Orjinalini Rüyamda Görürüm Bari Kopyalayayım Diyorum?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
derdalan adlı üyeden alıntı
Benim de hayalimdeki motor bu w800
Ducati scrambler ya da triumph da rüyalarıma giriyo ben de gittim ikinci el van van aldım
hala aklımda w800 var ama vanvandan çok memnunum eğer yüksek hız merakın yoksa seni her türlü tatmin eder 9000 bin civarına tertemiz ikinci elleri var bi bak derim ;) vanvanla uzun yola artçıyla gittim araziye gittim kampa gittim hiç utandırmadı hiç yok ben bu yaylaya çıkmam yok yoruldum kenara çek demedi. Yolda herkesin dikkatini çekiyo kimse 125 cc olduğuna inanmıyo
hacı vanvanda çok iyi yaaaaaaa vallaha çok beğendim. ama suzikinin yedek parça sıkıntısı var diyolar heryerde bayisi yokmuş istanbulda oturuyorum. pek görmedim açıkcası suzuki bayi
-
ben de buccaner diyecektim ama cevap gelmiş.
ayrıca ybr diye resmini koyduğun motor ybr değil güzel kardeşim. yamaha evet ama sr 400 o.
yine başka bir arkadaş gn 250 den yapabilirsin demiş. hakkı var uğraşırsın ama olur bir şeyler. ama temiz gn 250 bulmak zor, temiz olanları da pahalı.
-
SONSiyah adlı üyeden alıntı
Dış görünüş olarak bakar bakmaz ilk aklıma gelen (Anımsatan mı desem yoksa benzeri mi desem bilemedim)
Anımsatan diyelim :D
Buccaneer denen bu motorun sadece üzerine oturun. Almayacaksınız zaten. Mukemmel sertlikte. Tek güzel yanı v motoru.
-
Regalin makine iyi kalıplıda duruyor o sele az daha uzun olsa ondan almıştım.
-
zangiff adlı üyeden alıntı
Regalin makine iyi kalıplıda duruyor o sele az daha uzun olsa ondan almıştım.
bugün aklıma gelip durdu hep "zangriff" nereden gördüm duydum hep düşündüm ama bir türlü aklıma gelmemişti. dün senin nicki okuyup aklımda kalmış demekki.
neyse..., ne çirkin motor bunlar böyle. zevkler tartışılmaz ama hiç güzel değil ya :D
-
diablof adlı üyeden alıntı
ayrıca ybr diye resmini koyduğun motor ybr değil güzel kardeşim. yamaha evet ama sr 400 o.
Bir YBR sahibi olarak;
O motor YBR fakat YBR Custom diye satılıyor ve Türkiye de yok.
https://www.yamaha-motor.eu/uk/produ...25-custom.aspx
-
fstx adlı üyeden alıntı
Bu enjeksiyonlu. Çok çok daha iyi ve fiyatı da yüksek zaten. Bizde buna 13.000 isterler .Mt 125 e 14000 isteyen adam dimi.
-
Zirveye ulaştığında beni hatırla.
-
16 Aralık 2016, 07:40
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Buccaneer denen bu motorun sadece üzerine oturun. Almayacaksınız zaten. Mukemmel sertlikte. Tek güzel yanı v motoru.
hocam herşeyden önce o fiyat ney öyle ya haksızmıyım ? 11.402 TL...
fatih.met adlı üyeden alıntı
neyse..., ne çirkin motor bunlar böyle. zevkler tartışılmaz ama hiç güzel değil ya :D
Retro seviyoruz nostajinin tadı ayrıdır ;)
fstx adlı üyeden alıntı
Aynen hocam ben yazmaya gerek duymadıydım ybr custom bu.
O DEGİL BEN HÂLÂ SEÇMİŞ DEĞİLİM ÇOK KARARSIZ BİRİYİMDİR BİKERE SEÇTİM Mİ BİDAHA PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM
-
16 Aralık 2016, 09:46
fstx adlı üyeden alıntı
hocam polemik olarak almayın lütfen. ben solmyr arkadaşın gönderdiği motor için yazdım onu. siz de aynı resim için yorum yaptıysanız eğer sizin gönderdiğiniz linkteki motoru bir açın, bir de aşağıdaki resmi bir açın bakın aynı motor olmadığını göreceksiniz. yamaha ybr custom u da biliyorum. biliyorum dediğim internette görmüştüm. ama bu alet sr 400 hatta 2015 tokyo motor show için hazırlanmış sitesinde yazdığı gibi.
ayrıca resmin yan kapağında kocaman sr yazıyor
edit: sonradan gördüm siz üzerinde kırmızı yuvarlak işaretler olandan bahsetmişsiniz. evet o alet ybr custom.
https://global.yamaha-motor.com/show...128.1481870569
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)