Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Trafikte arkamdan gelmeyin

REKLAM ALANI
    fly+fly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar dün akşam eve gidiyorum, Müthiş bir trafik var.
    Bende en sol şerit ile bariyerler arasında 40 gibi bir süratle ilerliyorum.
    Derken Topkapıya doğru arkamda bir motor daha belirdi.
    Aynadan iyice bi inceledim motoru. Gri AN400 Burgman
    Üzerinde de yaşlıca bir amca var
    Amcaya el işareti yapııyorum arkama çok yaklaşma diye biraz geride kalıyor sonra yine yanaşıyor. Yol vermek istedim geçmedi
    Sonra dayanamadım 80-90 sol şeriti yardırdım. Amca biraz geride kaldı sonra yine yeitişti. Yol vermek istedim geçmedi
    Ben bastım diye o da bastı. Ama çok büyük hata yaptı. Ben dar bir yerden geçtim sanırım o geçemediki arkamdan büyük bir gürültü koptu ve motor kayboldu.
    Bende o süratle 500-600 metre ileri gittiğimde anladım arkadaki arabaya çarptığını. Motoru kapatıp sola aldım indim üzerinden.
    Yürüyerek geriye doğru gittim onu bulup yardım etmek için.
    İlerleyince kaza yapanları gördüm uzağımdalardı.
    Ama amca ayaktaydı çok sevindim yaşadığına
    Eğer gri AN400 Burgman lı amca bunu okuyorsa çok geçmiş olsun diyorum ve şunları söylüyorum kendisine:
    Siz siz olun toplu sürüş kurallarına uyun. Önünüzdeki motoru yada arabayı takip mesafenizi iyi ayarlayın.
    Haaa birde öndeki motor hızlı gidiyor diye sizde basmayın

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini , siyasi ve politik yazilar yasaktir. Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir. Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: komtan **************

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Alıntı fly+fly adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar dün akşam eve gidiyorum, Müthiş bir trafik var.
    Bende en sol şerit ile bariyerler arasında 40 gibi bir süratle ilerliyorum.
    Derken Topkapıya doğru arkamda bir motor daha belirdi.
    Aynadan iyice bi inceledim motoru. Gri AN400 Burgman
    Üzerinde de yaşlıca bir amca var
    Amcaya el işareti yapııyorum arkama çok yaklaşma diye biraz geride kalıyor sonra yine yanaşıyor. Yol vermek istedim geçmedi
    Sonra dayanamadım 80-90 sol şeriti yardırdım. Amca biraz geride kaldı sonra yine yeitişti. Yol vermek istedim geçmedi
    Ben bastım diye o da bastı. Ama çok büyük hata yaptı. Ben dar bir yerden geçtim sanırım o geçemediki arkamdan büyük bir gürültü koptu ve motor kayboldu.
    Bende o süratle 500-600 metre ileri gittiğimde anladım arkadaki arabaya çarptığını. Motoru kapatıp sola aldım indim üzerinden.
    Yürüyerek geriye doğru gittim onu bulup yardım etmek için.
    İlerleyince kaza yapanları gördüm uzağımdalardı.
    Ama amca ayaktaydı çok sevindim yaşadığına
    Eğer gri AN400 Burgman lı amca bunu okuyorsa çok geçmiş olsun diyorum ve şunları söylüyorum kendisine:
    Siz siz olun toplu sürüş kurallarına uyun. Önünüzdeki motoru yada arabayı takip mesafenizi iyi ayarlayın.
    Haaa birde öndeki motor hızlı gidiyor diye sizde basmayın
    len birgünde birşey yaşama yaaa
    KAMP ADAMLARI

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    »»»»»» Bu Başlık Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

Motosiklet.net forumlarinin en belirgin özelligi, kullanicilarin mesajlasmalarinda yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanicinin görevidir. Bu nedenle, mesajlarinizda küfür ve benzer kaba ifadeler kullanmamaniz ve kisileri asagilayici ya da tahrik edici tavirlardan uzak durmaniz tavsiye olunur. Küfür içeren, asiri laubuali, baska bir kullaniciya saldiri amaçli ya da gelen olarak çirkin bulunan mesajlar yöneticiler tarafindan silinecektir. Küfürlü yazisan kullanici, tarzini degistirmemekte israrliysa, forum disi birakilacaktir.

Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: komtan **************

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler