Video edit programı tavsiyesi
Reklamlar
-
30 Ağustos 2016, 15:32
Merhaba go prom ile çektiğim videoları editleyip kesip video müzik ekleyip düzenleyeceğim program tavsiyelerinizi alabilir miyim ??
Şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
30 Ağustos 2016, 15:37
movie maker ile denemiştim. İllallah çektirdi.
Araştırırken "camtasia 8"'i buldum. Genelde gamer'lar falan kullanıyor.
Program küçük 250 mb yaklaşık. Tavsiye ederim. Fazla yormuyor cpu'yu kayıt dışında.
-
30 Ağustos 2016, 15:42
sey_47 adlı üyeden alıntı
movie maker ile denemiştim. İllallah çektirdi.
Program küçük 250 mb yaklaşık. Tavsiye ederim. Fazla yormuyor cpu'yu kayıt dışında.
Videoyu kesip diger video ile geçiş efekti ile bireştirip müzik filan ekleyebiliyorum dimi
-
30 Ağustos 2016, 15:48
ganay adlı üyeden alıntı
Videoyu kesip diger video ile geçiş efekti ile bireştirip müzik filan ekleyebiliyorum dimi
Dediklerinizin hepsi yapılabiliyor. Çok ta kolay. Tam net karşılaştırma denilemez ama photoshop'u kullanıyorsan, ona göre çok çok kolay.
Adobe nin after effects'e baktım, video edit programı. Birşey anlamadım kapattım.
Camtasia kolay bayağı. YOutube'da bir kaç video var izle istersen. Zaten ortaokul çocukları falan eğitim videosu çekmiş youtube'da
-
30 Ağustos 2016, 16:02
Sony Vegas pro şey yapılabilir onunda şeysi iyi
-
30 Ağustos 2016, 19:30
Sony vegas pro , tek gecerim. Adobe after effects denemistim ama vegas kadar kolay bir arayuz yok.
-
30 Ağustos 2016, 19:39
-
30 Ağustos 2016, 19:46
Beyler merhaba,
Bu gopro ve sony nin programlari ucretsiz mi?
-
30 Ağustos 2016, 20:06
bagriacik adlı üyeden alıntı
BEnde de Kamera olarak GoPro HERO var, studio programı da var, lakin GoPro'yla çekilmiş videoları kendi studio programı tanımıyo, nasıl bir saçmalıktır anlamadım, "import new files" yaptığımda kendi çektiği videoyu seçiyorum, Studio programı sisteme almıyor, enteresan bir durum var, GoPro videoları "mp4" formatında kaydetmesine rağmen Studio programında All SUpported Files"'ta "mp4" seçeneği yok, fikri olan var mı acaba?
-
30 Ağustos 2016, 20:15
@Alipasa85 Söylediğin sorunu bende yaşadım. Debian Linux kullanıyordum o sıralar, becerememiş, W7 kurmuştum. Yine olmamıştı.
Çok sonra öğrenmiştim sorunun kaynağını. Birşeyi yanlış yapıyorsun diyeceğim sana. Eğer aklıma gelir, ya da bulursam, tabii unutmazsam sana iletirim. Çok kolaymış lan bu diyeceğin bir şeyi eksik yapıyorsun sanıyorum.
-
30 Ağustos 2016, 20:16
Adobe Premiere Pro CC 2015 Portable
-
30 Ağustos 2016, 21:45
Beyler merhaba,
Bu gopro ve sony nin programlari ucretsiz mi?
goproyu bilmem ama sony vegas ücretli.
-
30 Ağustos 2016, 21:58
movie maker ile denemiştim. İllallah çektir
di.
Camtasia 8 windows 10 'la uyumlumu? Yada win10'la yumlu olan bir program varmı?
-
30 Ağustos 2016, 22:03
Zsrvc adlı üyeden alıntı
Camtasia 8 windows 10 'la uyumlumu? Yada win10'la yumlu olan bir program varmı?
Denedim hocam windows 7 de de kullaniyorum.
W10 da da calisiyor.
Hatta w10 da daha iyi calisiyor. Islemcim daha iyi ondan da olabilir.
-
30 Ağustos 2016, 22:16
Denedim hocam windows 7 de de kullaniy
orum.
W10 da da calisiyor.
Hatta w10 da daha iyi calisiyor. Islemcim daha iyi ondan da olabilir.
Teşekkür ederim yarın yükleyeyim sana da dua edeyim
-
30 Ağustos 2016, 23:08
alipasa85 adlı üyeden alıntı
BEnde de Kamera olarak GoPro HERO var, studio programı da var, lakin GoPro'yla çekilmiş videoları kendi studio programı tanımıyo, nasıl bir saçmalıktır anlamadım, "import new files" yaptığımda kendi çektiği videoyu seçiyorum, Studio programı sisteme almıyor, enteresan bir durum var, GoPro videoları "mp4" formatında kaydetmesine rağmen Studio programında All SUpported Files"'ta "mp4" seçeneği yok, fikri olan var mı acaba?
Import edmeden once import edecegin videoyu belgelerin altinda ki video klasörüne kopyalayip oradan import etmeyi dener misin?
-
30 Ağustos 2016, 23:17
Adobe Premiere Pro CC 2015 Portable
hacı bu programı dene, çok kapsamlıdır. zaten "Adobe" adı yeter birazcık zahmet et öğren. öğrendikten sonra muhteşem videolar ortaya koyarsın.
örnek video;
-
31 Ağustos 2016, 02:28
sadece videoları kesip biçeyim, bi de altına müzik ekleyeyim, basit bişi olsun diyorsan;
Camtasia Studio öneririm.
ben videolara takla attıracam, slow motionlar yapacam, renkleri kurcalıcam diyorsan;
Adobe After Effects öneririm.
-
31 Ağustos 2016, 04:51
After effects önermem, üst seviye yazılımdır kullanımı zordur. Görüntü üzerine odaklanmıştır altına koyduğun müziğin senkronizasyonu için her seferinde ram üzerine render alman gerekir. Yazdığın işlem (kaba edit) Premiere'de yapılır. +Pahalıdır aylık 220 lira
Ekran görüntüsü de yakalayacaksan camtasia olabilir.
Sadece kaba edit için alternatif lightworks ; https://www.youtube.com/watch?v=O7ea7DsbGuA
( action cam videolarının editlenmeden önce mercalli'den (stabilizasyon) geçirilmesini tavsiye ederim)
-
31 Ağustos 2016, 05:00
SenC_an adlı üyeden alıntı
After effects önermem, üst seviye yazılımdır kullanımı zordur. Görüntü üzerine odaklanmıştır altına koyduğun müziğin senkronizasyonu için her seferinde ram üzerine render alman gerekir. Yazdığın işlem (kaba edit) Premiere'de yapılır. +Pahalıdır aylık 220 lira
Ekran görüntüsü de yakalayacaksan camtasia olabilir.
Sadece kaba edit için alternatif lightworks ; https://www.youtube.com/watch?v=O7ea7DsbGuA
( action cam videolarının editlenmeden önce mercalli'den (stabilizasyon) geçirilmesini tavsiye ederim)
Hocam video stabilizasyonunda görüntü kalitesinde ne oranda bir kayıp oluyor bilginiz var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)