Yamaha Baydar Test Sürüşü Saçmalığı
Reklamlar
-
28 Ağustos 2016, 20:41
Merhaba
Geçtiğimiz günlerde yamaha sitesinde gezinirker yamaha riding academy test sürüşü başvuru sayfasını buldum. Başvurdum hemen dedim bu MT25 denen alet nasılmış diye. Tabi burada alırım motoru en az 30 dakika gezinirim diye düşünüyorum. Hemen çalışmamı bırakıp koştum gittim yamaha baydar'a. Gittiğimde dedilerki şuradan dönüp geliyorsun hemen. 3 dakika felan sürdü. Neymiş yeterliymiş 3 dakika motoru hissetmek için.
Bence insanları kandırıp bayiye getirip motor göstermekten, insanların zamanını çalmaktan başka bir şey değil. Sizde aynı şeyi görürseniz inanmayın, gitmeyin. Arayıp sorun nedir ne değildir diye. Buyurun buda hazırladığım video.
Not: Kamerayı bayiden çıktıktan 10 saniye sonra açtım, kaydı yolun yarısında açmış falan diyenler çıkmasın
Bu şekilde bir tepki göstermek istedim. İnsanlar işinden gücünden olmasınlar.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2016, 20:45
Dostum 100bin tl ye araba aldım 5 dk sürmedi testi.. hangi bayi aracını 30 dk verir.. test dediğin gider ana yolda kavşaktan döner gelirsin...
-
28 Ağustos 2016, 20:45
En azından 3 dk'da olsa test sürüşü var. Çoğu markada öyle bir şey yok. Otomobillerde istediğin gibi test edebiliyorsun ama motosiklet firmaları gerçekten rezalet...
-
28 Ağustos 2016, 20:53
sonuçta yamaha japon kalitesi
-
28 Ağustos 2016, 21:11
fazlasıyla uzun sürmüş bile.. çoğu marka test etmeyi geçtim üstüne bile oturtmazken..
-
28 Ağustos 2016, 21:18
Baydar'dan mutsuz ayrılmış bir kişi daha... Ne kadar da şaşırtıcı.
-
28 Ağustos 2016, 21:29
Test sürüsü bakımından en iyi ktm test süresi 60 dk keske tüm markalar böyle olsa
-
28 Ağustos 2016, 21:33
böyle böyle ifşa edip test sürüşlerini yaygınlaştıracağız, sürelerini uzattıracağız..
-
28 Ağustos 2016, 21:35
Inazuma almadan once test sürüsü imkani oldugunu duyunca bayiye gittim. Mavi beyaz ciplak bir inazuma verdiler istedigin kadar gez gel abi dediler. Esimle birlikte guzel bir test surusu yapmıştık.
-
28 Ağustos 2016, 21:40
mahaza kısmına deyinmiyorumda, motorda iş yok gitmiyor alet ) ama ses var, vırrrrıııın vıırrrr diye çıkıyo hahaha
-
28 Ağustos 2016, 21:47
RyuujinJakka adlı üyeden alıntı
böyle böyle ifşa edip test sürüşlerini yaygınlaştıracağız, sürelerini uzattıracağız..
saitama reyiz çak bir tane kafaları patlasın
-
28 Ağustos 2016, 21:51
-
28 Ağustos 2016, 22:06
Ben kaşta kafama göre sürdüm.ayrıca zorla sürdürdüler falan.az daha dolan biraz daha dolan bak antalya yoluna kalkan yolunada çık dediler.kaskta orda çalışan arkadaşın oğlunundu o derece terlikle falan ilk defa sürdüm.ha bu arada dehşet gidiyordu ilk sölediğim 250 değil bu dediğim olmuştu.fren hissi iyidi ama saanki zayıftı yada terlikten adam gibi basamadım.
-
28 Ağustos 2016, 22:07
okoca adlı üyeden alıntı
mahaza kısmına deyinmiyorumda, motorda iş yok gitmiyor alet
) ama ses var, vırrrrıııın vıırrrr diye çıkıyo hahaha
Bi 250cc ye göre gayet iyi gidiyor bence. Sadece alt devirleri boş biraz. Arkadaşin sürüsü alt devirlerde olduğu için gitmiyor gözükebilir
-
28 Ağustos 2016, 22:12
Bu konuda en iyisi spormoto KTM randevu alıp bir saat boyunca test sürüşü yaptırıyorlar motorla
-
28 Ağustos 2016, 22:25
KTM'den kardeşim duke 390 deneme mahiyetine alıp akşama kadar gezmiş, kimsede arayıp sormamış 'nerdesin sen' diye. Bu durumdan memnun olmuş olacakki ; Şimdi kendi duke 390 sahibi
-
28 Ağustos 2016, 22:29
ryangt adlı üyeden alıntı
KTM'den kardeşim duke 390 deneme mahiyetine alıp akşama kadar gezmiş, kimsede arayıp sormamış 'nerdesin sen' diye. Bu durumdan memnun olmuş olacakki ; Şimdi kendi duke 390 sahibi
bütün gün hayalini kurup almazsa o da olur, almış kadar olur insan. onu çok kullandım iyi ki almamışım 600 cc den başlıcam diyebilir
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Dostum benim zaten test sürüşü en fazla 5 dakika olur sen sanırım grup sürüşleri ile karıştırdın. Her sene belli dönemlerde markalar grup sürüşleri düzenler asgari yarim saat azami 1 saat motosiklet sürüsü yaparsın ama test sürüşü zaten 3 5 dakika olur
-
genel olarak test sürüşü 3 dk ise o da saçma.
3 dakika içerisinde hız titreşim devir fren vites geçişlerinin hepsini kontrol edip anlamak ne kadar mümkün ki.
-
2016 yılındaki test sürüşünün kısalığının eleştirel paradosi
Bende zannettim yeni gidilip görülmüş. Konu iyi hortlamış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler