Asya Motor bugün itibariyle motosiklet piyasasından çekiliyor diye bir söylenti ortada dolaşıyor.
Asya Motor bugün itibariyle motosiklet piyasasından çekiliyor diye bir söylenti ortada dolaşıyor.
sanmıyorum ınsanlar nıe bındıgı dalı kessınkı..
montaj hattı fln kuruo denmıstı aydında..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
yokmus öyle bişey ya bizim dükkanın yanında asya bayisi var sordum ben yok öyle bişey dediler yani yokmus öyle cekilme felan
oyLe bisey oLursa tum turkiye asya motor a çöker
olan bayilere olur..
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
hadi çekilmesini anladıkta Dev konusunu pek anlamadım bea..
CBR 600F Honda,
mümkün değil böyle birşey. çinden kilo hesabı motor alıp burda temiz kârlarla satıyor olsam ben asla çekilmezdim piyasadan.
düşene vurulmazPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
fakir ama gururlu adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
asyanın nesi devPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
ASYA kıta olarak hakikaten dev bizde asyalıyız ama asya motor "oda dev aynasından bakınca dev" kuzguna yavrusu kartal görünür
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Onu siz dev yaptınız, küçük dev Asya Motor
Resmi ağızdan haber alana kadar aldırmayın böyle kulaktan dolma haberlere, rakibi Japoncular çıkarmıştır.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sen çok yaşa emi Kerim...Allah seni güldüre..PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
Ortada bir delil yok ...birinden duydum gibi komik sebeplerle büyüklüğü ne olursa olsun hiç bir firma provoke edilemez...elinizde sağlam deliller olmadan açtığınız bu gibi başlıklar öncelikle sizi komik duruma düşürür vede hukuksal olarak başınızı ağrıtır...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)