Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kamp Yaparak Dünya Turu

REKLAM ALANI
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buralara gelecekmisin?
    Kebap ısmarlarım.
    adam fransaya geliyor kebap mı ısmarlıyacan abi?
    bi salyangoz ısmarla bi kurbaa bacağı ısmarla
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fransa'da yaşayan bir gurbetçi
    Yakışıklı,zeki,çevik,ahlaklı,karakterli,dürüst,mer t olmasının yanısıra
    mütevazi ve tutumlu olmasıyla da tanınır.
    potasyum ve otopsici bunu beğendiler.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler. ben de pek sevdim marmot'u

teşekkür ederim.

vahşi hayvan tehditi hiç yaşamadım şimdiye kadar. açıkcası pek önelem de almıyorum belli başlı kurallar dışında. blogumdaki kamp bölümünden daha detaylı bakabilirsin bu konuya.

haha yolla bir çift

boxer ve iki kişi, aman tanrım son zamanlarımın en çılgın kararıydı, en yakın zamnada adam akıllı bir motosikletle devam edeceğim inşallah. iyi sabrettim :(

haydin doğaya o zaman haha

Bırak gitsin

Teşekkür ederim abi, selamlar.
    bakın gördünüz mü sıfır stres. kendini doğaya salan adam hiç bişeye sinirlenmez kızmaz, en sinirlendirecek şeyi bulup yapsanız hatta tokat atsanız yine değişmez
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz konformistiz o yüzden bizimki kesin aylık 3 bini bulur

şimdiden iyi gezmeler tozmalar. dikkat edin oralarda kendinize
    teşekkür ederim. açıkcası başta çok harcıyorsunuz, sonra daha uzun nasıl gezerimin yollarını aramaya başlıyorsunuz. haliyle konfordan ödün vermek kaçınılmaz oluyor.

Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak ediyorum,
    iş güç yok mu?
    ne yiyip, ne içiyosunuz?
    ne kadar para aldınız yanınıza?
    banyo, wc, çamaşır yıkama işlerini ne şekilde hallediyorsunuz?
    iş güç gezmek işte. dünyayı görerek tanımayı hedef edindim.
    derelerde, sağda solda işini görebiliyorsun ya da hostelde. herkes ne yiyorsa ben de onları yiyorum, sıradan ve normal yiyecekler.

Alıntı cemmoto41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam aylık bin lira yı normal halde yetiremeyen insanlar var siz nasıl yetiriyorsunuz?
    130 bin kmdir yoldayım, hedefim rakam daha da aşağı çekmek. kısacası yol tecrübesi dyebilirim. yanlış ve gerekiz tüm harcamalardan elimden geldiğince kaçınıyorum. eşyaya ve lükse harcama yapmıyorum vs.

iran'a geçerken sana da geleceğim, orada ne yeriz? :D

Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakın gördünüz mü sıfır stres. kendini doğaya salan adam hiç bişeye sinirlenmez kızmaz, en sinirlendirecek şeyi bulup yapsanız hatta tokat atsanız yine değişmez
    strese ne gerek doğada bir çok ruhsal hastalık bile tedavi edilebilir.
    www.motorumla.net

poyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F800ST ve Sym joymax
    Vize sorun olmuyor mu?
    Bütün ülkelerden vize almak mümkün olmamıştır..

Alıntı poyraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vize sorun olmuyor mu?
    Bütün ülkelerden vize almak mümkün olmamıştır..
    bütün vize isteyen ülkelerden vize almak için aceleye gerek yok. sınırlarına yaklaştıkça komuşu ülkeden halledersin.
    hem nerede ne zaman olacağım belli değil, vize sürelerini kaçırırım ben
    www.motorumla.net

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    şekerim sen gel buraya yeter ki kuzu çeviririm ulen sana

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    iş güç derken para kazandığınız bi işiniz yok mu?
    baba parası mı yiyorsunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Keyifle takip ediyoruz, şimdiden hoş geldiniz diyelim o zaman. Sürpriz içinde bizi çok merakta bırakmamanız dileğiyle, keyifli ve güvenli yolculuklar.

Motosikleti
    BMW F650 GS (2006 Model)
    Birkaç kişi para işinin nasıl çözdünüz demiş ya, valla benim de en merak ettiğim konudur bu.
    Böylesi bir gezi için en gerekli iki şey; boş zaman ve para.

