Evet cumartesi akşamı kuruçeşme ( 1. köprü altında) motorlu polisler tarafından motorum egzoz nedeni ile bağlandı ve benimle birlikte birçok motorcu aynı şekilde motorunu bağlattı. Şikayet varmış ve bu sebep ile uygulama yapılıyormuş. Bilginize o bölgelerde işiniz var ise heleki haftasonu ise bri daha düşünün derim egzoz varsa motorunuzda. Gelelim olayın diğer boyutuna ben ortaköy istikametine gidiyordum polisler solda idi ben bir kalabalık gördüm. Hişt , hey gibi sesler duydum yalan yok ama polisin bu şekilde çevirme yaptığını bu yaşıma kadar ilk kez gördüm. Pfizer fabrakısı nın olduğu ışıklarda arkamda siren ve iki motor beni yakaladı tabi ben kaçıyor gibi oldum bu esnada hişt hey seslerine uymamışım. Polis ya yolu kapatır, ya ışık tutar yada düdük çalar. Bi taraftan element uydurmaya gerek yok. Ayrıca Tüv onaylı akropviç egzozu olan bir arkadaşıda bağladılar. Çok sinirliydi arkadaş . Neyse ben pazar sabahı gittim emniyetten motoru çözdürüp otoparktan motorumu aldım . Böyle bir macerada yaşamış olduk. Diğer kurbanlar da resimde.