Selam dostlar
Dün Adana Ç.M.S.K daki racingci 15 arkadaşımız tarsus tarafına kahvaltıya gittiler.
Gidicekleri yere çok az mesafe kala 4.motor olan harun ( sitedeki nick i
yargıç) normal şekilde yoluna devam ederken kendini bilmez kasap ın biri... agzımı bozmak istemiyorum sitemize zarar vermemek için.Virajda 3-4 arabayı sollamış.
Hem viraj, hem de virajın sonu görünmüyor.ve harun kardeşim daha ne olduğunu anlayamadan karşısında o hyvn görmüş ve olan olmuş.
Sonuç harun un ayakta 2 kırık ve açık yara,omuz kırık
ardından hemen durmuşlar geriden gelenler ve ael320 kardeşim önde gittiği için aramışlar ve oda hemen olay yerine geldiş.
Tabi o iki ayaklı.... suçunu bildiği için hemen jandarmanın yanına kaçmış.ve hem suçlu hem güçlü jandarmanın yanında diklenmeye başalmış.tabi adem abim dayanabilirmi harun uda o halde görünce bi kafa geçirmiş bidaha...
neyse aralamışlar ve karakol a gitmişler.
Adem dostum "ONU BURAYA GETİRMEYİN FENA OLUR" demiş
jandarmada sen burda bişi yapamazsın burda biz varız demiş.tabi adem tam delirmiş adamı getirmişler adem bidaha dalmış hem ona hem jandarmaya
Buara sucu olamyan jandarmada nasibini almış ona üzüldük ama olan oldu
Jandarma kardeşim senden özür diliyoruz
Ama hangimiz arkadaşımızı o halde görse sakin olabilirki
ve bu şoför boz....tusu nun plakası da 06 medeniyetin, memleketin başkentinde yaşayan ........ artık ben bir sıfat yakıştıramıyorum siz koyun adını .......
buda aarbasının resmi böylelerini ibret alem için afişe etmek lazım.zaten bu memleket nemelazımcılıktan bu hale gelmedimi arkadaşlar ha soruyorum sizlere .vurdum duymazlıktan bu hallere geldik.böyle duyarsız olamaya devam edersek çocuklarımıza bırakacak ne meleket kalacak nede bir karış toprak herkese savgılar sevgiler allaha emanet olun
ve adıda Mustafa Ödemiş
Lütfen bu gibi konularda duyarsız kalmayalım