Kapadokya'ya Kısa Bir Bakış - Kısa Bir Tur - Kısa Bir Gezi - (Yalnız Adam)
Reklamlar
-
27 Ağustos 2016, 20:03
https://www.youtube.com/watch?v=30eXvb44SIo
Kapadokyadan kısa bir kesiti sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz iyi seyirler
Reklamlar
-
27 Ağustos 2016, 20:41
Hocam kusura bakmayın ama kask yok artçının hayatına saygı yok.. Apache mode on ..
-
27 Ağustos 2016, 21:10
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Hocam kusura bakmayın ama kask yok artçının hayatına saygı yok.. Apache mode on ..
Bu yine iyi hali eskiden R6nın arkası kayıyor gaz açınca yardım edin diye konu açıyordu.
Bana bakma bak yeşil yandı.
-
27 Ağustos 2016, 22:03
O değil de arkadaşınız hala yolunda giden insanların aynalarını yumrukluyor mu ?
[IMG][/IMG]
-
27 Ağustos 2016, 23:31
bagriacik adlı üyeden alıntı
videosu varmıydı
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
27 Ağustos 2016, 23:43
DKN adlı üyeden alıntı
videosu varmıydı
40. saniye. Ses kısık izlenmesi tavsiye olunur
-
27 Ağustos 2016, 23:46
Adama abone olmadık her videosunu görüyoruz. Midem bulandı her kanal açan burda her attığı videoyu paylaşırsa işimiz var. Sanki dünyayı kurtarıyor her videosu serserilik.
-
27 Ağustos 2016, 23:58
R6'dan baya çekmiştin. Benim de içim ısınmıştı abone olmuştum. Geçenki olayda abonelikten çıktım. Ama hala videoları görmek zorunda kalıyoruz.
-
28 Ağustos 2016, 00:07
Hiç sevilmeyen bir adam olduğunu bildiği için sanırım kanal adınıda Yanlız Adam yapmış en azından bu dürüst tavrı için saygı duyalım arkadaşımıza.
-
28 Ağustos 2016, 00:27
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Artçının hayatına saygım olmasa kaskımı ona vermem kask olmadıgı için mecburiyetten oluşan bir durum benimde onayladıgım birşey degil
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Bu yine iyi hali eskiden R6nın arkası kayıyor gaz açınca yardım edin diye konu açıyordu.
Bana bakma bak yeşil yandı.
bagriacik adlı üyeden alıntı
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Adama abone olmadık her videosunu görüyoruz. Midem bulandı her kanal açan burda her attığı videoyu paylaşırsa işimiz var. Sanki dünyayı kurtarıyor her videosu serserilik.
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Hiç sevilmeyen bir adam olduğunu bildiği için sanırım kanal adınıda Yanlız Adam yapmış en azından bu dürüst tavrı için saygı duyalım arkadaşımıza.
Sayende sevenlerimizi ayırt ediyoruz sagol en azından buna yardımcı oluyorsun
sağolun yorumlarınız için arkadaşlar galiba yorum yazan arkadaşların yanına gelip mouse la zorla tıklattırıyorum özellikle konuda yalnız adam yazıyorum arka kayıyor muhabbetide ozaman herkes saçma sebepler vermişti bir kişide lastigin havasını indir asfaltın kötüyse demedi ki motorumu yeni aldıgım zamanlardı ama sagol yinede , Benim arkadaşım gerekmedikçe birşey yapmaz 👍
-
28 Ağustos 2016, 00:31
Görüyoruz gerekmedikçe bir şey yapmadığını...
-
28 Ağustos 2016, 01:30
QUOTE=bagriacik;3992140]Görüyoruz gerekmedikçe bir şey yapmadığını...[/QUOTE]
Sen sana gösterileni görüyorsun kardeşim veya sadece gösterebildigimizi desem daha dogru olur
-
28 Ağustos 2016, 01:50
spxwOw adlı üyeden alıntı
QUOTE=bagriacik;3992140]Görüyoruz gerekmedikçe bir şey yapmadığını...
Sen sana gösterileni görüyorsun kardeşim veya sadece gösterebildigimizi desem daha dogru olur[/QUOTE]
O zaman arada iyi şeylerde gösterin. İçinde ayna kırmamak, hatalı sollamamak ve trafik kurallarına uymak olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)