Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kız İçin Motor ?

REKLAM ALANI
    NRT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı serkany adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trolum trolsun trol
    Trolüz, trolsunuz, troller.

Trol eyleminin çoğul ve tekil çekimleri.

Şunu yazan normal bir vatandaş olarak gelip yazsa formun eli sopalılari bir guzel maytap geçer etmediği alayı dalga geçmeyi birakmaz, didaktik formda araştır lafizlari , üzerinde cila niyetine bir ton laf ile sopa atar. Gönderirseniz.

Artık bu vatandaş güzel bir sosyal deney yapmis. Sizler üzerinde ben KİZİm yazınca olay %180 ters dönüyor.
    Vay arkadas bu nasıl bi on yargıdır acaba burda iki kikirdeyip konuşsaydım ayy kızın icin cicis motor diyeydim o zaman sanıyorum bi kız oldugumu dusunecektin ama kadınlar senin hayal dünyandaki kadar cıt kırıldım minnoş ve şu aptal sarışın formunda degiller olmak zorundada degiller sadece makinelerle pek aramiz iyi degil hepsi bu. sana hayatnn geri kalnında ön yargısız bi yasam diliyorum
    jimi_hendrix bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    bıyıklısından, hanım sanırım bu aralar pek işin yok mt yi trolleyim dedin,
    beyler yazın bişilerde bizde cekideği alıp izleyelim

GazTepkisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan YOK :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Alıntı NRT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay arkadas bu nasıl bi on yargıdır acaba burda iki kikirdeyip konuşsaydım ayy kızın icin cicis motor diyeydim o zaman sanıyorum bi kız oldugumu dusunecektin ama kadınlar senin hayal dünyandaki kadar cıt kırıldım minnoş ve şu aptal sarışın formunda degiller olmak zorundada degiller sadece makinelerle pek aramiz iyi degil hepsi bu. sana hayatnn geri kalnında ön yargısız bi yasam diliyorum
    Blader ben sana bir şey demedim forum ahalesine laf söyledim yazdıklarından kız kısmını çıkar aynı minval bir yazı yaz iki gün sonra dene zaten sosyal deney yaptığını dusunuyorum, iki gelen cevabı karsilastir, cevapların 180 derece farklı olduğunu göreceksin.

İkincisi ben yazımda sana trol olduğundan başka hiç bir ithamda bulunmadim. İYİ OKU. Hala da öyle olduğunu dusuruyorum.

İnsanları kendi kafamdan bir yere koyup yargilama. Bu da sana tavsiye.

Madem trol olmadığını söylüyorsun 2-3ay sonra seni yeni motorun ile burda görmek isteriz. O zaman da senden özür dilemek boynumuzun borcu olur..

Alıntı PiedPiper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayret, kimse ehliyetten bahsetmemis.

(Kamu Spotu)
    Once ehliyet alin.
    Ehliyetsiz motosiklet kullanmayin, kullananlari uyarin.
    (/Kamu Spotu)
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 adet pcx veya nmax(daha güzel olur) , 1 adet kask , 1 adet korumalı mont,eldiven,dizlik ve ehliyetinde cebindeyse,

ister işe git istersen Karagöl e ,depon doluysa Ankara'nın yolları senin ;)
    Alıntı demirarch adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten ehliyet alman 3 ay sürer ;
    motora gelince scooter candır ....
    pcx 150 , nmax 125 , fiddle 3 125 , peugeout django ..... büyük şehirlerde çok işe yarar

Evet ehliyet almam sart ama simdiden bi bakmam lazım gercekten kullanabiliyormuyum dogru oldugunu kabul etmiyorum ben calışıp sadece kedime harcasam ehliyet ucretini sorun etmiycem ama oyle bi durum yok zaten onun icinde ne kadar gider hic bilmiyorum bu arada arkadaslar scooter tarzindan olabildigince almamaya calisacam cunku sevmiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süper yorum 👍👍👍🤗 biyiklisindan hanım 🙏😜
    something123 bunu beğendi.

