ftkrblt adlı üyeden alıntı
kardeş evelki gün pulsar 200ns sahibiydim,bugün mt 25 sahibiyim,ikisi içinde yorum yapacam fikrimi söyleyecem,karar senin,pulsar alırsan motor kullanmayı öğrenirsin,ben hiç bir memnuniyetsizlik yaşamadım,fiyatına göre çok iyi,tek sorun uzun yolda yengenle beraber biraz nefessiz kalıyordu,ve süspansiyonu sertti,motorla bir gün 400 km yaptık,indiğimizde eşimdede bendede bel ağrısı vardı,benim motor 2014 modeldi,7300 tl ye almıştım,mt 25 için üste 8000 tl verdim dün,yengen arka taraf daha rahat diyo mt de,bunun harici o vidolarda gördüğün r25 ve mt25 in 170-180 li hızlara çıkması için baya uzun bi düzlük lazım,pulsar iki kişi stabil 110-125 arası gidiyodu uzun yolda,mt 25 in gideri 140-150 arası olur gibi iki kişi,dediğim gibi mt 25 180 e çıkar çıkar ama uzun bi düzlük lazım,pulsarda en çok 140 gördüm ben,niyetin mt 07 ise ve tecrube kazanmak için motor istiyosan pulsar al,düşersen için acımaz,parçası ucuz,sana motor kullanmayı da öğretir,satarken de zararın az olur,düşün ben bayiye 7300 e aldığım motoru bir kere düştüm,bir kere arabaya çarptım arkadan,gerçi çok çok hasarlı kazalar değildi ama olsun,verdiğim bayi kaza yaptığımı biliyordu,buna rağmen 7000 tl ye saydı motoru,120 tl notere verdi,en azından bi250 tl de sigortaya verecek,düşün ben ilan verip az uğraşaydım 7250-7300 e satabilirmişim o motoru,ki yenisi kaç kağıt,mt 25 pahalı bi motor,ha deyince satabilmen için güzel bir fiyata verip,kayda değer zarar etmen gerek,bana sorarsan pulsardan direk mt 07 ye geçiş yapman maddi olarak daha iyi olur,pulsar kötü çok kalitesiz bi motor değil,parasının aleti,bir tavsiye daha vereyim 10000 tl ye benelli tnt 250 satan var sahibinden de,çift silindir 32 beygire yakın,biraz ağır,bunun dışında ben yakından gördüm öyle kalitesiz bi motor izlenimi vermiyor,ayrıca sesi bütün 250 lik motorlar arasında en güzel olanı,ayrıca mt 25 te bile ön disk tek,benelli tnt 25 ön fren çift disk artı çelik fren hortumlarıyla çıkıyor fabrikadan,pulsarın ön fren bence mt 25 in freninden bi tık daha iyi,tabi kullanmasını bilirsen,