https://www.facebook.com/MotosikletT...3609560326403/
Bu nasıl bir sürüşdür trafikte insanların canlanını tehlikeye atıyor böyle tiplerden tüm motorcu zarar görüyor bence.
https://www.facebook.com/MotosikletT...3609560326403/
Bu nasıl bir sürüşdür trafikte insanların canlanını tehlikeye atıyor böyle tiplerden tüm motorcu zarar görüyor bence.
etlerini poşetle toplayacaklar demiş biri yorumda haklı
Melih abi biraz psikopattır Ayrıca makas atan, drift yapan arabalar nasıl tüm arabalara zarar vermiyorsa, bu tür motorcularda tüm motorculara zarar vermiyor.
Asfalt haini bu arkadaş, Yola hakettiği değeri vermiyor
O an bi kapı açılma vakasını tahmin edebilecek birisidir diye düşünüyorum. Hele de tekerdeyken
HONDA
#BZ3082
Ben bile abimin CBF150 ile gezerken ( tabi daha ehliyetim yok ) beni bile sıkıştırdılar ... Galiba motorun üstündeki herkezi apaçi yada serseri sanıyorlar :( :(
Köpeğin eceli gelince çobanın değneğine işermiş.
Keko önce üzerine bi mont, ayağına bi bot al. Egsoza para verene kadar.
Video hızlandırma efekti ile beğeni peşinde koşacağına.
Plakada yoktur kesin.
İnşaallah başkasına zarar vermeden ya durulur sakinleşir, ya da sessizce bir kenarda ... .
Dilimizde çok güzel küfürler var bu kişi için. Hepsi layık bu mahluka.
Aslında böyle bir durumda kaza yapan birine sağlık sigortası hakkı vermemek lazım. Kendi mallığının bedelini kendi ödesin. Gerekirse parası yoksa da ölsün. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum kalanlar açısından.
Ktm li bi manyak vardı onu geçemez bence. Tekerdeyken makas atıyordu.
O videoyu kaldirdilar valla bu resmen gerizekalilik ama o video gercekten guzeldi. Bulan yollarsa sevinirim
O elemanın abisi bu forumdandi çok ileri geri yaptilar en son videoyu kaldirmislardi.
Videosunu çekmiş, kendisini bir şekilde kanıtlamış. İnşallah devamını getirmeden bırakır.
Şeridin dolu ise beklersin normalde kurallara göre. Böyle bir sürüşte hiç bir hak iddia edemezler. Tabii eğer sağ kalırlarsa, öldükleri vakit şahsen ben üzülmem. Aralara girmek diye bir şey yok kardeşim. Eğer biz motosikleti bir araç olarak kabul ettirmek istiyorsak önce bir araç gibi davranmayı bilmeliyiz. Emniyet şeridi hadi eyvallah bir yere kadar zaten kimse birşey demiyor. Fakat böyle sol şeridin solundan, yada aralardan derelerden beyaz çizgi üzerinden kaldırım tepelerinden sürmek diye bir şey yok. Eğer böyle sürüyorsanız unutmayın. Bu sizin hakkınız değil, etrafınızdaki insanların size tahammülüdür. Kabahatlisiniz, madem böyle sürüyorsunuz bunu bari üsturuplu yapın. Hem milletin tahammül sınırını zorlayıp hem hakaret eder gibi motor tepesinde maymunluk yaparsanız toplumdan sevgi pıtırcıkları beklemeyin. Sizden nefret ederler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)