Grup arasında para biriktirin alın şu w800'ü cg tarzını sevdirin herkese
Şaka bir yana ben de geneline sinir oluyorum. Ama geçen biriyle tanıştık modifiyesiz ve kaskla sürüyordu. Gayet de efendi bir çocuktu.
Grup arasında para biriktirin alın şu w800'ü cg tarzını sevdirin herkese
Şaka bir yana ben de geneline sinir oluyorum. Ama geçen biriyle tanıştık modifiyesiz ve kaskla sürüyordu. Gayet de efendi bir çocuktu.
Ortada modifiye göremiyorum hepsini yere basıo üç beş boya atmışlar birde sticker folyo falan yapmışlar neresi modifiye bunun ?
ahahahaha güldürmeyin bizi rica ediyorum diğer yorumları okuyupta yorum yazın,
Orjinalinde olmayıpta yaptıklarımız,
Air Süspansiyon.
Yağ Sıcaklık.
Benzin Göstergesi.
Anlık Lastik Basıncı.
16 Renk Android angel.
Sakal Grenajı
Ybr Çamurluk bazılarında.
Nikelaja verdiklerimiz.
Arka beşik Üst kapak Debriyaj koruma kapağı kartel koruma zincir koruma vites kolu ön kavallar ön maşa karbüratör dışı,
Cg lerde far kafası nikelaj göstergesi,
Daha siz sorun ben sayayım hiç sıkıntı yokki daha neleri var.
Ben daha iyi yapabilirim diyorsanız buyrun yapın, Yarışmalarımızdaki ödülleri siz kazanın
Bu yaptıklarınıza sadece kendi aranızda modifiye diyorsunuz sanırım ? Şu yaptıklarınızın masrafı neredeyse 2000tl falandır motorunuz zaten 2000 tl diyelim sonra vay efendim paramız yok japon alamıyoruz. Bir tarz değişimi yok ortada bastığınız motorların amortisörleri kesik bile değil kaza anında çöp şişe çevirir adamı . Zaten farlar sanırım çamurluğunuzu aydınlatmak için öyle. Motorun bile boynu bükük. Modifiye kralıyım diye bi iddada bulunmuyorum yanlızca yaptığınızın kendi çapınızda modifiye olduğunu söylemeye çalışıyorum
Ekipman kısmında ben güveniyorum çevrenizdeki motosiklet kullanıcılarına bakabilirmisiniz, hepsi full ekipmanmı bu kişinin kendi tercihidir kimisi ekipmanına 5000tl verir alır kimisi 1000tl verir alır buna siz karışamazsınız,
Tekrardan söylüyorum biz o yarışan tiplerden değiliz, Biraz mantıken düşünün yarışacak olsak neden motora bu kadar yük yükleyelimki, Kompresördü, körükdü,aksesuardı,koruma kapaklarıydı derken ağırlığı artıyor yerle mesafesi zaten 3-5cm arasında olan bir motosikletin nasılda yarışacağına inanabiliyorsunuz,
Sanırım siz tokyo driftten bahsediyorsunuz ruhsat konusunda
Bir bize bakın bakalım ayağımızdaki ayakkabılar bile yırtıkken parasını ayakkabıya değilde motoruna veren bu gençler olarak bir yarışta ruhsatımızı verirmiyiz, Biz yol ıslak diye diğer yoldan giden insanlarız yolda çukur var diye durup motoru kaldırıp geçiren insanlarız,
Kolaymı öyle ruhsatını vermek
nacizane fikrim, öncesi de sonrası da rezalet
Bu yaptıklarımız bize göre zevk bize göre modifiye, İşte bende bundan bahsediyorum ya zaten siz beğenmiyor olabilirsiniz sizin hoşunuza gitmiyor olabilir, ama bizde birer insanız, bizde bu toprakların genciyiz, bizimde ailemiz var, yahu biz ne yaptık vatana hainlikmi yaptık, motorumuzu bağladılar parasını ödedik orjinale çevirdik çıkarttık, yunus polislerimiz dur dedi, kenarıya çektik bir tokat bir yumruk yedik, bir sen söyle biz ne yaptık, bizimde annemiz var bizimde babamız var, bizim ne farkımız var normal bir insandan, bizi topluma kötü gösteren sizlerin ön yargısı Siz beğenmiyor olabilirsiniz ama bizi bu şekilde kötü damgalamayın.
