SuperDuke istiyorum ama aynı zamanda 4 silindirin sesi ve ss aşığıyım hemde s1000 o teknoloji tork ve hızıyla en yeni kasa r1m
KARARSIZIM :D:D:D
SuperDuke istiyorum ama aynı zamanda 4 silindirin sesi ve ss aşığıyım hemde s1000 o teknoloji tork ve hızıyla en yeni kasa r1m
KARARSIZIM :D:D:D
2016 ZX10R
bmw gs 1200 adventure
3 çanta + gri renk & klimalı.
Bende Java motoru kendim modifiye etmek isterim mat yeşil koyu sarı filan atölye lazım önce atölye :D
ÖIüm gibidir sadakat. Bir kere çizgiyi geçtin mi, geri dönüş yoktur.
Hayalimdeki motor yamaha yzf r25 Kuveyt Türk'deki uzman yardımcılığına girersem alıcam sonrada koruma ekipmanlarını tedarik edicem
Yeşili olmak kaydıyla böyle bir er6f
ve ya bu da olabilir
En son olarak artık harleyde bile street bobdur softail slimdir bunları kullandıktan sonra artık emeklilik olarak Indian Chief Vintage aldımmı artık dahasını düşünmem :D
Benim hayallerim hep 2 motosikletten oluşuyor. Biri günlük tek başıma ulaşım için kullanacağım bir muscle cruiser. Diğeri ise artçılı ve uzun yolda kullanacağım bir klasik cruiser veya bagger.
Kısa vadedeki hedefler şunlar:
Uzun yol için SUZUKI VL1500 INTRUDER C1500T
Şehir içi amaçlı SUZUKI VZR1800 INTRUDER M1800R
Uzun vadede ise atış serbest. Direk egzotik motor kafası.
Uzun yol için INDIAN ROADMASTER
Solo sürüş için HARLEY-DAVIDSON CVO BREAKOUT
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Benim hayalim V-Strom DL650
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Forumda 7-8 yıl önce bu tarz konular açılınca birçok kişiden Hayabusa isteği gelirdi. Demek ki zevkler bilinç ve zaman farklı.
Heyret fantastik bir motor olmasına rağmen kimse Kawasaki H2 dememiş. demek ki artık maksimum güç ve top speed makinalarının zamanı geçti kim naapsın 200 mph /320 km yi
Ben pist için bir GSXR-750/ panigale 959
yol için ducati multistrada 1200 S
bi tanede nagıt tuvuk kanadı çıplak babında ecu flash MT-09 moto cage / triumph speed triple 1050
Yamaha x city nin 600 lüğünü ve lambalarının led li olmasını gönülden arzu ediyorum.Sevirem bu makineyi😆😋😊😍
Gazi açınca gitsin frene basınca dursun virajlarda kendi yatsın kendi kalksın şehir içinde yormasin hareret yapmasın manevra kabiliyeti olsun uzun yolda da konforlu olsun ...
Herkesin güzel hayalleri varmış.
Şaka Bi yana s1000rr olsa hiç fena olmazdı ;)
Hiç olacağını sanmadığım hayallerimde 4 motor var.
1- Honda VFR1200
2- BMW K1200 GTL
3- Panigale
4- X10
Belki bir gün gerçekleşebilecek hayallerimde bu motor var:
Kawasaki Z1000SX
2 hafta öncesine kadar olmasını istediğim hayalim buydu ve şükür oldu:
CBF 1000
Gerçekleşen hayalimin yanına istediğim ufak hayalim de bu:
Piaggio Medley
HASTASIYIM. Onunla evlenmek ne mümkün, donuna takar sallar beni. Amacım gizli gizli haftasonu kaçamakları.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)