Motorcu erkeğini itici yapan özellikler
Reklamlar
-
28 Ağustos 2016, 15:17
6 km sahil yolunu bileğinde kask, sırtında mont el ele yürüyen motorcu erkeği ve dişisi gerçi kızcağız oğlan çikarmadiği için usul böyle sanabilir...hele o rengarenk fosforlu montlar yokmu...sanırsın sahil yolundan yürüyerek İstanbulpark pite çıkacaklar.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2016, 15:23
Motosiklet Eğitmeni
DKN adlı üyeden alıntı
bazı kızlar var benden çok bıyığı var, ilk görüşte bakımlı sanılanların bile kolları benden kıllı abi. fransada zorla güzellik yok sanırım
Her kadından da hoşlanıyoruz demedik canım.
Genelleme yapmak yanlış olur ama fransız kadınlarını güzel bulduğum söylenemez.
Fakat çoğunluğu bakımlı. Spor yapıyorlar.
Önünde yürüyen 80 yaşında bir mini etekli hatunu genç kız zannedebilirsin.
Böyleleri de var. Kendini salmış, üst taraf vücutçu gibi gelişmiş, incecik bir alt kısım dümdüz popoyla bu nasıl fizik diye düşündüreni de var.
Bıyık konusuna girmiyorum bile
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
28 Ağustos 2016, 15:28
arkadaşlar tipim pek iyi olmamasına rağmen kız arkadaşım oldu isterseniz olur yani sizdeki motorlar bende olsa neler yaparım
-
28 Ağustos 2016, 15:33
zaferce adlı üyeden alıntı
"motor konusu geçmese bile konuyu hep motosikletlere getirmesi."
Bu madde daha çok motora yeni başlayınca ve motorcu bir arkadaş grubuna takılmayınca başa geliyor. İnsan kendini zor tutuyor ve aklında hep motor olunca aklına da motor geliyor. Alakasız konulardan bağlantı yapıp benim de iş yerinde kafa ütülediğim çok olmuştu. Sonraları hem biraz tecrübe artınca hem de belli günlerde motorcu gruplarıyla sohbet etmek imkanı bulunca, motorcu olmayan kişilere motor konuşup kafa açma problemi bitiyor.
Motora basladigim ilk 3 ay her gece ruyamda motor gordum ama her gece...mutlaka ruyamda bir sekilde motor oluyordu..tam 3 ay sonra kesildi.
Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...
-
28 Ağustos 2016, 15:38
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
yaw hiçbirisi bende yok, ama neden hala gızlar cimiye baqmiyy?
Cıbıra bakmıyolar cimi al r25 rahat et
Bu arada bu motorcu erkeği ne ?
-
28 Ağustos 2016, 17:00
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
28 Ağustos 2016, 18:00
KaskReis adlı üyeden alıntı
Cıbıra bakmıyolar cimi al r25 rahat et
Bu arada bu motorcu erkeği ne ?
yok cıbıra bakiyler de bana baqmiyler...
"motorcu erkeği"ni halkın kendi kendini yönetme şekli olarak biliyorum ben.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
28 Ağustos 2016, 18:39
AsirMahfi adlı üyeden alıntı
Bunun motorculukla bi ilgisi yok ki. Bunun aynısını arabası olan, futbolcu olan, müzisyen olan vs herkes yapıyor. Kısaca bu insanlıkla ilgili.
Aynen abi katılıyorum
-
28 Ağustos 2016, 18:54
Üzerine kamuflaj desenli pantolon ve yelek giymesi benim için bir numaradır. Bu kadar itici bir motor giysisi olamaz.
-
28 Ağustos 2016, 18:56
itici olmak için erkek olması yeterli bence
-
28 Ağustos 2016, 18:59
Egoist, ne oldum delisi, Özgüven patlaması yaşayan arkadaşlar genelde motosikletide cok tercih ediyor. bundan ötürü genellikle
-
28 Ağustos 2016, 19:18
motul kask içi temizleyici kullanın 25 lira üşenmeyin pis kokmasın
-
29 Ağustos 2016, 01:12
Otomobillerin iç mekanına sahip olunmadığından, misafirliğe gidildiğinde, veya cafe vb. kapalı alanlara girildiğinde size havalı gelen pantolon, mont, eldiven, kask vb. giysilerinizin başkaları tarafından öncelikli olarak tozlu iş elbiseleri olarak görülebileceğini dikkate almakta nezaketen fayda var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)