Bakın bir önceki yoruma şimdide hapçı esrarcı olduk, NEDEN MOTORUN MARKASI KUBA DİYEMİ
neden ayakkabımız nike diyemi
neden çingen mahallesinde gece kondu evlerinde oturduğumuz içinmi
neden esrarcı hapçı olduk, Bizim ortamımızda öyle Esrarmış Hapmış öyle şeyler bulunmaz, Ben sigara bile içmeyen adamım.
Siz beni tanımadığınız halde nasıl olurda izmirin apaçileri esrarcı hapçı diyebiliyorsunuz ki,
Bizim kimseye bir zararımız yok aksine faydamız var, Modifiye aksesuar parçası alıyoruz vergisini ödüyoruz,
Bakın tekrar söylüyorum egzoz konusunu tamamen bizden ayırın, bu egzozu delipte cayır cayır ses yapanlar bizden değil, bu kişileri bu şahısları gördüğünüz zaman arayın polisi ihbar edin.
Ama bize böyle Hapçı Esrarcı Bilmem Neyci gözüyle bakmayın,
İnsan kendi kaderini seçemez,
Bir insanın seçebileceği bir kader yoktur, Yaşayabileceği bir kader vardır.
Ne yani adamın annesi babası düşük bütçeli maaşlarla çalıştığı için gece kondu gibi bir evde oturuyorlarsa yıkık dökük bir evde oturuyorlarsa ne oluyor yani bu adam normal şekilde yaşıyor ama insanımız ne yapıyor hapçı esrarcı cash diyor bu şekilde olmayan insanları bile böyle olmaya itekliyorsunuz, yere düşmüş bir kişiye bir tekmede siz atıyorsunuz
BUNU YAPMAYIN, YETER ARTIK.
evet motorunuzu siz alçaltmamışsınız ama mondial masti x,kuba çita kimi serilerinde ön taraf diğerlerine nazaran biraz daha alçak çıkıyor artık.Mesela yukarda eklediğiniz cg motor orjinal ölçü o dur.Sizinki ondan biraz daha alçak ve de öyle kalsa kesinlike iyi olur.Mesela bizim burda cidden iyi bir cg var.Lastik boyutları,yükseklik orjinal.Dijiyal gösterge(devir benzin hız nevarsa),270cc titanyum set taktı.Fren performansını arttırabilmek için arkaya disk fren taktı ve iyi bir şekilde performansını yerine getiriyor
Ben size hapçısınız esrarcısınız yada polisten kaçan sizssiniz demedim. Motora bu kadar masraf yapıyorsunuz ki emimim 2bin tl den fazladır bu masraf motorunuz da 2bin tl diyelim gidip alın ikinci el bi japon ? Paramız yok o yüzden binemiyoruz demeyin sonra
Bunu diyen siz değilsiniz, Yorumlara yazan bir abimiz, bize örnek olması gereken bir abimiz..
