POLISLER YINE TOPLuYO MOTORLARI DIKKAT
Reklamlar
-
28 Haziran 2006, 17:44
watercolours adlı üyeden alıntı
@mo-zat,
Senin adına üzüldüm tabii ama motosiklet sürerken cezanın böyle olduğunu biliyordun, değil mi? Ve buna rağmen sürmeye devam ettin, değil mi?
Kaldı ki kanunu bilmemen işlenen suç için hafifletici neden sayılmıyor.
Yani en ağır örneği verirsek, birini öldürdükten sonra ben kanunu bilmiyordum diyemezsin.
evet ben bu cezaların böle olduğunu biliyordum ve inadına yine motora biniyordum.. devlet heryerden geçiriyo zaten bide ufacık motora köprü parası alıyolardı.. artık bende plakayı kapatarak kaçak geçiyodum.. hem benzini 3 milyon yap.. hem köprüye üç milyon al.. ohh sömür durr.. uyuz oldum.. ne köprü parası ne bişe.. ama bugün köprüye gelmeden çevrildik.. ve bu uyuzluk olayına son noktayı koydum.. arabayı alana kadar artık işyerine otobüsle gitcem.. motorda yatsın işyerinde ne yapimm.. suçum neyse ver hakim bey. kır kalemini... ehliyet şart.. e tabi eğitimde
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
Reklamlar
-
28 Haziran 2006, 17:45
Türkiye'de hakkıyla otomobil kullanabilen kaç kişi var? Bunların yüzdesi nedir? %1 belki.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
28 Haziran 2006, 17:46
Niceman kardeşim, tabelalara bakıyoruz, 8 yıllık B ehliyetimiz, az buçuk da uzun yol tecrübemiz vardır, şehirlerarası da çok km yaptık, şehir içinde de, malum mesleğimiz pazarlama...
O tebelaların oldugu yollarda genellikle radar olmaz, radar olan yolların da çoğunda tabela olmaz.
Watercolurs arkadaşımız ehliyeti alınamıyor diye biliyorum demiş, şöyle yanında ehliyetli birini götürüp alıyorsun, kendi ehliyetin olması şart değil. hatta bu forumda ehliyetli birini götürmediği halde cezayı ödeyip motorunu geri alan arkadaşları okuduk,
Ayrıca ben suç işleyene ceza kesilmesin de demiyorum, öyle bir tartışmaya girmeyede niyetim yok,
Benim değinmek istediğim 17 - 18 yaşındaki çocuklara 600 YTL ceza kesmenin insafsızlığı, tekrar ediyorum, böyle yapacagına dersin ki; "git koçum 2 ay kursa, ehliyetini al öyle teslim ediym sana motorunu",
Aramızda ömrü yollarda geçmiş büyüklerimiz var, motorla olsun arabayla olsun, keşke herkes Watercolours gibi kurallara saygılı olsa şehir içinde 50'yi geçmese,
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
28 Haziran 2006, 17:50
Ehliyeti ve ruhsatı olmayana,motoru bas bas bağırana acımasınlar.
-
28 Haziran 2006, 18:01
problem ehliyeti istediğimiz zaman alamamızda. Sınav 8 temmuz`da ama ağustos ortası gibi ancak alabilecekmişiz ehliyeti. Yaz döneminde bu kadar çok beklemekten daha zor ne olabilir ki....
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
-
28 Haziran 2006, 18:06
vipseyahat adlı üyeden alıntı
Soru: 8 temmuzda sınava girince sertifikayı ne kadar zamanda alıyoruz ? 8 temmuzda sınava girsek yine ehliyet ağustos sonunu bulacak yaz gitti ne anladık bu işten öteki tarafta yakalanma sancısı anlaşılır gibi değil ya....
temmuzun son haftası dreksiyon sınavı var.
bir hafta sürse acıklanması ağustosun ilk haftası emliyete para yatırıp alırsın..
