o değil de müziğin ismini bilen var mı ya
o değil de müziğin ismini bilen var mı ya
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Ne gerek var böyle bir harekette bulunmaya bütün motorculara karşı bakış açısını değiştiren bir hareket bana göre..
Bu trafik canavarının bir başka videosu. Bulmak çok da zor olmadı adı, sanı belli. Alenen yapması düşündürücü. Umarım hayata gözlerini yumarken başkalarına göz yaşı döktürmez.
Tekerci melih sevdiğimiz bir abimizdi, janti bir adamdı teker yapmayı çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem. çok lastik yakardı, ben yakmam. bu kapıdaki arkadaş abi benzin yok dediğinde sırtını dönerdi, ben dönmem. necip; "abi beni kapıdan al dediğinde" dalga geçerdi, ben geçmem. Tekerci melih sevdiğimiz bir abimizdi ama makası bir tuhaf atardı, önünde kim varsa yine döner dolaşır onun önünde kalırdı benim kalmaz! Tekerci melih kick startını adamına ateşletirdi, ben yapmam! Tekerci melih abim seleye şöyle fiyakalı birazda yamuk otururdu, ben şöyle kalkarım ayağa sele sende kalsın kardeş, önümde vututu yapma yeter!
Motor zaten stunt motoru ne farı var ne aynası, trafikte bakkala gitmesi yasakken evine işine giden motorcuları sıkıştırıyor.
Daha bu tür adamlar varken araba kullanıcılarına dert anlatmaya çalışıyoruz, vay halimize.
istanbul trafiğinde araba kullanan birisi olarak böyle bir manyak denk gelirse arabaya acımadan önüne kıracağıma namusum ve şerefim üzerine and içerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)