2bin tl modifiye için biraz fazla, ama biz modifiyeyi sevdiğimiz için ne olursa olsun modifiye yapıyoruz bu yüzden modifiye yapılması için projelik alınan motorlar genelde 2.el sıfır alan nadir oluyor. 2. el alınıp tüm masraflar yapılıp modifiyeli şekilde biniliyor, bu zevk yani onca insan yapıyor bunu çünkü hoşumuza gidiyor tıss diye yere iniyor zınk diye yukarıya kalkıyor 144tel jantlarımız 2.25 2.00 ince lastiklerimiz, yani hoşumuza giden şeyleri yapıyoruz bizler zaten. Japon alırsak onuda modifiye ederiz ama bunu yapamayız çünkü bizim motorlarımızın parçası ucuz, bir sıfır benzin deposu bile 60tl
Nette 45tl ye bile depo gördüm cg için :D
Cok motor yaptık biz manisadayım bende egelıyım yani manisa motor konusunda üstüne yoktur bilirsiniz yaptıkları modifiyeler daha elle tutulurdur,Göze hitap edebilir sekildedir,Ama adamın üstündeki ceket ve kaskı sadece 1 lira tutuyor,İstedigin kadar bütcen olsun olmasın motora o modifyeyi yapcagına ekipman alıcaksın,Ki birine vurdunmu karsı tarafın canını yakmıcan, Hayır anlamadıgım celik jantlı motorun var tubless lastigin var niye tel jant a gecip samrell takar ki bi insan,Xenon takıp gözlerini niye kör ederki bi insanın,Motoru basarsın tamamda bu kadar basmanın anlamı ne hayır altı üstü sehir içi motoru,Burda yaptıgınızı savunucak kimse yok malesef,Bizde hevesliydik motor söktük topladık ama abilerimiz full ekipman bindiriyordu bizi takım sürüsüne kamp yapmaya götürüyordu,Az yakmanın önemini yasamsal dersler veriyorlardı hayır yaptgınızın elle tutulur bi yanı yok biz esrarcımıyız kescimiyiz diyen olmadı size acitasyon yapmanıza hiç gerek yok,Motora air süspansıon yapsan nolucak ? Yararı ne ilk o kampana frenleri diske cevirmeye ugrasın ondan sonra sekil semal yapın alt sakal hava sogutmalı motorda anca sisme yapar bi cacık olmaz.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
35Türk, Nickli abimiz ne yazmış yorumunda ''İzmirin Apaçileridir, Her türlü Hapçılık Esrarcılık vardır kendilerinde''
Zaten çoğunlukta önleri kampana olan motosikletleri diske çeviriyoruz, jant vs değişiminde arkayıda disk yapabilenler var ama nadir.
Acıtasyon yapan yok, Soruyorum Bizim suçumuz ne. Modifiyemi evet yapıyoruz, modifiye yaptık diye niye keko apaçi esrarcı hırsız damgası yiyiyoruz.
Sakal şişme yapıyor demişsiniz motorda. Bugüne kadar hiç öyle bir şey rastlamadık, Zaten sakallar'da hava girişleri mevcut ayrıca sakal silindirlere kadar çıkmıyor kartel kısmının olduğu bölümde kalıyor.
HER NEYSE BENDEN BU KADAR, ÇÜNKÜ BURADA KARŞI GÖRÜŞLÜ BİR SİYASİ PARTİNİN İÇİNDE KENDİ SİYASİ PARTİMİ SAVUNUYOR DURUMDA KALIYORUM
BEN NE KADAR TATLI DİLLE USLUBUMLA ADABIMLA ANLATMAYA ÇALIŞSAMDA ÇOĞU BİLİR KİŞİ ABİMİZ KONUYU TAMAMEN OKUMADAN BİLE YORUM ATIYOR.
NEYSE ÖZELDEN MESAJ ATIP DESTEKLEYEN ABİLERİME ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ANLAYIŞ GÖSTERDİKLERİ İÇİN.
HERKESE İYİ GÜNLER DİLERİM, AMA ŞUNU BİLİN BİZLER KÖTÜ İNSANLAR DEĞİLİZ HIRLI HIRSIZ DEĞİLİZ, SADECE MODİFİYEYİ SEVİYORUZ.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN BU ARADA.. HERKESE SEVGİLER SAYGILAR..
Sen nasil genel konuşuyorsun ? Pahallı motor sahibi uyusturucu bağımlıları yok mu
? iyilik yapmak isteyen varsa ara sıra geziler yapılır , konuşulur , ekipman konusunda yardimci olunur kullanmadigin kaskını verirsin . Bu kadar kötülenmez .
