hocam bu işlerde başlarda zarar edilir... bir yerden başlamak için sermaye gördüğüm kadarıyla fazlasıyla var; güney kore'nin hyundai ve kia gibi markaları piyasaya sürerken o zamanki türkiyenin 1/3 ü ekonomiye sahip olduğunu unutmayalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:17 ----------
haklısınız haşmet abi...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
26.000 TL'ye ikinci el MT 07 alıp ön cam, yan çantalar ve arka çanta takılabilir. Al sana daha iyisi oldu.
Haşmet abi güzel diyorsun ve yaşın tecrüben elbette benden fazla, saygı duyuyorum ama farklı düşüncelerimiz ve bakış açımız farklı. Bende türk parası nın değer kaybetmesinden aşırı derecede rahatsızım çünkü ufak düşüşler bile ciddi farklılıklar gösteriyor piyasa genelinde, bir elimde tutma mantığı oluşuyor anının da ama bence bizim sorunumuz siyasi bir partiden kaynaklı değil, bence sorun tamamı ile bizden kaynaklı, toplum olarak bencil olmayı ve saygısız olup ezerek can yakarak güçlenmeyi benimsemişiz, şimdi elbette birileri hayır diyecektir ama en çokta o hayır diyenler bunu yapıyor, biz gözle görülür şekilde ilerliyoruz diye düşünüyorum üstelik bunu çok çok fazla aksiliğe rağmen başarıyoruz. Üretim olarak bir daha bakmanızı öneririm verilere ciddi derece de artışımız söz, konusu bu son 3 yıl için de geçerlidir. Sektör, sektör saymaya gerek duymuyorum ama üretim bandımız %70 ile çalışıyor ve yıl sonu ciroları firmaların %50 den fazla artmış durum da elbette bu herkes için geçerli değil zaten herkes için olması mümkün de değil, memnun olan insanlar kadar olmayanlar da var ve herkesin görüşü önemli, herkesin söz hakkı var lakin bazı kimseler ömürleri boyunca hiç bir şey yapmadan konuşmayı tercih ediyor. "Hiç bir üretimi yok. İmkanı oldukca tüketir, hep başkası gibi olmak ister ama bunun için çalışmaz, sorulunca en çok o emek verip çalışmıştır, herşeyi de bilir." Lakin gel gelelimki elle tutulur bir şey yok, benim için burası motosiklet forumu, motosiklet kullanan diğer arkadaşlarım ile genel motosiklet sohbeti yapacağımız yer bu sebeple bu meclayı siyasi düşünce görüşlerini tartışacak veya paylaşacak yer olarak görmüyorum, zaten kimse nin düşüncesini değiştirmekte mümkün değil zamamla olucak olanları hep beraber yaşayacağız, umarım ülkemiz için en hayırlısı hangisi olacaksa Allah onu nasip etsin bize. Kim neye inanmak isterse veya neyi savunmak isterse onu yapmakta özgür herkes birbirine saygı duyduğu sürece biz forum olarak düşünce ayrılıklarını tartışmaya dönüştürmeyen motosiklet dostları olarak kalacağız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)