Sattığımız MT 07 yi ''Plaka değiştirip, 30000 km düşürüp'' satışa koymuşlar. DİKKAT!
Reklamlar
-
24 Ağustos 2016, 12:20
Arkadaşlar merhabalar izmirde bir abimin sürekli kullandığı 37.000 KM deki tertemiz kusursuz motoru adi herifin birisi gelip satın aldı geçen günlerde. Sürmeden, transporter tipli bir aracın içine koyarak Antalyaya götürdüler. Bugün abim aradı benim motoru ilana koymuşlar diye. Aramış adi herifi söylemiş ama engellemiş adi herif Şimdi size tüm bilgilerini ifşa edicem adi herifin.
İLAN LİNKİ:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32627338/detay
ORJİNAL KMSİ ŞUAN 37.000 CİVARI.
PLAKASI BİZDEYKEN 35 YH 606
ADİ HERİFLER DEĞİŞTİRMİŞ 07 YOL 63
Karısının üzerine geçirmiş motoru sanırım.
İlana da arkadaşının üstüne koymuş.
MOTORU NERDEN TANIRSINIZ?
-tiger boğazdan egzos var işte
-Debriyaj tasinda cizik var
-bide koltukta kucuk bi yirtik var tırnak izi kadar.
-ön lastik rosso 2 arka lastik rosso 3 (en belirgin özelliğide bu)
İLANI KALDIRIR MUHAKKAK BURDA GÖRÜP RESMİNİ DE ALALIM ŞÖYLEE:
İşte böyle adi insanlar var millet para biriktirip zar zor bir motor alıyor. 10 binde temiz motor buldum zannediyor ama motor bilmiyor ki 37 küsür bin km de.
Arkadaşlar motoru 18 e bizden aldı. 20500den koymuş. 2 kağıt güzel para. HARAM ZIKKIM OLUR ÇOLUĞÜUNDAN ÇOCUĞUNDAN BABASINDAN ANNESİNDEN ÇIKAR İNŞALLAH böylelerinin.
Reklamlar
-
24 Ağustos 2016, 12:26
Yani diyecek laf bulamıyorum. Küfür etsem hoş olmıyacak.
Bilgilendirme için teşekkür ederim Bu arada ilanı kaldırmışlar. Yakında başkasının üyeliği ile başka ilan koayar bu sahtekar..
-
24 Ağustos 2016, 12:29
Motorun hemen ilandan kaldırılması haklı olduğunuzu gösterir gibi ancak. Fotoğraflara bakarak motoru tanımanın çok zor olduğunu düşünüyorum.Yani ülkedeki tek boğazlı tiger egzozlu mt-07 bu değildir sanırım.Ki ayrıca ben burdan bakınca önün rosso 2 arkanın rosso 3 olduğunu da anlayamıyorum mesala .Ama dediğim gibi ilandan kaldırılması haklı olduğunuzu gösterir gibi.
Yine de çok teşekkürler vakit ayırıp insanları bu şekilde uyardığınız için. Ne yazık ki sizler gibi 37 binde ki makinayı 37 bin diye satanlar neredeyse kalmadı.
-
24 Ağustos 2016, 12:33
cıbırlover1 adlı üyeden alıntı
Motorun hemen ilandan kaldırılması haklı olduğunuzu gösterir gibi ancak. Fotoğraflara bakarak motoru tanımanın çok zor olduğunu düşünüyorum.Yani ülkedeki tek boğazlı tiger egzozlu mt-07 bu değildir sanırım.Ki ayrıca ben burdan bakınca önün rosso 2 arkanın rosso 3 olduğunu da anlayamıyorum mesala .Ama dediğim gibi ilandan kaldırılması haklı olduğunuzu gösterir gibi.
Yine de çok teşekkürler vakit ayırıp insanları bu şekilde uyardığınız için. Ne yazık ki sizler gibi 37 binde ki makinayı 37 bin diye satanlar neredeyse kalmadı.
Hocam motor bu satan adamı aradı abim yapma böyle şeyler bu iş bize ters insanları kandırma gibisinden hemen faceden numarayı vs her boku engellemiş motoru biz tanıyoruz. 2 yıldır hergün beraberiz. insan motorunu tanır.
