Takip Mesafesinin Önemini Dün akşam daha iyi anladım .
Reklamlar
-
29 Ağustos 2016, 12:48
Dün akşam saatleri tem otoyolu şile sapağına gelmeden en sağ şeritin ortasında bulunan duba kazaya sebep oluyordu. Kameranın iso ayarları yüksekte olduğundan hızım belli olmamış ortalama 75-80 km hızlarda gidiyordum. Motosikletim xmax 250 abs Fren konusunda çok memnunum
Kazasız belasız sürüşler arkadaşlar. Tekeriniz Düz bassın
Reklamlar
-
29 Ağustos 2016, 12:52
-
29 Ağustos 2016, 12:59
Bu önünüzdeki aracın ileri görmeden sürmesinden kaynaklanmış son anda farkedip kaçmış siz tuzağa düşmüşsünüz.. Genelde sürücüler periferik bakış yapmıyorlar 3-4 metre önlerine bakıyorlar..
-
29 Ağustos 2016, 13:01
En az araçla aranızda 2 sn lık mesafe olası çok önemli.
-
29 Ağustos 2016, 13:07
Biz ne kadar aramızda mesafe bıraksak ta o arayı genelde araç şoförleri dolduruyor. Ben önümdeki araç ile takip mesafesi bırakıyorum hemen biri dolduruyor onun için her zaman dikkatli olmamız gerekiyor.
-
29 Ağustos 2016, 13:10
Beyaz araç sizi tuzağa düşürmüş ancak hakkını vermek lazım güzel kurtardı.
-
29 Ağustos 2016, 13:12
Pangea adlı üyeden alıntı
Beyaz araç sizi tuzağa düşürmüş ancak hakkını vermek lazım güzel kurtardı.
Evet hafif tamponu dubaya çarptı inip ilk tamponuna baktı sonra yoldan dubayı kaldırdı o kaldırmasaydı ben kaldıracaktım.
-
29 Ağustos 2016, 14:32
Araçlar mesafe bırakmaya izin vermiyorki dibime giriyor niye gitmiyorsun diye mesafe bırakınca
-
29 Ağustos 2016, 14:43
öndeki araç eski jdm'ci lerden galiba..
-
29 Ağustos 2016, 14:44
Sizin ABS devreye girdi mi?
-
29 Ağustos 2016, 14:48
simurgg adlı üyeden alıntı
Sizin ABS devreye girdi mi?
Sanırım abs devreye girdi hafif titretme yaptı.
-
29 Ağustos 2016, 14:51
Maalesef suruculerimiz takip mesafesine uymuyorlar. Bazı yazarlarimiz gibi soferlerimiz de işine gelmeyince motosikletleri araç yerine koymuyorlar.motorlarimizi park yeri olmadığından kaldırıma koyunca araç oluyoruz, kurallara tabi tutuluyoruz. Ama trafikte bırakın araç yerine konmayi ustundekini insan yerine dahi koymuyorlar.
Gene coştum. Konuya dönersek önünüzde bir araç var ise yolu ortalamayıp aracin sol yan ayna hizasından takip edin. Önünüzdeki araç yoldaki bir puruzu ortalayarak gececektir. 2sn kuralına da mümkün mertebe uyun.
-
29 Ağustos 2016, 14:55
major24 adlı üyeden alıntı
Maalesef suruculerimiz takip mesafesine uymuyorlar. Bazı yazarlarimiz gibi soferlerimiz de işine gelmeyince motosikletleri araç yerine koymuyorlar.motorlarimizi park yeri olmadığından kaldırıma koyunca araç oluyoruz, kurallara tabi tutuluyoruz. Ama trafikte bırakın araç yerine konmayi ustundekini insan yerine dahi koymuyorlar.
Gene coştum. Konuya dönersek önünüzde bir araç var ise yolu ortalamayıp aracin sol yan ayna hizasından takip edin. Önünüzdeki araç yoldaki bir puruzu ortalayarak gececektir. 2sn kuralına da mümkün mertebe uyun.
Genelde dediğiniz gibi yapıyorum ama akşam saatlerinde trafik yokken araç şoförleri biz çizgiye yakın gittiğimizden yanımdan silme geçiyorlar . Ve Hızları aşırı oluyor. Yani ne yaparsak yapalım araçlar tarafından yok sayılıyoruz
-
29 Ağustos 2016, 15:14
Büyükşehirler de işiniz zor kardeşim. tracer 900 kullanıyorum , sıkışık trafikte gazi açıyorum , sakinleyince sağ şeritten Tırın Tırın gidiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)