[EMAIL="denizyilmaz83@yahoo.com"]denizyilmaz83@yahoo.com[/EMAIL]
Pam_Pam
-
28 Haziran 2006, 18:10
benim ruhsat var susturucusuda var iki tane motorun beni ne yapsınlar abiii
ama benim hiç a2 ehliyetim olmadiki abi ehueheuheuh
-
28 Haziran 2006, 18:12
assassinwolf adlı üyeden alıntı
benim ruhsat var susturucusuda var iki tane motorun beni ne yapsınlar abiii
ama benim hiç a2 ehliyetim olmadiki abi ehueheuheuh
senide asmak gerek.
-
28 Haziran 2006, 18:14
beyler bence gidonuna güvenen ve trafik tecrübesi olan riskini göze alıp dolaşsın her koyun kendi bacağından asılır
kanun ne diyorsa o başka yapacak birşeyimiz yok ama birde kanun dediğini tam olarak yapsa poliside denettemek için motorcuları tutsa mesela valla benden çok polise ceza yazan olmaz herhalde intikam intikam intiiikaaammmm
dar ağacım turuncu olsun isterim son arzumda a2 ehliyeti alabilmek ona göre başka türlü astırmam kendimi zagortenay
8 temmuzdan sonra beklerim as beni
-
28 Haziran 2006, 18:17
Trafiği düzene sokmak için sistemli bir harekete başlanmadıkça ne bu trafik düzelir, ne de ölümler son bulur.Polisin çorba içmek için sizi durdurduğunu düşünüyorsanız makbuzunuzu isteyin, o para polise yar olmasın. Bu kadar basit (Kat kat fazlasını ödersiniz, en azından suçunuzun cezasını ödersiniz, ama polisi memnun etmiş olmazsınız)
May the Force be with McLaren Mercedes
-
29 Haziran 2006, 08:03
Arkadaşlar bugün de cevirme varmıydı? Ben çok erken çıktığım için yola polislere rastlamıyorum.
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
-
29 Haziran 2006, 10:01
mersindede baya cevırme var bızım arkadas yakalandı 488 ytl mıymıs neymıs ben halen tadına bakamadım
Yeni yine yeniden
-
29 Haziran 2006, 10:21
Artık durdukları veya yol kestikleri noktalar belli genelde. En azından birbirimizi bu noktalardan haberdar edelim. Benim de bir ara muayenem yoktu, o arada aşağıdaki güzergahları öğrendim..
Benim bildiklerim:
1. Kadıköy, Salı pazarı otoparkının yolunda akşamları 22:00'den sonra.
2. Kozyatağı çıkışı, TEM başlangıcında (yolun ortasında ağaç olduğu yer), akşamları 23:00'den sonra.
3. Bostancı köprüsü, akşamları 22:00'den sonra.
4. Göztepe Köprüsü, E5 Öncesi akşamları 23:00'den sonra.
5. Bağdat Caddesi, Çiftehavuzlar 23:00'den sonra.
6. Bağdat Caddesi, Suadiye 23:00'den sonra.
7. Bostancı sahil yolu, denizotobüslerinin önü
Ama tabii ki tavsiyem evraklarınız ve muayeniz tam olsun. Durduklarında verecekleri ceza değil sadece bir selam olsun ;)
-
29 Haziran 2006, 11:20
Selam , BURSA'DA cevirme ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum ,çünkü A2'yi almaya nereden baksanız 1-1,5 ay falan var.Temmuz'da sınav Ağustos'ta ehliyet bekle babam bekle.
-
29 Haziran 2006, 11:20
yurdum insanı tehlike yaratıyor ama alanyada tyatile gelen turistler tehlike yaratmıyor ne kiralayan şirketler nede polisler bu konuıda duyarsız ee nede olsa bacasız fabrikaya geliyolar 3 kuruş para bırakıyorlar karşılığındada ülke kanunları onlara çalışmıyor
-
29 Haziran 2006, 11:35
Süper Moderatör (BBRR)
türkiye"nin her yerinde her gün motor -araba -kamyon gibi motorlu taşıtlara uygulama yapılır belgesi eksik olana ceza yazılır ...bunun için başlık açılmaya kalkılsa ayrı bir forum kurmak lazım ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler