Motorum çalındı yedieminlere bakın diyorlar yardım :(
Reklamlar
-
28 Ağustos 2016, 19:43
1 ay önce çalındı motorum, çalındığı gece polise gittik tabi ki... az önce alt komşum ile konuştum bana 155'i arayıp motorumun çevre semtlerdeki yedieminlerde olabileceğinden şüpheleniyorum diyin onlar plaka alıp gidip kontrol ediyorlarmış. sizce bu şekilde bi istekte bulunsam polis bakar mı ? karakolu arayıp motorum hakkında bi gelişme var mı diyorum, adam resmen fırça atıyor bana. plaka bile sormadan yoktur kardeşim olursa arıycaz diyip kapatıyor telefonu.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2016, 19:47
Geçmiş olsun kardeşim inşallah bulunur bi şekilde motorun polisin pek ilgileneceğini sanmıyorum kaldı ki sen motorun nerde oldugunu bilsen polise gelin gidip alalım desen bile gelmezler bunlar Allah yardımcın olsun
-
28 Ağustos 2016, 20:43
Geçmiş olsun hocam benimde motorum çalındı 1 ay önce hiç bir haber yok artık umudu kestim polisler artık kendine başka bi motor bak falan diyor.
-
29 Ağustos 2016, 02:58
-
29 Ağustos 2016, 08:08
Ağlayanın malı gülene yar olmasın.
Polis canımız diyoruz da hırsızlık konularda çok şey okuyoruz.
Bu konuda bir an evvel kendilerine çeki düzen vermelidirler.
-
29 Ağustos 2016, 08:25
bizim bi tanıdığın arabası çalınmıştı.yine böyle polise gittiler.polis bi gelişme olursa ararız demiş.aradan 2 yıl geçtikten sonra polis telefon açmış,motorunuz bulundu,gel al diye.ayrıca yedi eminegirerken motor şase no ları sisteme kaydediliyor.
-
29 Ağustos 2016, 11:17
Yediemine giren aracın şase no su silindiyse kimse haber vermez.
O sebeple bi haftasonu bi motor bulup yedieminleri dolaşabilirsin. Umarım bulursun.
-
29 Ağustos 2016, 18:40
actros1 adlı üyeden alıntı
bizim bi tanıdığın arabası çalınmıştı.yine böyle polise gittiler.polis bi gelişme olursa ararız demiş.aradan 2 yıl geçtikten sonra polis telefon açmış,motorunuz bulundu,gel al diye.ayrıca yedi eminegirerken motor şase no ları sisteme kaydediliyor.
Adamın çalınan arabasını 2 yılda motosiklete çevirmişler. Yahu bu hırsızlar iyice azıttı =)
-
İstanbul da bile bir sürü plakasız motor var İstanbul dışında nerdeyse hepsi plakasız olan yerler var kimse bir şey demiyor plakayı söküp kullansa senelerçe hiç bir sorun yaşamaz ancak kazaya karışırsa motoru bırakır gider sonra sen uğraşırsın etrafta plakasız motor kullanılıyorken senin çalıntı motorunu bulman çok zor dua et ölümlü kalıcı sakatlamalı kazaya karışmasın
-
Serk21 adlı üyeden alıntı
Adamın çalınan arabasını 2 yılda motosiklete çevirmişler. Yahu bu hırsızlar iyice azıttı =)
Minareyi çalan, kılıfını hazırlarmış başgan...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Polise git kanka bunlar fetöcü de oraya en az 100 polis ışınlanır.O arada motoruda bulurlar.
-
İlk motorum cbr 125 23 nisan 2006 da calundi. Tam 6 yil sonra Batman da bulundu. Adam noterden satmaya kalkmis saka gibi. Hic belli olmuyor o yuzden.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)