Vay canina sayin seyirciler...
ben anlamadım n'oldu ? tekere kalkmıştı indirince mi kafayı kaybetti motor ?
Sanırım motor bloğu gitti arka tekerleği kitledi.Eleman yine iyi yavaşladı en az hasarla düşüşü atlattı.
Çok güzel düştü, boş değilmiş ön kaldırışı. Arka tekerin kitlendiği ortada ama nasıl? Vites düşürecek hali yok, orasını çözemedim. Debriyajı çekse arka teker geri açılmazmıydı?
Bi kere arka lastiğim patlamıştı ve 100 km/h ile gidiyordum, gidon aynen bu şekilde bir tribe girmişti. Neyse ki düşmemiştim. Muhtemelen burada da tekerlek ile alakalı bir olay var. Biri boşa dönüyor ya da biri tam olarak dönmüyor olmalı.
ön kaldırma işi göz yanılması galiba.
arka teker motordan değil de zincir-dişli'nin başına bir iş gelmesinden dolayı kitlenirse debriyajı çekmek fayda etmez.
öyle bir kitlenme gibi.
bu işi çözse çözse COQ çözer.
fakat güzel düşmüş.
Azrail kapıya gelip vazgeçmiş heralde.
HONDA
#BZ3082
Adamin feryatlari ic burkucu kacinilmaz sonun ne olacagini biliyor ve o surecte oldukca uzun gorunuyor...
insanın çaresizce kötü duruma doğru sürüklenmesini görmek çok üzücü, içim burkuldu bir an.
edit: motor 7200 kilometredeymiş ve motor arıza yapmış denilene göre, yuh motor bloğu patlamış.
Ön teker hizi yavasti birden teker yere inince sapitti heralde direksiyon
bildiğim kadarıyla bu videoda motor kendini kitlediği için arka teker dönmüyordu adam ucuz yırttı
İyi akşamlar. Buna tank slapping diyorlar. Tek tekerden inerken iki teker aynı iz düşümüne düşmeyince gidonun tank tokatlaması başlamış ve sonuç..:-(
Tank slapping gormesek yedireceksiniz ha.
Arka teker kitlenmis işte.
Tank slapping değil...gidon salınmıyor motorum arkası salınıyor..
beyler saçmalamayın lütfen, blok patlamış görmüyor musunuz? benim attığım videğonun son 4 dakikasına falan bakın.
motor bloğu patlamış ve arka teker kitlemiş. tank slapper böyle olmaz hem iyi sallamışsın kardeşim.
Tank slapping değildir ottoman slappingtir o...
espri yaptı bal kabağı, koy tabağa ye sabaha motor patlamış hacı ben ilk defa gördüm
kaza videosu (uzun)
bu arada motor bloğunda "HONDA" yazıyor yoksa benmi yanlış okuyorum. ama kaportada da "GSX" mi ne yazıyor. anlayamadım suzuki midir honda mıdır?
expladindo da motor minha diyor arkadaşlar ya lütfen nasıl anlayamazsınız, motorun mına... yani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)