Yok arkadaşlar yanlış anladınız, ama genelde yüksek km gösterme en kaliteli araba firmasının bile yaptığı birşeydir.Olması gayet normal.Yoksa motoru bende inceledim malzeme kalitesi biraz düşük bunun haricinde çok güzel bir motor.Güle güle kullanın.
Yok arkadaşlar yanlış anladınız, ama genelde yüksek km gösterme en kaliteli araba firmasının bile yaptığı birşeydir.Olması gayet normal.Yoksa motoru bende inceledim malzeme kalitesi biraz düşük bunun haricinde çok güzel bir motor.Güle güle kullanın.
Güle güle kullan. Umarım belli başlı bajaj sorunları başına gelmezde zevkle binersin. Çıplak göze hitap eden bir motosiklet. Fotoğraflar gerçekten yansıtmıyor.
Fiyatına göre güzel bir motosiklet.
Ama arkadaşlar haklı. 24hp gücünde 200cc motosiklet 140, 150 km/h sürat yapmaz.
Gösterge yaptığını söylüyor olabilir ama inanmayın.
bajaj ya motor bok atın direk.
Hayırlı ugurlu olsun motorun tekrardan hemşerim.
Allah kaza bela vermesin. fiyatına göre gayet güzel bir motosiklet oldugunu düşünüyorum bende,kısa zamanda lastigini değiştir devam et.
Dipnot: Herkes Ninja 300 abs ile başlamak ister. verin 22 milyar başlayın. 10x küsürlere gayet güzel bir motosiklet bu.
Sırf bu parça bulunabilirliği ve fiyatı yüzünden Bajaj'a geçesim var.
Enjeksiyonlu motorlarda kontak açılır açılmaz marşa basılmaz, göstergenin kendine gelmesi, enjeksiyon sisteminin hazır olması beklenir. Zaten gösterge hazırlanırken ince bir ses de gelir. Taş çatlasın 3sn. 3 saniyede hayattan kopmazsınız sanırım. Bugün başka biriyle konuştum o da rs200 kullanıyordu. Kontağı açtı direkt gidiyordu. Dedim dur, ısıt azcık motoru. Yok ya bir şey olmaz dediler buna falan filan; gazladı gitti bağırta bağırta. Sonra bu adam "temiz, hor kullanılmamış" diye satacak, kimbilir kimin vebaline girecek.
2. olarak; pulsar serisinin arkası oldukça hafif, bu yüzden arka fren etkisiz. Çanta vs. takınca ve doldurunca güzelleşir bence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)