Alıntı serkany adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Blader ben sana bir şey demedim forum ahalesine laf söyledim yazdıklarından kız kısmını çıkar aynı minval bir yazı yaz iki gün sonra dene zaten sosyal deney yaptığını dusunuyorum, iki gelen cevabı karsilastir, cevapların 180 derece farklı olduğunu göreceksin.

İkincisi ben yazımda sana trol olduğundan başka hiç bir ithamda bulunmadim. İYİ OKU. Hala da öyle olduğunu dusuruyorum.

İnsanları kendi kafamdan bir yere koyup yargilama. Bu da sana tavsiye.

Madem trol olmadığını söylüyorsun 2-3ay sonra seni yeni motorun ile burda görmek isteriz. O zaman da senden özür dilemek boynumuzun borcu olur..
    trol olduğundan başka bişey demedim deyip daha ne demeyi planlıyosun acep ?? ayrıca kesin motor alacam demedim almayı düşünüyorum dedim hayır sana kız olduğumu kanıtlama gibi bi zorunluluğum yok çok merak ediyosan hastaneye gelirsin bi kahve ısmarlarım ha yok diyosanda o zaman burdaki arkadaşlarda şahit olsun motor aldığımda resim koyarsam bana iyi bi korumalı mont alırsın özür maniyetinde olur biter ha bunuda yok diyosan daha fazla yazma olur mu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------

aynı durum senin içinde geçerli senin içinde tek tek yazamıycam.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07

aynı durum senin içinde geçerli senin içinde tek tek yazamıycam.
    hayırlı işler

P.S. moderator arkadaşlardan ricam başlıgı deiştirin.. bi konu yazılır dipnot bayan için denir ama bu nasıl bir mantık kız için motor??? motor tavsiyesi istersin dipnot bayan oldugum için dersin, boyun kısadır falan, ozel hayatını hemsıre oldugunu hasta baktıgını ogrenmek zorundamıyız?

hayırlı işler
    yani senin kadın oldugunla alakli bisey dedigimi hatrlamıyorum ayrica kadınsın madem herkes yaparda sen de mi yaparsın ya senin icinde gecerli derken yukardaki teklif icin soylemistim neyse bi kadının olması oyle yada boyle hosuma gitti ((:

Duuruun , siz gardaş'sınız

hayırlı işler

P.S. moderator arkadaşlardan ricam başlıgı deiştirin.. bi konu yazılır dipnot bayan için denir ama bu nasıl bir mantık kız için motor??? motor tavsiyesi istersin dipnot bayan oldugum için dersin, boyun kısadır falan, ozel hayatını hemsıre oldugunu hasta baktıgını ogrenmek zorundamıyız?

Forumun kuralları hakkında boyle bisey yazdığını hatrlamıyorum başlıkta gayet açık bence dipnota ne gerek var yasın kac bilmiyorum ama ben surekli formda biseyler yazan biride degilim bu kadar rahatsiz olduysan grip okumazsın olur biter

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    O diil de özel mesajla kaç kişi yardım talebinde bulundu, motosiklet kullanmayı öğretmek için talip oldu, hangi hastanede çalışıyorsun ben de sağlık sektöründeki diye soran oldu onu bi söyler misiniz ?

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Bizim millette bi garip he;) yahu troll ise, bırakın troll kalsın, neyin savaşını veriyorsunuz her defasında.. Ondan sonra forum troll dolu bilmem ne ;) yahu troll'e prim yaptıran da sensin, tek sorun farkında değilsin.

Genel anlamda şeyettim..
    jimi_hendrix, Carbondioxid ve _oXXo_ bunu beğendiler.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    ne yazdınız konuya bee

serkanksk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    c800 intruder-honda nc750x
    Arkadaş o değil de karşıyaka bostanlı da bir bayan arkadaş var motoru topuklu etekli sürüyor.Motoru da pembe nasıl harika duruyor.
    Ölmek için değil ölene kadar Sür..

Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim millette bi garip he;) yahu troll ise, bırakın troll kalsın, neyin savaşını veriyorsunuz her defasında.. Ondan sonra forum troll dolu bilmem ne ;) yahu troll'e prim yaptıran da sensin, tek sorun farkında değilsin.

Genel anlamda şeyettim..
    Nihayet , öze dönmüş genco , ne bu mavüü sevdası ha şöyle siyah yaldır yaldır, rascoln bunu beğendi
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Kecioren dedigin yerin trafigi bildigin at pazari.. kimsenin kimseye saygisi yoktur, herkesin isi aceledir ve herkes herseyi.yapmayi mubah gorur.. onyuzden sen 2 kati degil oniki kati dikkatli olman lazim

Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O diil de özel mesajla kaç kişi yardım talebinde bulundu, motosiklet kullanmayı öğretmek için talip oldu, hangi hastanede çalışıyorsun ben de sağlık sektöründeki diye soran oldu onu bi söyler misiniz ?
    Merak ediyosan soyliyeyim kardesim senin icin malesef kimse senin kadar igrenc zihniyetli degil demekki kimse yaldır yaldır mesaj atmadı insanları kendi kafanızda ya da söyle soyliyeyim insanları sizin gibi sanmayın biz buna kisi kendinden bilir isi diyoruz. Neyse burası zaten ogut verilecek yer degil bu yastan sonra soyleyecegim seylerle kisiliginizde degisecek degil daha fazla uzatmann ni anlamı yok konu icin yorum yapacaksanz amenna

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Merak ediyosan soyliyeyim kardesim senin icin malesef kimse senin kadar igrenc zihniyetli degil demekki kimse yaldır yaldır mesaj atmadı insanları kendi kafanızda ya da söyle soyliyeyim insanları sizin gibi sanmayın biz buna kisi kendinden bilir isi diyoruz. Neyse burası zaten ogut verilecek yer degil bu yastan sonra soyleyecegim seylerle kisiliginizde degisecek degil daha fazla uzatmann ni anlamı yok konu icin yorum yapacaksanz amenna
    Saygısız kişilik. Madem senli benli konusuyoru kardesim (!) Benim mesajımda seni rahatsız edecek ne var ? Yazdığımdan iğrenç zihniyetim olduğunu nerden çıkardım bilmiyorum. Senin trollugune gönderme yapan bi mesaj yazmıştım ama onu anlamak için zeka gerekir. Bunun üye olmuşsun foruma bütün dişilığinle(!) Yeterince eğlendiysen hadi artık git.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Diyorki önce motoru alıp deniycem benlikmi deyilmi hela hela aldın düştün kalktın 5 aldın 3.5 4 satın 1.500 tl havaya gitti böyle bir deneye insan üzerinde denemez hemde sağlık sektöründe olan biri

Ben diyorum sen deyil herkese hitaben gidersin ehliyet için A1 dersen 125 cc eğitim alırsın A2 için 100 125 250cc eğitim verilir A sınıfı için 150 250 750cc eğitim alırsın baktın benlik deyil bırakırsın hiç olmasa başında hoca üzerinde ekipman la düşer kalkar kimseye zarar vermeden az zararla kararını verirsin sonra yoluna devam edersin şehir içinde en makbulu scooterdır viteslide bacaklar devamlı soğuk alır yağmur çamurda üstün başın berbat olur ankara kuru soğuğunda ve bebeleri yüzünden ziyan olursun şimdi git hemşireysen ağrı kesicini yap pansuman la kan alırken damar yolu açarken en hisedilmez şekilde o damara giriş rekorunu kır ve hastalarla ilgilen onların hayatı senin motorundan deyerli boş vaktinde evden yaz he bu arada milleti trolediğine kanat getirdim aksini ispat ette utandır bizi
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)