donniedarko adlı üyeden alıntı
hasan kardeş haklısın gazeteci olmak kolay değil ama haber aramaktan
stantta çalışan kızları bile görmüyorsunuz yaw birde
ödül almış adamsın
hasan kardeş haklısın gazeteci olmak kolay değil ama haber aramaktan
stantta çalışan kızları bile görmüyorsunuz yaw birde
ödül almış adamsın
haklısın necdet abi haberden başka gözümüz bişey görmez olmuş titreyip kendime gelmem lazım artıknecdet adlı üyeden alıntı
Esas haberi kaçırmış baksana.(magazin.. magazin...)Ama necdet kardeş affetmemiş.
abi motorlar ve kızlar cok güzel bende orda olmak isterdim...resimler harika cbf 1000 muhtesem motor ondan alacam kendime
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Tuncel abi kırmızı gömlekli, güzel hanım arkadaşlarım hakkında yorum yapmayacağım ama beni çok üzdün bilesin.Daha büyük kötülük olmaz.İnsan küçük kardeşine bunu yapar mı?Yıkıldım.Mahvoldum.Silver Wing'e binmişsin abiiiiii. O benim gecelerimin yıldızı, hayallerimin prensesi, ulaşılmaz sevgilim abiii.
Unutmayın bu pazar Kahvaltı var.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16157
emomen adlı üyeden alıntı
benim hayalimdeki motorda cbf 1000 seneye hep beraber alırız inşallah
1viteste 100 gördüm 3viteste 170hiç zorlamadan ama malesef pist
kısa geldiği için son hızı yapamadım ama 230olduğunu biliyom
ben de test sürüşüne katıldım. İlk turda bir scooter kulandım. Ne yazıkki scooter benim tarzım değil ve sanırım hiç bir zamanda olmayacak. İkinci turda cbf 1000 kullandım. cbf 1000 harika bir yaratık. En çarpıcı özelliği benim için müthiş dengeli bir alet olması diyebilirim. Hızlanma ise göz kamaştırıcı. 3 turda bir cbf 500'e bindim. cbf 1000 den sonra yavan geldi ama olsun o da güzel makina. Ayrıca fiyat olarak çok uygun bence. Son turda hatun bana ister bir scootera istersem de cbf 500'e binebileceğimi söyledi. Doğal olarak cbf 500'e atladım. İstanbul parkta motor kullanmak çok büyük keyifdi. Orda Alestavardiya'yı da gördüm bu arada. Çok güzel bir etkinlikti. Allah Honda'dan razı olsun
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
ilk kez 125 cc üstü motor kullanma şansı yakaladım pistte cbf 500 cc fena değildi 1000 cc'ye diyecek yok zaten ama arkadaşlar 900 hornet'i kullanan oldu mu aranızda bilmiyorum, o ne agresif makine öyle gaza dokunduğun anda fırlıyo ikinci düzlükte 180'i geçtim süper makine vala ama ben görünüş olarak sevmedim onu da belki ön grenajla daha güzel görünebilir diye düşünüyorum
hasan kardeş haklısın onun suratı aynı pitbula benziyor bu arada
senin bindiğin 900cc avrupada hornet 1300cc binmeye başladılar
vala abi 900 cc böyleyse 1300ü nasıldır tahmin bile edemiyorum. aynen dediğin gibi pitbul kesinliklenecdet adlı üyeden alıntı
hondanın sitesinde yok öyle bi model. yoksa benmi göremedim. resimi varmı
Size fotograflarla destekli guzel bir sunum hazırlamıstım ama tam bitirdigim sırada bir hata olustu ve bir saat daha vaktim yok :(
Cok Guzel bir gundu diyecegim ve gececegim
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
motorlar super nede olsa honda hayat onda
ah ulan ahh.o goldwingi 5 dk sürmek için neler vermezdim be
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)