23.08.2016 gece saat 00:45 sularında yaşadığım bir olay yüzünden yazma gereği duyuyorum bu yazıyı
Gece arkadaşımla paten sürüyorduk biz caddedeydik ara sokaktan bir anda bir taksi caddeye fırladı ne fren ne sağa sola dönmek hiçbirşey yoktu kısacası birde üstüne üstelik "Ne yapıyosun dayı sen" dediğimde "Yolda öyle mi gidilir gerizekalı" diye çıkıştı bana. Benden yaşça büyük altında arabası var onun kaportası var tamponu var bizimse kaportamızda tamponumuzda bedenimiz. Aynı kadere sahibiz. Onların sinyal kullanmaması bizim hayatımızı karartabilir. Onların ayna kullanmaması bizim hayatımızda kalıcı yaralar bırakabilir. Sizinle aynı şikayette bulunuyoruz farkındaysanız. Araç sürücüleri. Onlar bizim için büyük bir tehlike. Dün gece belkide ben panikleyip elim ayağım birbirine dolaşsaydı ben şuanda bu yazıyı yazamıyor olabilirdim. Belki kolum bacağım alçıda, kafam sargıda bir hastane odasında uyuyor olacaktım. Kimse böyle bir hayat istemez. Kimse onu bekleyenleri üzmek istemez. Benim size anlatmak istediğim, aynı saftayız aynı tehlikeleri yaşıyoruz sizinle ve sizden tek isteğim bizi araç sürücüleri fark etmiyor bari siz fark edin. Patencilere siz sahip çıkın. İyi günler. İyi Forumlar