Motorcu erkeğini itici yapan özellikler
Reklamlar
-
28 Ağustos 2016, 11:02
Okuduğum bir makaleden gerçekten doğru gibi
-Motorum var edasını bir türlü bırakamaması.
-Kaskı çıkartınca jöle dolu bir kafa çıkması.
-Kask iç pedlerinin ayak gibi kokması ve onu sizinle paylaşma çabaları.
-Kafeye otururken kafasındaki kaskla çevreyi erkek aslan gibi süzen bakışlar.
-Kafeye girene kadar kaskını, montu çıkartmaması.
-Çevresinde motor konusu geçmese bile konuyu hep motosikletlere getirmesi.
-Üç aylık deneyimi olmasına rağmen yaşadıklarını 30 yıllık macera tadında anlatması.
-Kız arkadaşı olmamasına rağmen devamlı motorun arkasına attığı kızlardan söz edip, götürdüm hikayesi uzum uzum uzatması.
-Deneyimi olmamasına rağmen motordan bahsedildiğinde ahkam kesmesi.
-Kamerasındaki yol görüntülerinin süper olduğunu düşünüp hemen MotoVlog açmaya çalışması.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2016, 11:06
Bende su var usengeclikmidir artik nedir kaski hic cikarmiyom markete giriyom kask yine kafamda kamera da acik takintim oldu artik cikarmiyorum oyle yerlerde duruyo oyle
-
28 Ağustos 2016, 12:06
Son iki maddeye katılıyorum.
-
28 Ağustos 2016, 12:13
-
28 Ağustos 2016, 12:18
Bunun motorculukla bi ilgisi yok ki. Bunun aynısını arabası olan, futbolcu olan, müzisyen olan vs herkes yapıyor. Kısaca bu insanlıkla ilgili.
-
28 Ağustos 2016, 12:33
-
28 Ağustos 2016, 12:37
biraz yaş ve beyinle alakalı. gelişim süreci erken yaşlarda durmamışsa bunlarda atlatılır
-
28 Ağustos 2016, 12:47
Biz Motorcu erkeği degilmiyiz ozaman ,
89 yılından beri motor kullanirim
Motoru stop eder etmez kaskımı çıkartırım
Jöle hiç kullanmadım
Kaskım temizlik kokmaz
Motordan hoşlanmayan kişilerle kesinlikle motor sohbeti yapmam
Kask kameram hiç olmadı
Biz Motorcu olamazmıyız?
-
28 Ağustos 2016, 13:10
Biride çıkıp sormamış, "motorcu erkeği" nedir?
-
28 Ağustos 2016, 13:21
Zsrvc adlı üyeden alıntı
Okuduğum bir makaleden gerçekten doğru gibi
-Motorum var edasını bir türlü bırakamaması.
-Kaskı çıkartınca jöle dolu bir kafa çıkması.
-Kask iç pedlerinin ayak gibi kokması ve onu sizinle paylaşma çabaları.
-Kafeye otururken kafasındaki kaskla çevreyi erkek aslan gibi süzen bakışlar.
-Kafeye girene kadar kaskını, montu çıkartmaması.
-Çevresinde motor konusu geçmese bile konuyu hep motosikletlere getirmesi.
-Üç aylık deneyimi olmasına rağmen yaşadıklarını 30 yıllık macera tadında anlatması.
-Kız arkadaşı olmamasına rağmen devamlı motorun arkasına attığı kızlardan söz edip, götürdüm hikayesi uzum uzum uzatması.
-Deneyimi olmamasına rağmen motordan bahsedildiğinde ahkam kesmesi.
-Kamerasındaki yol görüntülerinin süper olduğunu düşünüp hemen MotoVlog açmaya çalışması.
-Motorum var edasını bir türlü bırakamaması. Yok olduğu halde ara ara kendimi tutamıyorum evet bu bendeniz.
-Kaskı çıkartınca jöle dolu bir kafa çıkması. Hayatımda 2 defa kullanmışımdır, 1. denemek için 2. hatırlamıyorum dahi.
-Kask iç pedlerinin ayak gibi kokması ve onu sizinle paylaşma çabaları. Evet bazıları fark etmior bu durumu , sıcak günlerde ay'da 1 defa mutlaka yıkar idim.
-Kafeye otururken kafasındaki kaskla çevreyi erkek aslan gibi süzen bakışlar. 1 kere dahi kafe'ye gitişliğim yok , endurocuyum, ne işim var et yığınlarının içinde.
-Kafeye girene kadar kaskını, montu çıkartmaması. Kafe'ye hiç gitmedim, gitse idim belki bende yapar idim, oturana kadar gizemli olmak
-Çevresinde motor konusu geçmese bile konuyu hep motosikletlere getirmesi. Evet bunu kendimde fark ettim herdaim olmasada arada yapıyoum haalen, naabalım , sohbetleri sarmayınca..
