Etme bulma dünyası (Agresif motorcu kaza) (Video)
Reklamlar
-
31 Ağustos 2016, 18:26
Reklamlar
-
31 Ağustos 2016, 19:04
etme buma demeyelimde öfkeyle kalkan zararla oturur demek daha münasip
-
31 Ağustos 2016, 19:12
Puahah nasil da agliyor cok güldüm
-
31 Ağustos 2016, 19:12
Saksıya fesleğen gibi oturturum anlamı da çıkar.
-
31 Ağustos 2016, 19:15
Eleman tam bir angut.Önüne bakmaktan aciz.Benim aklıma takılan diğer olay ; yol kenarında o kadar büyük bir çöp kutusunun işi ne?
-
31 Ağustos 2016, 19:19
Yalniz son anda yaptığı kaçış olmasa su an aramizda olmayabilirdi. Guzel bir reaksiyon vermiş.
-
31 Ağustos 2016, 19:36
Gidon amortisöru şart arkadaş yoksa böyle tank slapping olur.
-
31 Ağustos 2016, 19:49
Bazen gerçekten neyle mutlu olduğunuzu anlamıyorum tamam arkadaş hatalı kullanım tarzı hatalı hatalıda hatalı ama sonuç olarak motosiklet kullanıcısı ve bizden biri hatalı görüp insanlık adına geçmiş olsun düşüncesinden uzaklaşsanız da en azından başkaları nın başına gelen kötü şeylerle mutlu olmayın.
Not:Tank slapper olmuyor motosiklet, arka frene basılı tutarak lastiği kitlediği için arka teker tutunamayıp kayıyor.
-
31 Ağustos 2016, 20:03
böyle arabayı alıp ne yapmak için çıktığını bilmeyen boş yolda içinde oturup sadece ön camın malzemesine bakan o kadar boş var ki.. en büyük tedbir delirsen de bundan zevk almaya çalışarak sakin olucaksın
-
31 Ağustos 2016, 20:17
youtube'da o videodan sonra sağdan "angry people vs bikers" isimli seriye geçtim,
sinirden klavyeyi kemiriyorum.
-
@istanbul_gezg
Tabi tabi, başlığa takılmayın. Doğru diyorsunuz. Ne yazacağımı bilemedim. Öyle yazdım geçtim.
Ülkelerde farklı farklı çöp kovaları var. Bizde sokağa bir tane teneke, büyük sayılır yine.
Amerika kanada avrupa da küçük küçük bireysel çöp kovaları.
Böyleside varmış demek. Koca konteyner koymuşlar.
Dediğiniz gibi, sola manevra yapmasa, tam da o sivri yere denk geliyordu. İyi yine son manevrayla, bu hasarla atlattı.
Adam kaza yaptı diye mutlu olduğumuz yok. Adam trafikte fazla sinirlenip, müziğinde gazına gelip, kendi dikkatsizliği ile kendine zarar veriyor olay bu. Bazen böyle sinirlenip atarlanıp, motoru ve kendini ezmemek gerekiyor.
-
Bu tabii tankslapping değil. Şimdi ön freni birden bire sıktığı için ön tekeri kaymış. Buna low side denir. Low ön, side fren. Bir de arka freni kilitleyip düşme vardır ona da arka yani high, fren yani side deniyor. Ön ve arka fren kullanımlarına dikkat etmek gerekiyor. Forumda bu konuda çok mesaj var. Okursanız bilgilenirsiniz. Tekerinize taş değmesin.
-
ABS OLSAYDI MOTOR HEMENCECİK DURURDU HİÇTE BİLEM HİÇBİŞEY DE OLMAZDI
-
Offf çok kötü be... Elini çök kutusuna çarpıp parçalamadı iyiki dedim, ve sonra parçalanmış dizi gördüm!
Ve orada araba yavaşlamasa, bodoslama geçse dört yoldan o zaman suçlu olur. Araba yapması gerekeni yapmış... Bidaha böyle atarlı giderli kullanabileceğini sanmıyorum motorcu kardeşin.
Alper Karademir adlı üyeden alıntı
ABS OLSAYDI MOTOR HEMENCECİK DURURDU HİÇTE BİLEM HİÇBİŞEY DE OLMAZDI
"ABS! Diz kurtartır!" Kamu sıpotu(!)
-
sağlam bir dizlik olsaydı muhtemelen kurtarırdı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)