Cümleten Selamün Aleyküm Arkadaşlar ,
Kurban bayramı yaklaşıyor biliyorsunuz. Motorla uzun yol yapsam mı diye düşünüyorum. memleket e 150 lik bajaj boxer ile gitmeyi düşünüyorum. ortalama 700 km. Sizce gitmeli miyim ? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Cümleten Selamün Aleyküm Arkadaşlar ,
Kurban bayramı yaklaşıyor biliyorsunuz. Motorla uzun yol yapsam mı diye düşünüyorum. memleket e 150 lik bajaj boxer ile gitmeyi düşünüyorum. ortalama 700 km. Sizce gitmeli miyim ? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bence Boxer ile uzun yola çıkma Rafet Goral diye samsunlu bi abi Boxer ile uzun yola çıktı motor sekmanları silindiri yedi yağsızlıktan motor kitlenmişti en son sanırım.
İnzell abimi buraya davet ediyorum. Adam o motorla dünyayı gezdi
HONDA
#BZ3082
Cik hocam hic bir sey olmaz. Ben daha dun Discover 125 st ile ankaradan cesmeye geldim, 698 km totalde. Genelde 100 ile geldim nerden baksan hep limitlerde geldim sayilir ve hic bir sorun yasamadim. 200-250 km bir mola verdim gayet rahattim. Uzun uol bir baska 👍
Yanılmayalım, boxer uzun yol için dizayn edilmemiştir.
Ha ama ben, eşim, çantalar filan bi 350 km yol gittik.
Boxer dayanır dayanmasına da, hem motorun hem kendi sağlığın için dinleme dinleme gidersin.
gitmek istedikten sonra her motorla gidilir.
ama ben bajaj boxer'ın şişirilmiş bir balon olduğunu düşünüyorum. iyi reklam yapılıyor.
aşırı titrer, sıkıştırsan yağ kaçırır, ön fren kampana. elle tutulur ne kaldı ki. ben şahsen mondial drifti tercih ederdim onun yerine.
İnzell arkadaş dünya turuna çıktı; geçende konusu vardı... sayfası Darkcity2000'in de yazdığı gibi www.motorumla.net
Uzun yol soran arkadaşlar eksik parametre ile soru soruyorlar.
Kaç günde, kaç saatlik aralarla gitmek istediklerini yazmıyorlar...
Ezanla çıktım, yatsıya varır mıyım derseniz, 700 km, daha bir anlaşılır olur sorular...
Boxer kesinlikle otoban için üretilmemiştir. Dağ yolları için idealdir. Otobanda tapagaz uzun süre kullanıldığında yağ yakıyor. Bu yüzden 80-100 kmde bir durup 10 dakika motoru soğutmanız ve yağını kontrol etmeniz lazım. Zaten titreşimi çok fazla olduğu için mecburen sık sık durup dinlenmeniz gerekecektir. Eğer yapmadıysanız 38 dişli takmanızı tavsiye ederim. Tİtreşimi azaltıyor. Boxer kullananların çoğu dişli değişimi yapıyor. Abartıp 32 takan bile var. Bende 38 dişli taktım hızlanması neredeyse hiç düşmedi ve son hızı biraz arttı.
İki sene önce CBF150 ile önce istanbuldan izmire, ordanda Antalya kas'a gittim bir sorun olmadı, tek sıkıntı biraz yoruldum malum küçük cc yordu uzun yolda.
Ben 150 lik Regal Raptor ile 30 Temmuz 12 Ağustos arası Yunanistan ve Makedonya, istanbul Antalya 375o km yaptım ortalama 90- 100 km ortalama süratle gününe göre günde 350 km ile 630 km yol yaptım ben yoruldum o yorulmadı benzin alırken haliyle uvalet ihtiyacı, yeme içme derken zaten motorda istemiyerek mola vermiş oluyor, kimseye boşu boşuna engel olmayın, bilinçsizce akıl vermeyin, bilmediğiniz teknik konularda ahkam kesmeyin, yola çıkmadan önce servisini yaptırın benzin alışınızda yağ seviyesini kontrol edin ve devam, bırakın cesaretsizler market kadar gitsin, herkese selam ve sevgiler.
çıkılır çıkılmasına ama bayramda araba sürücüleri katil gibi sürüyor malesef. Riski fazla
valla benim kuzen denizliden aydın a gelinceye kadar delirmiş motosiklet sürekli sorun çıkarmış sanırım uzun yol diyeceğim ama 80km lik yol da bile sorun çıkarıyorsa bence hiç deneme
Çıkılırda bayramda çıkılmaz.. Bizim millet bayramda delirir trafikte
2014 te sivastan kocaeliye geldim yaklasik 800 km daha oncede uzun yol yaptigim icin boxer la 1 gunde cok zorlanacagimi 150 cc ye kufur ede ede bi hal olacagimi dusunerek 2 gunde 1.gun ankaraya kadar surdum.Oglen ankaradaydim ikinci gun de ankaradan 7 de ciktim kocaeli daricaya oglen 2 de vardim.Motor a gelirsek hic problem yok daha once cok sikistirdim kayseri—sivas, sivas—yozgat molasiz dip gaz gittim geldim.Motor bakimliysa hic korkma.Sadece yorulursun ve yol niye bitmiyor dersin.Surekli ara vermen gerekecek dikkat dagilmasin diye ve yoruldugun icin.Buda baya bi saat demek.Kisaca yolu ve zamani ikiye bolup geceye kalmadan geze geze gitmek cok daha iyi olacaktir senin icin.Bide vidalarini iyice sik sonra cik yola benim yozgata giderken jiklem ucmustu.Saygilar
Sen dayanabilirim dersen gider çok zorlama ama motoru.
Cbf150 ile uzun yol sayilmayacak bir yol yapmistim. En buyuk sikinti kamyonlari sollamak. Makina cansiz oldugundan kamyonu gecene kadar bir sure yanyana gidiyorsun ve bu surede arkanda arabalar birikiyor sonra tekrar sag seride iki kamyon arasina giriyorsun. Otobana fazla takilmazsan ve motorda bir sikinti yoksa gidilebilir. Ama bence yorar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)