412TL Eds-Radar Cezası / İstanbul Tem
Reklamlar
-
20 Ağustos 2016, 00:35
Gezici araca denk gelmişsinizdir. Temde emniyet seridinde 2 kamera üstüste oluyor biri sabit altindan gecerken okusun diye. Digeri speed dome uzaktan görsün diye. Kimi zaman s.domelar arkaya bakıyor. Ya bozulduğundan yada bilerek bilemiyorum. Yüzü size dönük olmayanlardan çekininiz. Emniyet şeridini görüş alanından çıkana kadar terk ediniz.
Reklamlar
-
20 Ağustos 2016, 00:53
berkay3212 adlı üyeden alıntı
Edirne tarafına doğru giderken yazılmış. Gezici görmedim, sabittir, Temde kamera çok. Normalde millete eds resmi ile göndermişler ayrıntılı olarak bende hiç birşey gelmedi.
Geziciyi görmemişsiniz ama o sizi görmüş olabilir. Maşallah süratiniz de yüksekmiş o hızda nasıl görebilirsiniz ki? İllede fotoğraf gerekliyse (ki ben bunun nedenini anlamıyorum) siz de cezaya itiraz edin. Ama sizin arkanızda sivil araçta bir ekip varsa sizin plakanızı öylede tespit etmiş olabilirler. Yada araba süren sade bir vatandaşın yanındaki yolcu telefonunun kamerası ile sizin hızlı gidişinizi videoya alıp whatsapp la trafiğe bildirmiş olabilir.
Arenli adlı üyeden alıntı
Fotoğraf yok muhtemelen önden tesbit edip, başka kameradanda plakayı okuyup yazmışlardır. Fotoğrafsız cezaya itiraz kabul oluyor diye biliyorum.
Kırmızı ışıkta geçişte yada köprü/gişelerden kaçak geçişte fotoğraf bir delil olabilir ama limitin üzerinde bir hızla giderken fotoğraf çekilmiş olması halinin delil kabul edilmesinin nasıl bir mantıklı açıklaması olabilir?
-
20 Ağustos 2016, 00:55
koca forumla dalga gecen adamlara saygim sonsuz ya. laf edenin alnini karislarim.
-
20 Ağustos 2016, 06:48
Arenli adlı üyeden alıntı
Fotoğraf yok muhtemelen önden tesbit edip, başka kameradanda plakayı okuyup yazmışlardır. Fotoğrafsız cezaya itiraz kabul oluyor diye biliyorum.
Benim cezaların birisi geldi birisi gelmedi daha (tebliğ)
Gezici araç değil ceza yazan
Ceza yazılan yerler belli bölgeler özel bir uygulama yapılmış olabilir veya manuel yazılmış yüksek ihtimal itiraz edilse (sulh ceza) çözülecek ama benim bu ara biraz zaman dardı ve mahkeme vb işlerinden sıkıldığım için dilekçenin kabasını da yazmama rağmen boşverdim.
-
20 Ağustos 2016, 08:33
Bu aralar yağmur gibi ceza yağıyor dikkat edin, hazinede para bitti herhalde.Bu arada motosikletin hız limiti neden otomobillerden düşük? Yetkili bir kişi çıksın mantıklı izahat yapsın biz de tamam diyelim kabullenelim.
-
20 Ağustos 2016, 10:01
Katlanır plaka bas geç
-
20 Ağustos 2016, 22:02
essegesse adlı üyeden alıntı
O değil de.motorun 2014 model olduğunu nasıl anlamışlar 170'le giderken?? İlginç!!!
Plakayı gördükten sonra adamın anasının kızlık soy ismine bile ulaşırlar..
Yenimi motor kullanmaya başladınız ne zamandır trafiktesiniz?
-
20 Ağustos 2016, 23:37
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Katlanır plaka bas geç
Çok kötü bir tavsiye olmuş. Katlanır plaka kullananların bahanesi ne olursa olsun tavsiye etmeleri, kullanmaları, kullanmayı bir hak olarak görmeleri adına ne derseniz deyin olumlu bir davranış olarak görmüyorum. Kimin ne diyeceğini elbette ben tavsiye edemem ama madem bir tavsiyede bulunacaksınız, bari "bundan sonra dikkatli olun ve hızlı gitmeyin" filan deyin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)