Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Maddi ve Manevi Tazminat Davası

REKLAM ALANI
    _oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    arkadaşın derdi ne olursa olsun karşıtaraftan parayı alıp motoru yaptırmak. satarkende ilk günkü gibi hasarsın düşmesi kalkması yok. plaka açık tramere bakabilirsiniz demek . neden siğortayla uğraşmıyor sizce ?
    '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Arkadaş kazada suçsuzsa neden 2.elde değer kaybetsin motoru. Değer kaybını talep etseydi o daha mantıklı bir durum olurdu.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Uyanık keriz muhabeti burdan çıkıyor sen tutanağını tut motorun tamir edilsin sonra git deyer kaybı baş vurusu yap 1000 tl tramer kaydından ne olucak 15 20 bin deyil sonuçta sonra git beni resmen öldürmeye teşebüs etti üzerime doğru sürdü yaralandım diye davacı olur insan

Sonuç hepsi sana adamda sana
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    Yamaha MT-125
    Kaza tutanağımız herşeyimiz var trafik polisi falanda geldi adam parayı vermedi üstüne bana benden para koparmaya çalışıyorsunuz hırsızlar dedi ki adam başta tamam kardeşim dava ile uğraşmayalım şikayetini geri al masrafını karşılayayım demişti. Şimdi her yerden engelledi bizi mecbur sigortaya yaptıracağım ve hasar kaydı oluşacak . Ben kendi zararımdan başka para istemedim hatta gene işciliği cebimden vereceğimi de söyledim adam oralı bile olmadı. Yarın gidip bir avukatla konuşacağım neler yapılabieceğini öğrenip en iyisini yapmaya çalışacağım. Artık parasını da istemiyorum bu adamın ben ne kadar uğraştıysam o kadar uğraşmasını istiyorum. Kendisi antalyadan denizliye gelip bana çarpıp gidiyor şimdi mahkeme için sıka sıka gelecek buraya. Uğraşsın dursun ben uğraşırım sıkıntı değil.

Olayın siniriyle sağlıklı düşünemedim fakat şimdi o sinir de yok ve beni nasıl uğraştırdıysa hırsızsınız benden para çalacaksınız dediyse bu adam o kadar uğraşacak ben onu istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------

Alıntı 35Türk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer vücudunda hayatının geri kalanında dış görünüşü etkileyecek bir yapı bozukluğu oluştuysa bir avukat aracılığıyla şahsa manevi tazminat davası açıp bir miktar para alabilirsin. Bunun dışında kaza olduktan sonra ki iyileşme sürecinde yaşadığın psikolojik çöküntüyü ve özgüven kaybınıda ekleyebilirsin dava dosyasına. Sigorta ödemez bunları ama şahıstan alabilirsin. Bu arada motorunu yaptırdıktan sonra sigortadan değer kaybı parasını istemeyi unutma.Yukarıda ki bişey olmaz uğraşma diyenleri sakın dinleme bilip bilmeden konuşur onlar, emsal davalar var.
    İşte benim istediğim bu teşekkür ederim yorumunuz için

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)