herkesin bi anısı olmuştur motosikletle benim en komik anımı paylaşmak istedim
sizde böyle komik anılarınızı yazarsanız sevinirimm
Bundan 7-8 sene önce kadar mersinin aydıncık ilçesinde pansiyon-restaurant işletiyorduk ailece.
restoranın ihtiyaçları için kullandığımız bi pejo 103 ümüz vardı. bi gece haberlerde bi mankenin jipinin yandığını izledim arkadaşlarla çok güldük(normalde hiç huyum değildir-belkide liseli öğrenci psikolojisiyle) yarım saaat falan olmadan dometes bitti ve ben markete almaya gittim. tabii motorda ne fren nede ışık vardı. dönüşte durmak için frenle jikleyide kullandım . önce kapkaranlık yolda bi ışık yandı, tabii sevindim, yaşasın! dedim demek farda bi kopukluk varmış kasise girince çalıştı!! amaaa az sonra bacağımın arasında bi sıcaklık hissettim kafama eğdiğimde mototor alev almış yanıyordu.. zaten biraz yavaşlamıştım motoru hemen orta refüje atıp restorandan yardım istemeye koştumm tabi kimm inanır, onları ikna edemedim kendim yangın tüpünü alıp koşunca arkadaşın biri camdan ne olduğuna bakmayı akıl etmiş motorun gerçekten yandığını görüp anaa lan gerçekten motor yanıyo demesiyle arkadan yetiştiler sağolsunlar (sadece birlikte motorun yanışını izleyebildik)
Yaa böylece başkasının acısına gülmenin ne kadar kötü olduğunu utanarak öğrendimm maalesef