Abilerim lütfen yardım (lifan pony 100)
Reklamlar
-
25 Ağustos 2016, 17:53
Abilerim öncelikle selamünaleyküm ben 16 yaşındayım A1 ehliyete yaşım tutuyor ama ehliyetim yok alacağım motoru kesinleştirince ilk iş ehliyet sonra motor inşallah aklımda şu anda hem bütçeme uygun hemde ilk motor olarak pony 100 var iyi bir motor gibi duruyor mağlum a1 ehliyet 125 e kadar pony 99 cc bazı yerlerde vergi yok falan diyor bu ne kadar doğru bu motora plaka lazım mı istanbulda başaklehirden halkalıya okula gidicem sadece yardım eden herkezden Allah razı olsun bide a1 ehliyet bana kaç tl ye patlar ayrıca motorun fiyatları her yerde farklı ama 4.000 i geçmiyor sıfırı ne kadardır hayırlı günler
Reklamlar
-
25 Ağustos 2016, 18:18
Fiyatını internetten öğrenebilirsin. Motor güzeldir. 99 cc ise vergisi yoktur ama plaka mutlaka gerekir. Aynı motora sahip olduğu için ben olsam Glint modelini alırdım. Özellikle bordo renkli olanı çok güzel ama Pony'nin de tarzı var.
-
25 Ağustos 2016, 18:34
Sağalun hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
Birde bu motor için hangi ehliyet uygundur A 1 mi
-
26 Ağustos 2016, 00:43
A.slm kardeşim ben de lifan pony100 var.3 yıl ugraştıktaktan sonra babamı ikna ettim bayiye gittik. Kampanyada lifan glint100 almaya diye gitmistik 2700e. Bi babm bindi bi ben babam yine tehlikeli diye caydı. Sonra çıkışta pony yi gördük. Babam bu nasıl dedi bindi hoşuna gitti. Banada pony glintten daha rahat güvenli geldi. baya da hoşuma gitti. Fiyatı 4.500 diye aklimdaydi. Babama dedim bu pahalıdır dedim adam 3 diyince bi heyecanlandım babam da beğendi.(bu arada 2013 midelmiş ama 0) neyse aldik ben baya beğendim çok dikkat çekiyo özellikle motorcular tarafından. Benim beğendim şuan 800 km de tavsiye ederim hoş motor. Ha bu arada boyun kaç. Ben 1.78 83kg rodajdan önce 106 gordum merak edersen diye söylüyorum. Sorun olursa çekinmeden sor. Ben de 16 yaşındayım. Ehliyet a1 uygun diye biliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)