadınlar sadece paraya bakan korkunç yaratıklarmış gibi. Bunları sarkastik şekilde cevaplayınca da yanlış anlaşılma oldu. Kusura bakma, senden özür dilerim.
    Rica ederim ben de fazla sert çıktıysam sen kusura bakma.
    CrazyBullet bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı CrazyBullet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pek çok 250cc 6-7 saniyede 100 km hıza çıkabiliyor, 150 km hıza da ortalama bir aile arabası kadar hızlı çıkabiliyor. Bu motor gitmiyor, yeterince iyi hızlanmıyor diyorsanız hangi devirde kullanacağınızi bilmiyorsunuz demektir.
    7 saniyede 0-100km hizlanma ve ortalama aile arabasi kriterse tabii ki yeterli sayilabilir ;)

Hazlanma icin sahsi kriterim: Hizlanmaya engel motor degil, kendi guvenligime olan endisem olmali. Gazi hart diye acamamaliyim. Acacagim zaman da hassas, kontrollu, ve pur dikkat olmaliyim. Gazi actigim anda da yuregim agzima gelmeli.

Denk gelirse yuksek hacimli bir motorsiklet denemenizi tavsiye edeyim. Fikriniz muhtemelen degisecektir.

Gerci ben de bi 250cc denesem iyi olacak. Sadece egitimde 10 saat kullandim o kadar...

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben pistler arasında dahi en hızlı motosikletle iyi derece yapılamayacağını, farklı motosikletlerin kullanılması gerektiğini anlatmaya çalıştım ama başaramadım, kabul ediyorum sorun bende. Buraların mezgiti meşhur diyorlar Cannes'den gelirken size ne getireyim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Hondolog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben pistler arasında dahi en hızlı motosikletle iyi derece yapılamayacağını, farklı motosikletlerin kullanılması gerektiğini anlatmaya çalıştım ama başaramadım, kabul ediyorum sorun bende. Buraların mezgiti meşhur diyorlar Cannes'den gelirken size ne getireyim?
    Bosver mezgiti. Plajdan atilan hasemali kadinlari cagir. Memlekete turist lazim.
    Hondolog bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)