kaza yaptım ,ah bu motosikletçiler.
Reklamlar
-
25 Ağustos 2016, 13:05
bugün Antalya'da sabah işe gitmek üzere evden çıktım , 4*4 cipime uzun uzun bakıp, bastım gaza. Yola çıkarken arkadan bir tane motosiklet geliyordu ,çok da yakındı, ben yol hakkı normalde onunken,koskoca arabamla bekleyecek halim yoktu demi? çıktım yola, motosikleti aynadan izliyorum önce yalpaladı falan,yanımdan küçücük boşluktan geçti gitti, bir de arkasına dönüp el kol hareketi yapıyor, arabası olanlara hiç saygı yok valla, küçücük aracıyla onu beklememi nasıl hayal edebilir?
sonra yola çıktım sağdan gidiyorum ,bir baktım bir tane motosiklet sol şeritten gidiyor,arkama kadar dayanmış, hızı da baya var ,beni geçebilecek kadar, ya allah aşkına koskoca arabayla beni geçmesine neden müsaade edeyim? kırdım yavaşça önüne ,sağ şerite bir geçişi var görmeniz lazım
bu motosikletler gerçekten tuhaf, ışıkta bekliyorum ,yanımdan girmiş köşeye kadar, boşluk varmış da sağda, hiç bırakmazdım normalde neyse boşluğuma gelmiş, ışık yanınca aklı sıra önümden gidecek, koskoca cip bu ya nasıl, önünden gitmeyi hayal ediyorsun, kırdım önüne ,hiç boşluk bırakmadım. öyle mal gibi kaldı. biraz edep yahu.
daha sonrasında yine sağdan gidiyorum, önümde motosiklet , yavaş gidiyor, sol şeritte boş, kardeşim araba bir şeritte motosikletle gidiyorsa ,araba sola geçmek zorunda değildir ,sollama olması için için motosikletli kenara çekilmeli, kornaya bastım, bana sol şeriti işaret ediyor. ben de sağ şeritte ufacık boşluk vardı, bunu en köşeye kadar sıkıştırıp bastım geçtim, düşecek gibi oldu ama hatalıydı sonuçta ,herkes altındaki aracı bilecek.
hayır yani bak gidiyorum yolda dümdüz tali yol, sapağa geldik, bu tarz yollarda ne yönden ne tür araç gelirse gelsin, geçiş üstünlüğü arabadadır, hele de altında jip varsa kesinlikle senindir, sonuçta aracın büyüklüğüne göre olur bu işler. neyse gidiyorum ben tali yoldan çıktım,bir kaç araba geçti onları bekledim, araba yani beklemek gerek ,sonrasında motosiklet normal taşıt yolunda hızlı gidiyor, onu mu beklicem, allah aşkına, 15 sn falan sürer geçmesi ,benim hayatımdan 15 saniyeyi neden çalıyor, çıktım yola, kendini orta şerite öyle bir attı ki ,dedim heh dersini aldı.Ya dur bekle hızını düşür ben geçeyim, sen kimsin benim önümden devam ediyorsun.
en son iş yerine geldim, yol kenarına park ediyorum,sıkışık sokak 1 araba zor sıgıyor, arabadan cıkıcam ,baktım aynadan ,motosiklet geliyor,onu mu beklicem? açtım kapıyı ,kapıya girdi direk, çocuk düştü falan, ama düşünün kaç bin tllik araba, onu mu düşüncem, ambulansı aradım gene insaniyetliyim, sonrasında ise arabaya baktım allahtan bişey yokmuş,motosikletli cocuk yogun bakımda diyorlar, kurtulur inşallah,
ben çok çekiyorum bu motosikletlilerden. :(
imla hataları için affola :( telefondan yazıyorum
Reklamlar
-
25 Ağustos 2016, 13:29
Yurdum insanının profilini çok güzel çıkarmışsın.
Bunun bir de trafik kurallarından bihaber, herkese atarlanan, farklıyız biz yeaağ kafasında 'Denyo Motorcu' versiyonunu bekleriz.
-
25 Ağustos 2016, 14:01
okumayın 4*4 cipi olan adamın feryadı
-
25 Ağustos 2016, 14:03
Yalnız yaşadığım yerde üst sınıf ve o sınıfa yakın araçlar beni rahatsız etmedi, önüme kırmadı, takip mesafesini korudu. Bana denk gelen bu. belli kesim zaten rahatsızlık çıkarmıyor.
Olayıda özetlemişsniz
-
25 Ağustos 2016, 14:13
Bthndmrl adlı üyeden alıntı
Yalnız yaşadığım yerde üst sınıf ve o sınıfa yakın araçlar beni rahatsız etmedi, önüme kırmadı, takip mesafesini korudu. Bana denk gelen bu. belli kesim zaten rahatsızlık çıkarmıyor.
Olayıda özetlemişsniz
her gün hal kavşağından kunduya işe gidiyorum, malesef yukarda yazdıklarımın hepsi başıma geldi. :(
-
25 Ağustos 2016, 14:43
Bu yazıdan çok dersler çıkardım çok sağolun. Ben ne magandaymışım trafikte yol hakkından falan bahsediyorum. Arabalara karşı daha saygılı olacağım artık onların hayatını tehlikeye atmayacağım
-
25 Ağustos 2016, 16:00
-
25 Ağustos 2016, 16:23
daia adlı üyeden alıntı
her gün hal kavşağından kunduya işe gidiyorum, malesef yukarda yazdıklarımın hepsi başıma geldi. :(
çevre yolunu mu kullanıyorsun, eğer öyle ise kullanma, altınova bulvarını kullan, daha sakin oluyor, yolda güzel. sonrasında ise oteller bölgesinde, özellikle jipliler ve servisler çok rahatsız edici olabiliyor.
-
25 Ağustos 2016, 16:30
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
çevre yolunu mu kullanıyorsun, eğer öyle ise kullanma, altınova bulvarını kullan, daha sakin oluyor, yolda güzel. sonrasında ise oteller bölgesinde, özellikle jipliler ve servisler çok rahatsız edici olabiliyor.
çevreyolundan tedaşın karaşsından kanal yoluna giriyorum, kanal yolundan sonra kipanın önünden oteller bölgesine (tez tur yakını) geliyorum. ama bu yol çok yakın oluyor o yüzden bu şekilde gidiyorum, hal kavaşaı -tez tur yaklaşık 15-20 dk da gidiyorum, öbür türlü 2 katlarına çıkıyor süre
-
26 Ağustos 2016, 09:08
Süper Moderatör
Hikayenin sonu bir kamyoncunun ağzından bitse idi daha güzel olurdu, "koca kamyon küçücük jipi mi bekleyecek" gibi
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
26 Ağustos 2016, 09:27
daia adlı üyeden alıntı
çevreyolundan tedaşın karaşsından kanal yoluna giriyorum, kanal yolundan sonra kipanın önünden oteller bölgesine (tez tur yakını) geliyorum. ama bu yol çok yakın oluyor o yüzden bu şekilde gidiyorum, hal kavaşaı -tez tur yaklaşık 15-20 dk da gidiyorum, öbür türlü 2 katlarına çıkıyor süre
çok sıkıntılı bir güzergah, o kanal boyunda kaza olsa polis tutanak tutmuyor, emin ol söylediğim güzergahtan daha çabuk gidersin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)