Böyle gezilere çıkan kişiler, bu ikisini nasıl çözüyor bir türlü anlatmazlar.
    Her şeyi ama her şeyi anlatırlar, şunu şöyle çözdük, bunu böyle hallettik, bunu böyle planladık vs. diye hatta websitesi, blog açarlar ama bu ikisinin çözümünü bir türlü anlatmazlar :(
    Halbuki listenin en tepesine, böyle büyük ve kalın puntolu bir başlıkla 1. konu olarak bunu anlatmak lâzım :(

şekerim sen gel buraya yeter ki kuzu çeviririm ulen sana
    tamam )

tabii ki var. Test/tanitim sürüşleri ve fotograf. Baba para parasi yakistirmasi cok komik, bunu cok sık yapıyorlar.

Alıntı U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keyifle takip ediyoruz, şimdiden hoş geldiniz diyelim o zaman. Sürpriz içinde bizi çok merakta bırakmamanız dileğiyle, keyifli ve güvenli yolculuklar.
    tesekkur ederim. Surprizi de acikladik )

Alıntı ilker a. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birkaç kişi para işinin nasıl çözdünüz demiş ya, valla benim de en merak ettiğim konudur bu.
    Böylesi bir gezi için en gerekli iki şey; boş zaman ve para.

Böyle gezilere çıkan kişiler, bu ikisini nasıl çözüyor bir türlü anlatmazlar.
    Her şeyi ama her şeyi anlatırlar, şunu şöyle çözdük, bunu böyle hallettik, bunu böyle planladık vs. diye hatta websitesi, blog açarlar ama bu ikisinin çözümünü bir türlü anlatmazlar :(
    Halbuki listenin en tepesine, böyle büyük ve kalın puntolu bir başlıkla 1. konu olarak bunu anlatmak lâzım :(
    ben zaman zaman bahsediyorum işimden. Ayrica bos zaman demiyorum ona, işim gezmek ve görmek. Klasik mesleklerin disina çıkıp, ofisinizi saga sola tasiyabildiginiz her iş gezmek icin ideal. Ayrica bahsetmeye gerek yok, arastirin kesfedin kendinize uygun olani.

Motosikleti
    BMW F650 GS (2006 Model)
    @inzell
    Abi benim sorum doğrudan sana değildi, yanlış anlama Genel anlamda merak edilen bir konu bu ama cevabını kimse paylaşmıyor.

Geçenlerde bir TV kanalında Nasuh Mahruki ile röportaj yapıyorlardı, daha doğrusu yarım saatlik bir sohbet programı. Adam anlattı da anlattı; 18 yaşımda şu dağa tırmandım, 19 yaşımda bilmem ne dağına çıkan ilk Türk oldum vs. Kız sordu, adam anlattı, kız sordukça adam iyice anlattı. Bütün röportaj ve program boyunca, kızın şu soruyu sormasını bekledim ama sormadı; "O kadar genç yaşlardayken (ki adam 18 - 19 yaş diyor), oralara gidecek maddi imkânları nereden buldunuz? Bu işe gönül vermek isteyen gençler var, maddi problemleri nasıl çözdüğünüzü anlatın ki o genç arkadaşlar da aynı şekilde çözsünler maddi problemlerini." Ama beklediğim bu soru hiç sorulmadı

Biri çıksa da açık açık anlatsa ya bu konuyu Anlatır yani bir insan, "10 yıl deli gibi çalışıp para biriktirdim, o sayede geziyorum. Piyango çıktı, o sayede geziyorum. Varlıklı bir aileden geliyorum, o sayede geziyorum." Zor değil ki bu konuyu açıklamak Valla günün birinde dünyayı gezen birinin konferansına, söyleşisine falan katılırsam, ilk soracağım soru bu olacak.
    mavisipa ve chopperrider bunu beğendiler.

jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    sabırsızlıkla yeni fotoları bekliyor olacağım. İyi şanslar.

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Tracer 700 ü alıp vurdunuz yaylalara. Müsait olduğunuz zamanda şu makina hakkında biraz detaya girebilir misin abi?

Alıntı ilker a. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @inzell
    Abi benim sorum doğrudan sana değildi, yanlış anlama Genel anlamda merak edilen bir konu bu ama cevabını kimse paylaşmıyor.

