Kaza videosu az sonra AEA'nın youtube kanalına yüklenecek.
Kaza videosu az sonra AEA'nın youtube kanalına yüklenecek.
Zeki adam, aynı kazayı biz yapsak ölürüz mk.Geçmiş olsun biladerimize
Kaza videosu youtube kanalına koyulmak üzere.İyi Forumlar bu arada fuat domaniç Halkalı acıbadem yoğun bakımdaymış Arkadaşlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
https://sendvid.com/175robid buyrun kaza videosu ben size yayınlanamdan sunayım
https://sendvid.com/175robid
Abooo. Geçmiş olsun. Hızlar da bayağı var.
AEA'da Ducati Scrambler var anladığım kadarıyla sarı renkli.
Ya nasıl anlamsız bir kaza bu, boş yolda git adama çarp...
nasıl ya?
Fuat abi de arkadan gömmüş ama Barkın abi de yavaştan sağa çekiyor dikkat ederseniz
Gecmis olsun. Kaza, adi ustunde kaza iste, beklenen gibi olmuyor meret. Insallah en kisa surede tam olarak sagliklarina ulasirlar.
Benim anladığım Barkın en soldaki arkadaşı sağlıyor; Fuat Domaniç ise "Dur ben hepsini sağlarım" diyor ama olan oluyor...
Ne korkunç Çok geçmiş olsun.
Çarpma anında Barkın'ın kamerasından düşüşünü izlerken tüylerim ürperdi, İyi ki kolu, bacağı Mt- 10'un arka tekerine filan sıkışmamış.
Sanırım Domaniç o an başka bir şeye odaklandı, umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
Mt-10 için çok heyecanlıydı, sağlık olsun diyelim.
fuat abinin sanırım bir rahatsızlığı var (belki tansiyon belki başka bişi) ve bundan ötürü bazen algıları adeta kapanıyor gibi.
her iki kazada da benzer şekilde refleks ve algılama sorunu yaşıyor bence. umarım her ikisi de en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar.
Allah daha beterlerinden korusun inşallah
İyi geliştirilmiş "refleks" şanstan hızlıdır.
Grup sürüşlerinin handikapı. Arkadan da hızlı ve bi tuhaf gelmiş. Geçmiş olsun..
r1 de olduğu gibi uyuklamış yine, ofsayta düşmüş fuat.. kaçış manevrası dahi yapmamış. pist dışında bu hızda yapılan grup sürüşü zaten tehlikelidir. bunlarda solo Türk pilotu değil sonuçta.. kaza geliyorum der anlayana
Fuat Domananiç gibi yılların motorucusu nasıl arka arkaya iki kere bu kadar mantıksız hatalar yapar aklım almıyor.Sanırım Barkın'ı silme geçip biraz heyacan yaratmak istedi ama Barkın'ın belkide diğer motorcu ile güvenlik amaçlı aradaki mesafeyi açmak için hafif sağa konumlanacağını tahmin etmedi.Çok ucuz gereksiz bir kaza.Çok gereksiz risk almış.Bu yüzden grup sürüşlerini sevmiyorum.İçim cız etti valla ikisi içinde.Çok çok geçmiş olsun.Umarım bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.
Fuat Bey bence kotasını doldurmuş, motosiklet hayatına son vermeli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)