Babamin ustune bile 1000 e cikarttilar. Bana 2000-2200 arasi dediler. Sigortasiz binecegim artik polistende kacarim plakasiz gezerim
Babamin ustune bile 1000 e cikarttilar. Bana 2000-2200 arasi dediler. Sigortasiz binecegim artik polistende kacarim plakasiz gezerim
mecburuz kardeş yapacak bişey yok arkaddan biri gelip seni uçursa bile Allah korusun haklı olsan bile haksız druma düşersin benim basımdan bi kaza geçti motosiklet pert oldu karşı taraf %100 kusurlu bulundu sigortam olmasa idi cebimden 20 bin TL toplam para çıkmış olacaktı düşün artık .
Polisten kaçtın sorun yok, bir insana, bir çocuğa çarptın (Allah korusun) ne olacak?
nasıl o kadar yüksek olabiliyor ya yaş 17 motorun da h2 falan mı :D bana 800 çıktı yaptırdım rekor bende sanıyordum :D
Sehir ici yavas bi sekilde kullanirim ani motoru 3000 e aldik enayimiyim 2750 odeyeyim.
Hayatin kaydi demek cocuk..karsi tarafin sigorta sirketi gelecegini elinden alir..
Hic bisey yapamazlar kopruye cikip intihar ediyorum derim
Ziraata gidin genellikle en ucuz fiyatı o veriyor.
ziraat ucuz falan vermıyor 2000 tl den kapı actı
Toplu ulaşımın yetersiz olduğu bir ülkede hükümet sigorta fiyatlarının düşmesini sağlayamıyorsa sigortasız gezmek en güzeli.
Yas kac motor markasi ve yilk ney, sehir nedir ogrenebilir miyim hocam
Ben de Ziraat'tan yeni yaptırdım. 2-3 bin rakamları dolanırken 1200 tlye yaptı Ziraat. Sigorta olmadan sakın çıkma trafiğe dostum şakası yok bunun.
yolda...
Öncelikle sigorta yaptırmamaya çok diretip sonunda 1500 tl bayılan bir insan olarak söylüyorum arkadaslar müthişsizniz hakikatten.HERKESİN PARASI YOK KARDEŞİM! Ben seni anlıyorum dostum ben aç kalıp yaptım o sigortayı çok sürdüğüm için hafta sonu süreceksen bi sıkıntı olmaz kardeşim.YAYAYA ÇARPSAN NE OLUR MU? Arkadaşlar can bu can insanların canına bile sigorta nasıl olsa öder diye mi bakıyoruz artık? Bütün masrafları ödeyeceğiz ki sigortalı olsanda bir yayayı hastanelik etmek araç kullanıcısının suçu oluyor (çoğunlukla). Sigorta fiyatları düşmeyecek çünkü sadece yanlışa yanlış diyen adamlar çok(!). Bir şeyler yapmamamızın vakti geçmiyor mu?
Karşı taraf süçlü olduktan sonra sgortam olmuş olmamış önemli deyil küsür bendeyse sgortaya 1.300 vericeğime karşı tarafın masrafını karşılarım küçük cc motor araç pert etmez sanırım
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Adamı S*******kerler Aslanım sen bilirsin.
Sigorta insanlarin kaportasi göçtüğünde devreye girer kasko degil bu hastahane parasi olu parasi falan veriyor
Sigortasiz olmaz be ya mecbur yaptircan
aboowww biz bmw yi bırakalı kocaman makam arabasına 2.0 motor takmışlar. 7 serisi neyse de bi maserati diyeyim, geçen kadının biri fırladı önüme bebekte, Allah'tan geriden yavaş geliyordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
ama 3.000 tl lik motora da 2.000 tl sigorta yaptırılmaz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)