Video edit programı tavsiyesi
Reklamlar
-
31 Ağustos 2016, 06:02
2-3 yazılımda ciddiye alınır bir kayıp söz konusu değil ,after effect kayıpsız sonuç verebiliyor ancak render süresi inanılmaz uzun. Motora verdiğim paranın 14 katını bilgisayarıma vermişim bu sistemde 4k çekilmiş 7 dakikalık video stabilizasyonu için 21 saat süre istiyor.
Aynı işlem mercalli de 18 dakika, üstelik windows tabanlı sistemlerde bile prores formatında kayıpsız çıktı verebiliyor . standart ayarlarında bile stabilizede ciddi bir kazanım söz konusu, birde kameranın üstündeki lens parametreleri doğru girilirse 0 titreşimli sonuçlar alırsınız. tavsiye ederim.
Reklamlar
-
31 Ağustos 2016, 15:50
dediğim gibi after effectsle videolarına taklalar attırırsın, en sağlam videoları after effects ile yapabilirsin,
ama kullanım basit, sadece kurgu için kullanmalık bişi istiyorsan camtasia studio gayet işini görecektir.
ayrıca camtasia nın kendi içinde camrecorder (ekran görüntüsünü video olarak alma) yazılımı da mevcut.
-
31 Ağustos 2016, 16:04
alipasa85 adlı üyeden alıntı
BEnde de Kamera olarak GoPro HERO var, studio programı da var, lakin GoPro'yla çekilmiş videoları kendi studio programı tanımıyo, nasıl bir saçmalıktır anlamadım, "import new files" yaptığımda kendi çektiği videoyu seçiyorum, Studio programı sisteme almıyor, enteresan bir durum var, GoPro videoları "mp4" formatında kaydetmesine rağmen Studio programında All SUpported Files"'ta "mp4" seçeneği yok, fikri olan var mı acaba?
kullandığınız windows orjinal olmalı gopro görüntüleri proğrama yüklemiyor. bende iki bilgisayar var birinde oluyor diğerinde olmuyor
-
31 Ağustos 2016, 16:05
alipasa85 adlı üyeden alıntı
BEnde de Kamera olarak GoPro HERO var, studio programı da var, lakin GoPro'yla çekilmiş videoları kendi studio programı tanımıyo, nasıl bir saçmalıktır anlamadım, "import new files" yaptığımda kendi çektiği videoyu seçiyorum, Studio programı sisteme almıyor, enteresan bir durum var, GoPro videoları "mp4" formatında kaydetmesine rağmen Studio programında All SUpported Files"'ta "mp4" seçeneği yok, fikri olan var mı acaba?
videoların içinde bulunduğu klasörün dosya yolunda herhangi bir türkçe karakter varsa tanımaz. pc kullanıcı adında dahi türkçe kararkter olmaması gerekiyor.
-
31 Ağustos 2016, 21:15
Format factory basit bir program ve güzel ve iyi ve şık ve türkce ve beleş
-
bagriacik adlı üyeden alıntı
Import edmeden once import edecegin videoyu belgelerin altinda ki video klasörüne kopyalayip oradan import etmeyi dener misin?
Çok enteresan bir şekilde, dediğiniz gibi C: nin altında kullanıcılar/kullanıcıadı/videolarım klasörünün içerisine bir klasör açıp, tüm videoları buraya kopyaladım, import ederken bu klasörün içindeki videoları tanıdı program ve sorun çözüldü, teşekkürler, Allah razı olsun...
-
Premiere pro cc 2017
Ekran videosu Bandicam
Hepsi cracklı premiere aylık para istiyomuş pıff
-
13 Haziran 2017, 13:49
merhaba, ücretsiz editleme programları var mı başka kullandığınız, memnun kaldığınız?
-
13 Haziran 2017, 13:54
After effects, sony vegas v.b. tüm programlar bu gibi basit işlemler için çok karışık "bence".
Filmora adında bir yazılım var. İnanılmaz basit ve hızlı bir kullanımı var. 2 GB ram olan cihazda bile çok rahat tüm işlemleri yapabilirsiniz.
-
13 Haziran 2017, 16:42
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)