Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

MT-07 İçin geçiş motoru. 250 cc.

REKLAM ALANI
    REASON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Breton S125
    Benim hayalimdeki motor mt-07 2/3 sene sonra inşallah geçmek istiyorun. Şimdi ise 250 cc ye geçmek istiyorum ama eli yüzü düzgün bir tane 250 cc naked bulamıyorum bi duke 250 var oda çok titriyor deniliyor. Racing hiç sevmem ama şeytan diyor çek bi cbr yada r25. Aklımdaki motorlar bunlar.
    Duke 250
    Mt-25
    Z250sl çok ufak ama
    Bonus olarak pulsar var ama almışken daha kaliteli bişey olsun istiyorum.
    Seçenekler bunlar birde cbr ve r25 var racingi sevmem ama cbr çok tatlı geliyor gözüme.
    Motoru çoğunlukla şehir içi kullanıcam ama tabi uzun yolda yapıcam. Sizce ne yapmalıyım. Honda düzgün bi naked çıkarsa tereddüt etmeden almamda seçenekler bunlar siz olsanız hangisini alırdınız?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Mt-25 .

fkambay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cb125e-mt 03 -cbr 250-ybr125-pcx125
    mt 25 in nesini beğenmiyosun tam ideal geçiş motoru

Kesinlikle Duke 250. ABS bile yeterli. Titriyor diyenlerede aldırma. Titremesi asla rahatsız etmez.

Motosikleti
    Yamaha MT 07 Matt Grey
    Duke 250

Artıları
    ABS
    Kaydırmalı Debriyaj
    İyi Lastik

Eksileri
    Titreme ( Kimilerine göre )
    Oturuş Pozisyonu ( Kimilerine göre )

Karşılaştırma yaparken artıları da hesaba kat. Diğer rakiplerinde bunlar yok.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Bana kalırsa imkan varsa uğraşma 250-300cc ile git MT7 yi al bin..
    2-3 yıl Aklında duracağına altında dursun sende üstünde dur.
    Deeplord bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Duke 250 donanım ve güvenlik olarak en basitinden üstünde ki lastikler ile diğerlerinden daha iyi bir motosiklet, titreme kısmen var ama arkadaşında dediği gibi rahatsız edecek boyutlar da değil. İlla başka olsun diyorsan da MT-25 gayet güzel ve hoş bir motosiklet bu iki seçenek arasın da tercihini yapabilirsin SL250 veya Pulsara girme bu seçenekler varken. Racing olarak da CBR250 neredeyse naket sayılacak bir motosiklet dilersen onu da alabilirsin görsel olarak da göz dolduruyor lakin bence önceliğin güvenlik ve donanım olmalı bu yüzden ben Duke öneririm.
    IVU bunu beğendi.

Eğer ki kendinize hakim olabileceğinizi düşünüyorsanız ve maddi açıdan da sorununuz yok ise MT-07 alın derim. Yalnız Naked motor isteyip istemediğinize emin misiniz önce bunun kararını verin. Ben motor sevdama direk mt07 ile başladım. 2 ay sonra naked'ın bana göre olmadığını anlayıp Tracer900 e geçiş yaptım. MT07 çok güzel motor, özellikle de şehiriçinde ... amma virajlarda yediğim rüzgarı begenmedim.
    Param olsa Tracer 'ın yanına 1 tane de MT07 almak isterim.. Naked'ın tadı bir başka...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    sipali müsait ise bence duke 250 abs ile başla abs sonra para senin zevk senin trafiği tanıdıktan sonra mt-07 ile gaz açıp hava atarsın :D

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her sakali olandan haci olmaz derler Insanlari yaftalayip gruplara ayirip karakter ozelligi ekliyoruz ya, o geldi aklima.

Simdi racing istemiyorum ama Cbr guzel, naked istedigim icin Mt 25 olsun diyorsunuz.

Allah askina birisi elini vicdanina koyup bana aciklasin, 10bin devirde max torkunu veren ( ne tork var ise artik) r25 bloklu motor grenajsiz diye Master of Torque (!) oluyor da, Cbr grenajli diye tek silindir, titreyen racing motor mu oluyor ?

