MERHABALAR YENİ MOTOR ALDIM ALALI 20 GÜN GEÇTİ RUHSAT ALMAK İÇİN 15 GÜN İÇİNDE ALMAK GEREKİYOR ŞU AN TRAFIK ŞUBEYE GİTSEM DİREK ALABİLİRMİYİM YOKSA 15 GÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN EVE GELMESİNİ Mİ BEKLEMELİYİM ? BİLENLER BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM ARKADAŞLAR
MERHABALAR YENİ MOTOR ALDIM ALALI 20 GÜN GEÇTİ RUHSAT ALMAK İÇİN 15 GÜN İÇİNDE ALMAK GEREKİYOR ŞU AN TRAFIK ŞUBEYE GİTSEM DİREK ALABİLİRMİYİM YOKSA 15 GÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN EVE GELMESİNİ Mİ BEKLEMELİYİM ? BİLENLER BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM ARKADAŞLAR
Ruhsat almak için önce sigorta yapıp ardından emniyete başvurman gerekiyor. Bunları yaptın mı?
Ayrıca büyük harflerle yazmak forumda BAĞIRMAK anlamına gelir.
Boyle konu basligi acana ve buyuk harf yazana cevap verilmemesi gerektigini dusunuyorum.
Forum adabından bi haber insan... Sana cevap yok. Bağırmamayı öğren.
önemli dediğin konunun herkesi ilgilendirmesi, herkes için önem arzetmesi gerekir diye düşünüyorum. bu şekilde cevap veren arkadaşlar lütfetmiş bence ÖNEMLİYMİŞ..
Yaziya neden bu kadar takildiniz forumda yeniyim buyuk kucuk ne farkeder sorun benim icin onemli herseyi elestirmek yerine soruna yardimci olmaya calissaniz daha iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)