arkadaşın derdi ne olursa olsun karşıtaraftan parayı alıp motoru yaptırmak. satarkende ilk günkü gibi hasarsın düşmesi kalkması yok. plaka açık tramere bakabilirsiniz demek . neden siğortayla uğraşmıyor sizce ?
arkadaşın derdi ne olursa olsun karşıtaraftan parayı alıp motoru yaptırmak. satarkende ilk günkü gibi hasarsın düşmesi kalkması yok. plaka açık tramere bakabilirsiniz demek . neden siğortayla uğraşmıyor sizce ?
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Arkadaş kazada suçsuzsa neden 2.elde değer kaybetsin motoru. Değer kaybını talep etseydi o daha mantıklı bir durum olurdu.
Uyanık keriz muhabeti burdan çıkıyor sen tutanağını tut motorun tamir edilsin sonra git deyer kaybı baş vurusu yap 1000 tl tramer kaydından ne olucak 15 20 bin deyil sonuçta sonra git beni resmen öldürmeye teşebüs etti üzerime doğru sürdü yaralandım diye davacı olur insan
Sonuç hepsi sana adamda sana
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Kaza tutanağımız herşeyimiz var trafik polisi falanda geldi adam parayı vermedi üstüne bana benden para koparmaya çalışıyorsunuz hırsızlar dedi ki adam başta tamam kardeşim dava ile uğraşmayalım şikayetini geri al masrafını karşılayayım demişti. Şimdi her yerden engelledi bizi mecbur sigortaya yaptıracağım ve hasar kaydı oluşacak . Ben kendi zararımdan başka para istemedim hatta gene işciliği cebimden vereceğimi de söyledim adam oralı bile olmadı. Yarın gidip bir avukatla konuşacağım neler yapılabieceğini öğrenip en iyisini yapmaya çalışacağım. Artık parasını da istemiyorum bu adamın ben ne kadar uğraştıysam o kadar uğraşmasını istiyorum. Kendisi antalyadan denizliye gelip bana çarpıp gidiyor şimdi mahkeme için sıka sıka gelecek buraya. Uğraşsın dursun ben uğraşırım sıkıntı değil.
Olayın siniriyle sağlıklı düşünemedim fakat şimdi o sinir de yok ve beni nasıl uğraştırdıysa hırsızsınız benden para çalacaksınız dediyse bu adam o kadar uğraşacak ben onu istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
İşte benim istediğim bu teşekkür ederim yorumunuz için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)