1 saat sürekli kullanımda ellerimde hafif uyuşma, 2 saat sürekli kullanınca popo ağrısı oluyo, rüzgar gürültüsünden kafa şişmesini hesaba katmıyorum..
1 saat sürekli kullanımda ellerimde hafif uyuşma, 2 saat sürekli kullanınca popo ağrısı oluyo, rüzgar gürültüsünden kafa şişmesini hesaba katmıyorum..
Kullanırken hiç yorulmuyorum ama Artçılık nedense beni daha çok yoruyor... F650 ye 600 km kadar artçı oldum. Anam anam.... 3 gün belim ağrıdı :(
Ama buna korumaların etkiside çok büyük. Rahatsız ve bol bir kask yorgunluğu 2 kat daha arttırıyor. Kask çok önemli... Ayrıca suyu unutmamak lazım suyunda yorgunluğa etkisi var. Çünkü motorda su kaybettiğinizi anlayamıyorsunuz. Özellikle uzun yolda bol bol su için arkadaşlar benden tavsiye
Okan ACAR
1) Yazları direk MESH mont almalısın, başka şey bizim ülkede seni pişirir.. Yani bildigimiz FİLE den yapılmış montlar..
2) Terlememek, sana su ve tuz kaybettirir, bunlar da aşırı yorgunluk ve baş dönmesi yapar, baygınlıga kadar gider. Düzenli ve sürekli su içmek şarttır.
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)