Geçenlerde bir TV kanalında Nasuh Mahruki ile röportaj yapıyorlardı, daha doğrusu yarım saatlik bir sohbet programı. Adam anlattı da anlattı; 18 yaşımda şu dağa tırmandım, 19 yaşımda bilmem ne dağına çıkan ilk Türk oldum vs. Kız sordu, adam anlattı, kız sordukça adam iyice anlattı. Bütün röportaj ve program boyunca, kızın şu soruyu sormasını bekledim ama sormadı; "O kadar genç yaşlardayken (ki adam 18 - 19 yaş diyor), oralara gidecek maddi imkânları nereden buldunuz? Bu işe gönül vermek isteyen gençler var, maddi problemleri nasıl çözdüğünüzü anlatın ki o genç arkadaşlar da aynı şekilde çözsünler maddi problemlerini." Ama beklediğim bu soru hiç sorulmadı

Biri çıksa da açık açık anlatsa ya bu konuyu Anlatır yani bir insan, "10 yıl deli gibi çalışıp para biriktirdim, o sayede geziyorum. Piyango çıktı, o sayede geziyorum. Varlıklı bir aileden geliyorum, o sayede geziyorum." Zor değil ki bu konuyu açıklamak Valla günün birinde dünyayı gezen birinin konferansına, söyleşisine falan katılırsam, ilk soracağım soru bu olacak.
    evet abi kimse paylasmiyor boyle konulari, hatta genelde gittikleri yerlerle yaptiklari aktiviteleri duyurmaktan öte gecmiyorlar. Çoğu egosunu tatmin etmek için yapıyor bunu belki de. Musait bir zamanda daha detayli anlatabilirim ama ozetle kendi yontemimi açıklayayım.
    Freelancer bir işin zeminini yap, bu surede para biriktir, alaninda basarili olmaya baslayinca istifa et kendi isinden yurumeye basla, ofisini farkli yerlere tasi ve calisirken gezmis ol, minimum butcelerle yolda olabilmenin yollarini ara, hesapli ve tutumlu ol, yolculuklarindan ozgun içerikler uretip ekipman sponsorlari bul vs vs... Eğer havadan gelen bir paraniz yoksa, zengin degilseniz, tum yolculuklarinizi finanse edecek hayirsever yakininiz yok ise en basit yontem yukarida yazdığım gibi 1 ay gezdik balkanlari iki kisi her sey dahil 1300 lira harcamisiz, para mi etrafta o kadar savurganca ve aptalca ornekler var ki bu isi pahali saniyorsunuz. Adam ya da kadin bir sefere gidiyor, 10bin+ harcayip geliyor. Umursamayin onlari ve kistas almayin. Ne kadar para girerse isin icine o kadar güzelliği kacirmaya baslarsin. Daha detayli anlatirim bu mevzulari bir ara

Alıntı jonvolkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabırsızlıkla yeni fotoları bekliyor olacağım. İyi şanslar.
    tesekkurler hocam

Alıntı Stock Sever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Tracer 700 ü alıp vurdunuz yaylalara. Müsait olduğunuz zamanda şu makina hakkında biraz detaya girebilir misin abi?
    tabii ki uzun yolda test etmem için verdi yamaha. Detayli bir inceleme olacak.
    mavisipa bunu beğendi.

altora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    '' İlk fırsatta daha mantıklı ve rahat -en azından kullanması keyifli- bir motosikletle değiştireceğim.'' Dediğin motor bajaj boxer 150 değilmi. Uzun yolda sarmıyor demi aslında en azından cbf 150 kadar konforlu olsa tadından yenmez boxer

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Yer adam babasının parası sizin babanızın parası olsa vakfa mı bağışlayacaksınız?

Yolunuz bu tarafa düşecekse haber vermeyi unutmayın. Misafir edelim inşaAllah

Alıntı altora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    '' İlk fırsatta daha mantıklı ve rahat -en azından kullanması keyifli- bir motosikletle değiştireceğim.'' Dediğin motor bajaj boxer 150 değilmi. Uzun yolda sarmıyor demi aslında en azından cbf 150 kadar konforlu olsa tadından yenmez boxer
    evet boxer 150. Selesi cok sert, gidon ileride ve tam tur donunce dize çarpıyor. Her gun kas agrilari yasamaktan yoruldum. Uzerine 3 litre yakiyor hizli gideyim dersen, guvenlik namina zaten bisey yok. Geriye degistimek kalmisti, sansima yamaha tracer 700 verdiler simdilik.

Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yer adam babasının parası sizin babanızın parası olsa vakfa mı bağışlayacaksınız?
    hic iste

Alıntı swizz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yolunuz bu tarafa düşecekse haber vermeyi unutmayın. Misafir edelim inşaAllah
    tesekkur ederim sag olun.

Motosikleti
    cıks
    Yamaha tracer verdiler dedin ama görmedik kendi sayfandan da paylaşım yapmadın yeni resimler görebilecek miyiz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)