Mt 07 al geç derim

ftkrblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 900
    kardeş evelki gün pulsar 200ns sahibiydim,bugün mt 25 sahibiyim,ikisi içinde yorum yapacam fikrimi söyleyecem,karar senin,pulsar alırsan motor kullanmayı öğrenirsin,ben hiç bir memnuniyetsizlik yaşamadım,fiyatına göre çok iyi,tek sorun uzun yolda yengenle beraber biraz nefessiz kalıyordu,ve süspansiyonu sertti,motorla bir gün 400 km yaptık,indiğimizde eşimdede bendede bel ağrısı vardı,benim motor 2014 modeldi,7300 tl ye almıştım,mt 25 için üste 8000 tl verdim dün,yengen arka taraf daha rahat diyo mt de,bunun harici o vidolarda gördüğün r25 ve mt25 in 170-180 li hızlara çıkması için baya uzun bi düzlük lazım,pulsar iki kişi stabil 110-125 arası gidiyodu uzun yolda,mt 25 in gideri 140-150 arası olur gibi iki kişi,dediğim gibi mt 25 180 e çıkar çıkar ama uzun bi düzlük lazım,pulsarda en çok 140 gördüm ben,niyetin mt 07 ise ve tecrube kazanmak için motor istiyosan pulsar al,düşersen için acımaz,parçası ucuz,sana motor kullanmayı da öğretir,satarken de zararın az olur,düşün ben bayiye 7300 e aldığım motoru bir kere düştüm,bir kere arabaya çarptım arkadan,gerçi çok çok hasarlı kazalar değildi ama olsun,verdiğim bayi kaza yaptığımı biliyordu,buna rağmen 7000 tl ye saydı motoru,120 tl notere verdi,en azından bi250 tl de sigortaya verecek,düşün ben ilan verip az uğraşaydım 7250-7300 e satabilirmişim o motoru,ki yenisi kaç kağıt,mt 25 pahalı bi motor,ha deyince satabilmen için güzel bir fiyata verip,kayda değer zarar etmen gerek,bana sorarsan pulsardan direk mt 07 ye geçiş yapman maddi olarak daha iyi olur,pulsar kötü çok kalitesiz bi motor değil,parasının aleti,bir tavsiye daha vereyim 10000 tl ye benelli tnt 250 satan var sahibinden de,çift silindir 32 beygire yakın,biraz ağır,bunun dışında ben yakından gördüm öyle kalitesiz bi motor izlenimi vermiyor,ayrıca sesi bütün 250 lik motorlar arasında en güzel olanı,ayrıca mt 25 te bile ön disk tek,benelli tnt 25 ön fren çift disk artı çelik fren hortumlarıyla çıkıyor fabrikadan,pulsarın ön fren bence mt 25 in freninden bi tık daha iyi,tabi kullanmasını bilirsen,

REASON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Breton S125
    Abiler motor sürmeyi biliyorum 2 ay önce breton s125 aldım 5 bin km kadar tecrübem var. Yani şuan mt-7 sürerimde sürmek istemem. Ve maddi durum öyle serbest değil, 7.5 kredi çekicem 7.5 bende var. İmkan olsa duke 390 alırımda alamam işte.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    once geçmek için birşeyleri kullanmış sahip olmak gerekir ona başlıcam denir
    ikincisi sana mt25 r25 tavsiye ederim çünkü gençlerin gönlünü almak basittir:D
    pea bunu beğendi.

Bende kawasaki vulcan s öncesi ilk motor olarak hacimli olması sebebiyle hyosung gt 250naked aldım hem ucuz, hem iri. Ktm 125-200 aynı kasaymış bindim ve indim minnacık, duke 250 de pek büyük değil mt07 nin yanında. Arkadaşımın mt07 motocage vers. Kullandım 1-2 kez gerçekten çok güzel bir duyguydu. Şimdi iri kasa ile öğrenmenin zorluğuda yok değil yani . Utanmasam ybr 125 ile başlardım ders aldım onunla çok zevkliydi. Ama insanlarla uğraşamayacağım bu motor mu bu ne bla bla 1 yıl çekemem diye iri görünen aldım.bide 250cc tavsiye edildi 100 kg adamım yani.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    sahibinden'e dün baktım, yığınla mt25 ilanı varken 3-5 tane duke250 ilanı vardı. yamahayla bi farkın olmayacak, gören "aman, motor işte" diyip kafasını ikinci kez çevirip bakmayacak. halbuki duke aldığındanda kendini farklı hissedeceksin; hissettirecekler. teknik açıdan artılarına girmiyorum bile.

