anlaşmış olabilirsin sonuçta parayı yollamadın ve satış gerçekleşmedi. yani işin resmi kısımı yapılmadı.
adama soracağın soruların hepsinde sana yalan söyleyebilir. görmeden etmeden bunuda anlamazsın.
sana dişli yeni değişti der halbuki 20 bin km olmuştur hop sana 500 tl kaçar.
lastik 2000 km önce değişti der halbuki 15 bin olmuştur hop lastik takımı 1000 tl
bakımı yeni yapıldı der ama yapılmamıştır hop bi 500 daha min.
bu böyle devam eder gider. o yüzden adama telefonda soracağın her soruda sana yalan söyleme ihtimali var. bak belkide % 100 doğru söylüyordur günahını almıyım adamın. ama dediğim gibi ne derse desin ekspertize götürün 200 tl yi verin 3-5 binlik olmayın. hee belkide hakkaten masrafsız ama bilemezsinde.
senin adama tek diyeceğin şu ; abi şuradaki şu servise ( honda servisi olacak bu ve senin bulduğun servis olacak ) şu saatte randevu aldım motora ekspertiz yapılacak motoru oraya götürürmüsün dayımda orada olacak zaten. bir sorun çıkmazsada dayımla notere gidersiniz diceksin. adam zaten tamam der ise artık ekspertizden çıkacak sonuca göre karar senin. usta al veya alma der.
yook adam sana ben götürmem oraya veya oraya değil şu ustaya götürelim falan der ise kibarca abi benim tanıdığım orada oraya götürmeni rica ediyorum dersin. yok götürmem demeye devam ederse peki abi teşekkür ederim ilgin için ama kusura bakma ben motoru satın almıyorum diyeceksin ve telefonu kapatacaksın. bu kadar basit