arkadaşlar merhaba,
8k kmdir duke 200 abs kullanıyorum. haftaiçi iş, haftasonları ve tatilde gezi böyle kullanıyorum. motosikletten sıkılmadım pek ama değiştirmek istiyorum mümkünse cc büyütmek. daha çok farklı bir tecrübe olması için. uzun yolda rahat olması, şehir içinde pratik olması önemli benim için.
asıl sorunum maddi. benim motora 11-12 bandında satsam bile 4-5 bin borcum var. yüklü kredi çekip sıkıntıya da girmek istemiyorum. bu durumda sigorta ıvır zıvır ne masrafım olur. ne kadar bütçe bandında kalmalıyım.
benim baktıklarım cross, supermoto, chopper, naked. tarzım naked aslında. ama bazı konular beni başka tercihlere yönlendiriyor. eski model, çinli, japon çok takıntım yok.
kawa klx 250, her gezimde kamp yapıyorum hafifte toprağa girebilsin motor istiyorum ama çoğunlukla şehir içi kullanım olacak.
crf renginden dolayı ısınamadım sanırım, mantık olarak bana daha uygun. mondialin crossları da bi alternatif tabi
drz 400 de bi yandan çok çekiyor beni ama bütçe işte.
eski model japon dragstar tarzı mesela veya çinli 250 cc, hysoung gv 250, daelim... bile bakıyorum. mantıklı olması almam için yeter sanırım.
er6n, duke 390 beni krediye ciddi sokacak alternatifler falan falan.
fikirleriniz değerli benim için