mt25'ten performans alacam dersen 5-6 litre benzin rahat yakarsın; duke'le, afedersin kıçını yırtsan, 4'ü zor görürsün.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ftkrblt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş evelki gün pulsar 200ns sahibiydim,bugün mt 25 sahibiyim,ikisi içinde yorum yapacam fikrimi söyleyecem,karar senin,pulsar alırsan motor kullanmayı öğrenirsin,ben hiç bir memnuniyetsizlik yaşamadım,fiyatına göre çok iyi,tek sorun uzun yolda yengenle beraber biraz nefessiz kalıyordu,ve süspansiyonu sertti,motorla bir gün 400 km yaptık,indiğimizde eşimdede bendede bel ağrısı vardı,benim motor 2014 modeldi,7300 tl ye almıştım,mt 25 için üste 8000 tl verdim dün,yengen arka taraf daha rahat diyo mt de,bunun harici o vidolarda gördüğün r25 ve mt25 in 170-180 li hızlara çıkması için baya uzun bi düzlük lazım,pulsar iki kişi stabil 110-125 arası gidiyodu uzun yolda,mt 25 in gideri 140-150 arası olur gibi iki kişi,dediğim gibi mt 25 180 e çıkar çıkar ama uzun bi düzlük lazım,pulsarda en çok 140 gördüm ben,niyetin mt 07 ise ve tecrube kazanmak için motor istiyosan pulsar al,düşersen için acımaz,parçası ucuz,sana motor kullanmayı da öğretir,satarken de zararın az olur,düşün ben bayiye 7300 e aldığım motoru bir kere düştüm,bir kere arabaya çarptım arkadan,gerçi çok çok hasarlı kazalar değildi ama olsun,verdiğim bayi kaza yaptığımı biliyordu,buna rağmen 7000 tl ye saydı motoru,120 tl notere verdi,en azından bi250 tl de sigortaya verecek,düşün ben ilan verip az uğraşaydım 7250-7300 e satabilirmişim o motoru,ki yenisi kaç kağıt,mt 25 pahalı bi motor,ha deyince satabilmen için güzel bir fiyata verip,kayda değer zarar etmen gerek,bana sorarsan pulsardan direk mt 07 ye geçiş yapman maddi olarak daha iyi olur,pulsar kötü çok kalitesiz bi motor değil,parasının aleti,bir tavsiye daha vereyim 10000 tl ye benelli tnt 250 satan var sahibinden de,çift silindir 32 beygire yakın,biraz ağır,bunun dışında ben yakından gördüm öyle kalitesiz bi motor izlenimi vermiyor,ayrıca sesi bütün 250 lik motorlar arasında en güzel olanı,ayrıca mt 25 te bile ön disk tek,benelli tnt 25 ön fren çift disk artı çelik fren hortumlarıyla çıkıyor fabrikadan,pulsarın ön fren bence mt 25 in freninden bi tık daha iyi,tabi kullanmasını bilirsen,
    keşke xmax yada forza falan alsaydınız. artçı varsa maxi scooter lazım
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

CyberShooter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tigrina --> Mondial 100 SFC --> Bajaj Dominar 250
    para sıkıntısı yoksa dük tabiki uygun olsun diyosan bnce benelli tnt 25

Alıntı REASON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiler motor sürmeyi biliyorum 2 ay önce breton s125 aldım 5 bin km kadar tecrübem var. Yani şuan mt-7 sürerimde sürmek istemem. Ve maddi durum öyle serbest değil, 7.5 kredi çekicem 7.5 bende var. İmkan olsa duke 390 alırımda alamam işte.
    Kardeş direkt 125 e devam etsen krediye falan hiç girmesen. Allah korusun sonra daha kredi borcunu ödüyorduk abi demek cok kötü olur. Dini hassasiyetlerini bilmiyorum ama niye bosbosuna fazla fazla faiz odeyesin. Kaldı ki bizler motosikletimizden hayatinizi kazanmiyoruz da taksiciler gibi fln yani. Zaten sürekli götürüyor bizden motosiklet. Ne biliyim ben krediyle aldığım motoru hayırlı beklentilerle kullanamam da. Sonra denklestirirsen paran olursa mt 7 ya da daha küçük bir şey alırsın. Ben 10000 ybr den geçtim mt 07'ye ybr den hala keyif alıyordum. Uzun yol da yaptim 600 km bir gunde, surekli de kullandim bir kere pişman olmadim, beni üzmedi küçük cc. İlk başta çok gösterişsiz görünüyordu gozume tipini sevmiyordum alıştıkça resmen bağlamıştım. Ara 250 cc'lik bir makinede çok bir sey fark edecegini sanmam performans sürüş acisindan fln.Zaten her halükarda mt 07'ye başlayınca tekrardan öğreniyor gibi oluyorsun motor kullanmayı.

Motosikleti
    CRF 1000L Africa Twin
    Dostum nacizane r25 öneririm sana. Kullanma fırsatım olmuştu çok kısa süre. Lastikleri dışında güzel motor. Tip olarak racing ama oturuş pozisyonu daha rahat. Gidonu daha yüksek. Safkan bir racing değil. 250 cc sınıfında da güçlü bir motor. 2-3 sene sıkılmadan binebilirsin.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)