Muhafaza edene Selam olsun.
anahtarsız çalıştırma (keyless go) yapsınlar.. ercanda anahtarı nerden gördüyse.. anahtar parası istedi mi bari
Harika bir hareket yapmış ercan bey, her kimse selamlar.
Bende bir iki defa uzerinde unuttum is arkadaslarim görmüş, getirmişti . Dikkat etmek gerekiyor. Bazen aceleden unutulabiliyor.
eskiler bilirler anahtar kaybolmasın diye zincirli yaylı bir sistem vardı. Pantolunun kemer çeltiklerine takılıyordu. Ondan alabilirsiniz
Stop etme alışkanlığınızı değiştirin o zaman; ayaklığı açmadan önce kontağı kapatıp, anahtarı alıp, ayaklığı açıp ayrılabilirsiniz. Yada arkadaşın dediği gibi satın gitsin
ben de kullanıyorum ilk zamanlarda kontak yeri arama konusunda yaşadım el alışkanlığı ama dizayn açısından olması gerektiği yerde biraz da kornadan bahset
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
aynısını ben yaptım 4 gün tatile gittm hemde.bi döndüm evde anahtar yok camdan bakıyorum motorun üstünde not var başımdan aşağa kaynar su indi.
Bende 5-6 ay önce, biraz daha farklısını, Kadıköy Starbucks önündeki motorlardan, bir cbr 250 için yapmıştım
Motor kontak açık şekilde bırakılmış far yanıyor,
Kontağı kapatıp anahtarın olduğu bölümü bir peçete ile bantladım
Üzerinde anahtarın görülmesini engelledi, işallah işe yaramıştır.
Hırsızlar kilitli motorları çalarken bizde onlara istemeyerekde olsa tetikliyoruz ALLAHtan iyi bir insana denk geldimde yırttım.
Bizi tebessüm ettirdi, lütfen bizim adımıza da bir teşekkür ediniz kendisine.
freewill'in kemerden bağlama fikrini, espri olarak yazmış olduğunu bilmekle/düşünmekle birlikte, biri ciddiye alır diye düşünerekten, uygulama olarak güvenli bulmadığımı belirteyim istedim.
Motordan ayrılmak isteyecek olsanız, düşme anında vb., göbekten bağlısınız... kopar.. kopmaz... büyük tehlike...
Mal motorcular sayfasına herkesi bekleriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)