-
24 Ağustos 2016, 12:36
din, iman bi de "çoğunuzu" karıştırmasan iyiymiş.
-
24 Ağustos 2016, 12:37
chopperrider adlı üyeden alıntı
din, iman bi de "çoğunuzu" karıştırmasan iyiymiş.
Karşılaştıklarımın çoğu böyleydi. Sizi kırdıysam kusuruma bakmayın.
-
24 Ağustos 2016, 12:38
Hımm aradığınızı vs bilmediğimden ötürü yine de insanların günahını almayalım diye düşündüğüm için öyle söylemiştim. Çok haklısınız .. Bu gibi kişiler yüzünden insanlar ikinci elden soğudular.
Birde motorsiklet kullanıyor kendiside .. İnsan nasıl rahat eder ki abi haram para ile aldığı motorsikletle yolculuk yaparken. Ben motorsiklet kullandığımdan beri insanlara karşı daha anlayışlı olup yarın bir kaza geçirip ölürsem nasıl hesap veririm diye düşünürken. Çok üzücü hemde çok üzücü. Oysa en ufak bir yağ birikintisi bile bu fani dünyadan gitmeye yetecekken insanları üzmek nedir ki ?
-
24 Ağustos 2016, 12:51
20.500 yazmış bide
-
24 Ağustos 2016, 12:59
Siz kaça satmışdınız motoru?
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Siz kaça satmışdınız motoru?
Yazdim hocam 18000 tl
-
ulen dijital km yi düşürmek bu kadar kolay mı dicem, demiyorum. çünkü piyasadaki çalıntı mt7 lerin düşük km li bir tanesinin göstergesini buna takmak çok daha basit bir iş.. ikinci el çok pis bi piyasa yahu.
-
24 Ağustos 2016, 13:02
Satan abim ilgilenmiyor ama bir hukukcu olarak ben gerekli yerlere sikayette bulunacagim de delilleriyle birlikte.
-
24 Ağustos 2016, 13:06
motorun bir fiziki km'si var, bir de gideri var, adam giderini yazmış
kazıklama ile daha dün gece konu açtım, kimse ilgi göstermedi, SORUN ŞU: İLLA BAŞIMIZA MI GELECEK Kİ SİGORTALARIMIZ ATSIN !!!
http://www.motosiklet.net/forum/gund...ma-vakasi.html
bizler duyarsız kaldıkça bu milletin içine karışmış sütü bozuklar daha çok at oynatır ...
-
24 Ağustos 2016, 13:07
Bunlar son atılan kazıklar,
Yakında tüm bu parazitlerden kurtulacağız.
İkici elde devrim gibi karar,
http://www.hurriyet.com.tr/ikinci-el...karar-40204471
Artık lisans olmadan 3 araçtan fazla satış yapamıyorsunuz,
Noterde işlem iptal ediliyor.
Lisansı olanlarda km de oynama durumunda çok ağır cezalar ödeyecek ve lisansları iptal edilecek.
-
24 Ağustos 2016, 13:10
Konuyu açan arkadaşa duyarlılığı için teşekkürler. Umarım arkadaşlara yardımı dokunur ve dolandırılmaz.
-
24 Ağustos 2016, 13:12
Çok ciddi cezalar getirildiğini duymuştum eğer şikayet edilebilecek bir mecra bulabilirseniz bende kendi adıma bir şikayet dilekçesi yazabilirim.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
24 Ağustos 2016, 13:28
avmert adlı üyeden alıntı
Yazdim hocam 18000 tl
Atlamışım görmemişim pardon..
18 e al 20 ye sat. oh mis gibi para.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
24 Ağustos 2016, 13:31
37000km kadar servis bakımlı değilmi yamahadan 9500kmden yüksekken mutlaka bakıma girmiştir herhalde oda kaayıtta çıkar
-
24 Ağustos 2016, 13:36
Plaka değiştiğinden servis kayıtları büyük ihtimal çıkmaz,
Önceki plaka ile sorgulanmalı.
-
24 Ağustos 2016, 13:51
astrofizik adlı üyeden alıntı
Plaka değiştiğinden servis kayıtları büyük ihtimal çıkmaz,
Önceki plaka ile sorgulanmalı.
Servis kayıtlarını plakadan sogulamak baştan hata. Şasi no her turlu...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)