Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ailemi ikna ettim motorumu aldım

REKLAM ALANI
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    hayırlı olsun kazasız belasız kullan.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim inşallah bir gün bende sizin aranıza daha iyileri ile katılırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------

Temiz ve bütçeme uygub bunu buldum ama şuan için memnunum zaten çinliler benzer işler yaptığı için sorun olmuyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------

Haklısınız güzel sözleriniz için teşekkür ederim olay sıcak olduğu için dün hemen forumda paylaşmak istedim ama dediklerinizde haklısınız insanların bin bir çeşit düşünce var aklında.

Motosikleti
    Tmax 530
    Yalniz yeni farkediyorum resimlerde..
    Motorun cok guzel ancak o yan aynalari niye katlar pozisyonda kapadin?
    Buyuk abilerinin yapmis oldugu sacma hareketlere ozenme, bir abi tavsiyesi olsun sana.
    Guvenlik herseyden once gelecek, hayata bir kez geliyorsun. Caninin kiymetini bil..

Xavosa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Alıntı acgh1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalniz yeni farkediyorum resimlerde..
    Motorun cok guzel ancak o yan aynalari niye katlar pozisyonda kapadin?
    Buyuk abilerinin yapmis oldugu sacma hareketlere ozenme, bir abi tavsiyesi olsun sana.
    Guvenlik herseyden once gelecek, hayata bir kez geliyorsun. Caninin kiymetini bil..
    O aynaları katlaamın nedeni ağacın arasına bağliyorum ondan dolayı katlamam gerekiyo bu fotoğraflarda ark halinde çekildi yani sürüş hali değil yoksa aynalara önem veriyorum

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun kardeşim, allah kaza bela vermesin. şimdi ikna olayını aştın, daha önemli bir hususa geldin, buna çok dikkat et;
    -Aileni üzmemek. Anladın sen onu.
    kemal620 bunu beğendi.

serhat207 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NSS FORZA 300
    İlk başta bu tarz bir motor ile başlaman iyi olmuş bence hem yakıtı az hem sukuter gidi kolay dengesi bozulmuyor, 5000 / 10000 km sür değiştirirsin sonra. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
    kemal620 bunu beğendi.

rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bazen farkemeyebiliyor insanlar selamı. Benim de farketmediğim oluyor, selam verip karşı tarafın farketmediği de oluyor. Kimisi de selamdan bihaber oluyor, anlamayabiliyor. Boşver takılma böyle şeylere.
    Maksadın motora binmekse devam et. Bindiğin aletin fiyatından dolayı sana değer biçmeye kalkanları da umursama.
    kemal620 bunu beğendi.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Hocam sizi buralarda görmek 😄

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)