Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

412TL Eds-Radar Cezası / İstanbul Tem

REKLAM ALANI
    berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Bugün ceza tutanağı elime ulaştı, Yıllardır İstanbulda ilk defa radar cezası yedim. Full eds olan tünelde bile birşey gelmiyordu.
    Plakasız gezmeden 92 tl yemiştim, plakalı gezdik 400tl den olduk.
    O günde full kamera açıktı ama hangi konumda kesildiğini tam anlayıp bakamadım. Resim falanda eklememişler.
    İstanbulda da eds yazıyormuş dikkatli olunuz, kazasız sürüşler.

https://www.youtube.com/channel/UCG8V2OFsRDyxuCrAklq8aBg

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Arkadaşım 170 le mi gidiyorsun.. Temde kanunen sınır 132.. Bu da araçlara... Hadi 130 okey de 170 ile ziyadesi ile yerinde olmuş..

Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım 170 le mi gidiyorsun.. Temde kanunen sınır 132.. Bu da araçlara... Hadi 130 okey de 170 ile ziyadesi ile yerinde olmuş..
    Mutlaka gitmişizdir koca gün 100 le gitmiyoruzki hep.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Bana 106 ile iki tane geldi , daha acısı bunun motorum çalındıktan sonra gelmesi oldu.İtiraz etsem muhtemelen düşecekti ama enerji kalmadı , battı balık yan gider dedim
    Ama Temde 170 çok fazla hele saat akşam 19 yoğun saat dikkatli ol.Bu arada aynı yoldan geçersen dikkat edersen tabelaları göreceksin , ben gördüm hız sınırı bölgesi ve radar uyarısı var.

Bu arada bende de cezayı kesen Savaş Koç , Savaş abi etme eyleme bu nasıl ceza.

Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana 106 ile iki tane geldi , daha acısı bunun motorum çalındıktan sonra gelmesi oldu.İtiraz etsem muhtemelen düşecekti ama enerji kalmadı , battı balık yan gider dedim
    Ama Temde 170 çok fazla hele saat akşam 19 yoğun saat dikkatli ol.Bu arada aynı yoldan geçersen dikkat edersen tabelaları göreceksin , ben gördüm hız sınırı bölgesi ve radar uyarısı var.

http://www.birmarket.com/ceza2.jpg

Motorları sevmeyen bir memur herhalde emniyet şeridinde mi kesiyorlar acaba bunu? Plaka olmayınca nereye yazacak acaba

essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    O değil de.motorun 2014 model olduğunu nasıl anlamışlar 170'le giderken?? İlginç!!!

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Haketmissin sende muhterem temde saat 7 de 170 nedir?
    Emniyet seridinde yapmissindır şimdi sen o hızı.

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    Bende aynı cezayı 96km hızla yedim.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Plaka girince motorun herseyi otomatik cikio oraya motordan anlayan birini koymuolar yani heheh
    essegesse ve mgora bunu beğendiler.
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O hangi eds ymis arkadan cekio kamera ? Birde isin ilginci o hizla giderken kamera nasil netlemis plakayi.

feti_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Abiler ne diyosunuz ya akşam 7 de TEM de 170 le gidilir mi. kedidir o kedi

Motosikleti
    Yamaha İron Max
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://www.birmarket.com/ceza2.jpg

5. Ayda geçtiniz ceza yeni mi geldi ? Kaç ay geriye dönük gönderiyolar bilen var mı ?

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    motosikletler hız limitleri aşağıdadır;

Motosiklet (L3) yerleşim yerlerinde 50 km/s,
    yerleşim yeri dışı çift yönlü yol 80 km/s,
    yerleşim yeri dışı bölünmüş yol 90 km/s
    otoyollarda 100 km/s
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    250cc uzeri motorum olsa hayatta plaka ile gezmem, 170 bayagi bir hiz demek ama onu soylemem lazim.

Hos cbr250 ile Piyalepasa bulvarinda 80 (yaziyla seksen) km ile gittigim icin 350 kusur TL ceza gelmisti.

Daha dogrusu gelmemisti, aylar sonra mtv oderken gordum, teblig edildi gozukuyor guya elime gecen bir sey yok, muhtara gittim orda buldum kagidi.

`Muhtara gidiniz` uyarisi yapistirmadan, direk muhtarliga gidip adam evde yoktu diye benim cezayi vermis.

Faizle odemistim 80 km ulan e5`e baglanilan yol.

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı berkay3212 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün ceza tutanağı elime ulaştı, Yıllardır İstanbulda ilk defa radar cezası yedim. Full eds olan tünelde bile birşey gelmiyordu.
    Plakasız gezmeden 92 tl yemiştim, plakalı gezdik 400tl den olduk.
    O günde full kamera açıktı ama hangi konumda kesildiğini tam anlayıp bakamadım. Resim falanda eklememişler.
    İstanbulda da eds yazıyormuş dikkatli olunuz, kazasız sürüşler.

http://i.hizliresim.com/vZgE7p.jpg
    Tem Kuzey Tekstilkent diyor, hangi yöne gidiyordunuz ? edirne istikameti mi anadolu yakasına doğrumu ? Orada arkadan çeken kamera hiç dikkatimi çekmemişti, gezici radar olmasın o ?

Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Alıntı MimTolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tem Kuzey Tekstilkent diyor, hangi yöne gidiyordunuz ? edirne istikameti mi anadolu yakasına doğrumu ? Orada arkadan çeken kamera hiç dikkatimi çekmemişti, gezici radar olmasın o ?
    Edirne tarafına doğru giderken yazılmış. Gezici görmedim, sabittir, Temde kamera çok. Normalde millete eds resmi ile göndermişler ayrıntılı olarak bende hiç birşey gelmedi.

Mucit23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 900 & KTM450EXC & BWS100
    EDS Motosiklete nasıl ceza yazıyor. Benim bildiğim Kamerayı Gidiş istikametinin aksi yönde koyarlar, Yani anca ön plakayı okuyabilir. Motosiklette de ön plaka olmadığına göre EDS motosiklete yazamıyor diye biliyorum. Acaba istanbulda iki yönlü mü koyuyorlar kamerayı?

Bizim memlekette de EDS olan yerler var. Yazabilse her geçişimde mutlaka ceza yerdim.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    radarda 170 km cbr600RR ın göstergede 190 km civarıdır. geçmiş olsun

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı berkay3212 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Edirne tarafına doğru giderken yazılmış. Gezici görmedim, sabittir, Temde kamera çok. Normalde millete eds resmi ile göndermişler ayrıntılı olarak bende hiç birşey gelmedi.
    Alıntı Mucit23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EDS Motosiklete nasıl ceza yazıyor. Benim bildiğim Kamerayı Gidiş istikametinin aksi yönde koyarlar, Yani anca ön plakayı okuyabilir. Motosiklette de ön plaka olmadığına göre EDS motosiklete yazamıyor diye biliyorum. Acaba istanbulda iki yönlü mü koyuyorlar kamerayı?

Bizim memlekette de EDS olan yerler var. Yazabilse her geçişimde mutlaka ceza yerdim.
    mucit arkadaşıma katılıyorum, edsler önden çekiyor, ama bir dahaki geçişimde dikkat edeceğim bakalım arkadan çeken varmı

Motosikleti
    NC 700 X
    Fotoğraf yok muhtemelen önden tesbit edip, başka kameradanda plakayı okuyup yazmışlardır. Fotoğrafsız cezaya itiraz kabul oluyor diye biliyorum.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)