Keyifli bir tur diliyorum sevgili Alp.
Merakla takipteyim.
Valla hocam sizin yüzünüzden okulu bırakıp gelecem...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
fotoğraflara baktım. adam kendini doğaya, kuşlara, dağa taşa adamış ne güzel böyle farklı insanlarda var dedim.. sonra yorumları okuyunca muhahaha diye güldüm ) ıssız adamın orjinal hali bemim bikere
Bu işe bajaj boxer ile kalkışmanız bile tebriği hak ediyor vallahi bana çık desen motor yorar sıkıntı çıkarır diye çıkamam. Her şey keyfinizce olsun
şekerim o seksi bacakların altına babet çorap hiç olmuş mu?
Benim halyalimi yaşıyorsun resmen iyi gezmeler Yalnız kafama takılan bir şey var vahşi hayvanları ne yapıyorsunuz gece falan korkutucu değil mi ? Güneş enerjili elektirikli çitler duymuştum acaba onlar ideal değil mi , şimdiden merak ediyorum böyle uzun yolculuklarda kamp yapılırken bunları nasıl hallettiğinizi
Epeydir takipteyim, iyi gezmeler.. marmot çadırına da ayrı bi hastayım
takipteyim, hayırlı yolculuklar.
teşekkürler. ben de pek sevdim marmot'u
teşekkür ederim.
vahşi hayvan tehditi hiç yaşamadım şimdiye kadar. açıkcası pek önelem de almıyorum belli başlı kurallar dışında. blogumdaki kamp bölümünden daha detaylı bakabilirsin bu konuya.
haha yolla bir çift
boxer ve iki kişi, aman tanrım son zamanlarımın en çılgın kararıydı, en yakın zamnada adam akıllı bir motosikletle devam edeceğim inşallah. iyi sabrettim :(
haydin doğaya o zaman haha
Bırak gitsin
Teşekkür ederim abi, selamlar.
www.motorumla.net
Buralara gelecekmisin?
Kebap ısmarlarım.
Dostum tekbasina yasadigin tehlikelerden bahsedebilirmisin?
Hayalim bu acaba ne gibi bir masraf çıkıyor ortaya?
merak ediyorum,
iş güç yok mu?
ne yiyip, ne içiyosunuz?
ne kadar para aldınız yanınıza?
banyo, wc, çamaşır yıkama işlerini ne şekilde hallediyorsunuz?
Hocam aylık bin lira yı normal halde yetiremeyen insanlar var siz nasıl yetiriyorsunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)