Hiç bir önyargım yok. Hiç bir zamanda Çinli kullananlara ya da motosikletle kafasına göre oynayanlara bir kere olsun laf söylemedim.
Ama bahsettiğin gibi bilinçli cg ci modifiyeci bir insan ben KSK da dedebaşı, imbatlı, örnekköy tarafında hiç görmedim. Biraz bu taraftaki kişilerde bilinçlendirilse fena olmaz. Gerçekten kaç defa 2 sokak ötedeki motor sesinden tv de beklediğim şeyi duyamadım hatırlamıyorum.
Sadece markete giderken bile viraj alamayan bu pısırıklılar tarafından ezilmekten kaç defa son anda kurtuldumda, 1v5 pvp den bakkal sayesinde yırttım hatırlamıyorum.
Yani ne yazık ki bu kerkenezleri evirmeden ya da temizlemeden ön yargıyı kırmanız çok zor.
Bunun dışında, ege'de okuyan bir çocuk biliyorum masti ile geziyor full ekipman. Ksk da alaybey tarafında bir kubalı görüyorum bazen, Gene ekipmanları var. Bunlar insan gibi kurallara uyarak gezen gördüğüm sadece iki kişi. Orana vurursak kesinlikle çok düşük. Yani benim gördüğüm ne yazık ki azınlıktasın. Keşke çoğu cg ci senin gibi olsa ama değil.
Not:bütün mesajları okudum.
Ben kullanmam fakat hoşuma gidiyor bu motorlar vizede sorun oluyor mu? veya çevirmede polis bişey diyormu?
Gereksiz Ön Yargılardan Dolayı Konunun Uzamaması için yorum yapmamayı planlıyordum ama,
Madem tatlı dille sordunuz bende cevaplıyayım sizler için.
Bu bahsettiğiniz cg'ciler vs daha önce kaza bile yapmamış bilinçsizce gazlama vs vs hareketler yapıyorlar, Sonunu düşünemiyorlar o arkadaşlarımızıda bilinçlendirmek gerekiyor, Ama bizim milletimiz ne kadar eziklerse işte keko işte apaçi işte şöyle böyle derse bizim CG kullanan arkadaşlarımızda o kadar daha çok yapıyorlar bu hareketleri çünkü millete sinirleniyor herkes. Kendileriyle Motorlarıyla dalga geçilmesinden nefret ediyorlar, normal bir insan gibi.
Vizeye gireceği zaman orjinal hale getiriyoruz, Vizeden çıktıktan sonra eski haline tekrar üşenmeden geri çeviriyoruz
Polis çevirmesinde, Polise bağlı kimisi diyorki ''manyaksınız olum siz ''
Kimisi bağırıp çağırıyor bizi motordan indiriyor ya her şeye teker teker ceza yazıyor motoru bağlıyor,
Yada en kötüsü Vizeyi iptal ediyor
Ama kolay kolay kapatmıyorlar motorları bizimkilerde orjinal egzoz olduğu için adamlar bakıyor yere basık modifiyeli motoru boşa alıp gaz açıyorlar ses normal, Ehliyet Ruhsata baktıktan sonra Hadi Abicim gidin siz, Diyip gönderiyorlar
Hiç senin gibi uslubu olan bir cgci görmeyi beklemiyordum.Anlattığın gibi egzoz patlatma yapmıyorsanız kimse sizi neden hakir görsün. Ama benim evin önünde de bir tanesi gece saat 2de uykumdan uyandırdı ve 1 saat boyunca sokakta bir aşağı bir yukarı 20 kere geçti. Bir saat sövdüm.
Bu motorları kullanan genel olarak böyle tipler. Polise de şikayet edince gelip bakmıyor bile. Bu durumda camia olarak nefret ediliyorsunuz. Ben ediyorum açıkçası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
Sizin gibi bilinçli gençler diğerlerini de bir şekilde sağduyuya davet etmelisiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)