-Üç aylık deneyimi olmasına rağmen yaşadıklarını 30 yıllık macera tadında anlatması. Bendeniz değilsede , b duruma şahid oldum çokça doğrudur.
-Kız arkadaşı olmamasına rağmen devamlı motorun arkasına attığı kızlardan söz edip, götürdüm hikayesi uzum uzum uzatması. Çok ayıb etmiş.
-Deneyimi olmamasına rağmen motordan bahsedildiğinde ahkam kesmesi. Hangimiz yapmıyoruzki, bi dönem hepimiz sismolog idik unutmayın.
-Kamerasındaki yol görüntülerinin süper olduğunu düşünüp hemen MotoVlog açmaya çalışması. Vlog değilsede etrafa seyrettirme dürtüm oldu idi , ama harbi güzel dağ/yayla yolları, öyle düz yolda asfaltta değil, daşı attım ben kaçar^^.
-
28 Ağustos 2016, 13:25
yaw hiçbirisi bende yok, ama neden hala gızlar cimiye baqmiyy?
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
28 Ağustos 2016, 13:32
Mexico adlı üyeden alıntı
motosiklet süren bir çeşit hayvanın dişi olmayanı
motorcunun dişi olmayanı
neyse üçüncüsünü yapmiyim forum kaldırmaz
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
28 Ağustos 2016, 13:33
Motorcu kadınıyım. :D bu nasil bir tabirse :D hicbiri yok ama kaski montu cikartmadan kafeye girmenin neyi varki eger oturacagim yer motoru koydugum yerden 5 adim ilerdeyse kaski cikartmam. Ya da sadece kaski cikarir oyle gecerim. Niye butun ekipnanimi motorun basinda ayakta cikarip elimde toplayim ki oturunca cikarip yan sandalyeye koyuyorum daha rahat degil mi?
-
28 Ağustos 2016, 13:39
Mexico adlı üyeden alıntı
Bunu merak edip girmiştim. Benden önce davranmışsınız, çok yaşayın e mi
-
28 Ağustos 2016, 13:48
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Motorcu kadınıyım. :D bu nasil bir tabirse :D hicbiri yok ama kaski montu cikartmadan kafeye girmenin neyi varki eger oturacagim yer motoru koydugum yerden 5 adim ilerdeyse kaski cikartmam. Ya da sadece kaski cikarir oyle gecerim. Niye butun ekipnanimi motorun basinda ayakta cikarip elimde toplayim ki oturunca cikarip yan sandalyeye koyuyorum daha rahat degil mi?
benimde swarovski taşlı kaskım olsa kafamdan çıkartmayıp girdiğim her mekanda tüm diğer bayanların havasını alırdım
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
28 Ağustos 2016, 14:01
motosiklet sürücülerini herkes kıskanıyor kim ne derse desin ;)
-
28 Ağustos 2016, 14:23
Motosiklet Eğitmeni
Ben motorlu, motorsuz ayırmıyorum. Bütün erkekler bana itici geliyor.
Ne o öyle kıllı kıllı!
Çok zorladım kendimi ama yok zorla güzellik olmuyor.
Kadınlar daha hoşuma gidiyor.
-
28 Ağustos 2016, 14:32
veteriner doktor niyazi gül edasıyla bunları yazan bayanın tahminimce parmaklarının ucu nutellalı ve kendisi 85 kiloluk bir ekşisözlük yazarı.
-
28 Ağustos 2016, 15:07
COQ adlı üyeden alıntı
Ben motorlu, motorsuz ayırmıyorum. Bütün erkekler bana itici geliyor.
Ne o öyle kıllı kıllı!
Çok zorladım kendimi ama yok zorla güzellik olmuyor.
Kadınlar daha hoşuma gidiyor.
bazı kızlar var benden çok bıyığı var, ilk görüşte bakımlı sanılanların bile kolları benden kıllı abi. fransada zorla güzellik yok sanırım
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
28 Ağustos 2016, 15:11
"motor konusu geçmese bile konuyu hep motosikletlere getirmesi."
Bu madde daha çok motora yeni başlayınca ve motorcu bir arkadaş grubuna takılmayınca başa geliyor. İnsan kendini zor tutuyor ve aklında hep motor olunca aklına da motor geliyor. Alakasız konulardan bağlantı yapıp benim de iş yerinde kafa ütülediğim çok olmuştu. Sonraları hem biraz tecrübe artınca hem de belli günlerde motorcu gruplarıyla sohbet etmek imkanı bulunca, motorcu olmayan kişilere motor konuşup kafa açma problemi bitiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)