Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk Kazamı Yaptım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2011 c8 Crypton & 2013 xmax250
    karşı şeritten iki araba gelirler...öndeki kesin sollanır üzerine sellektör eşliğinde uzuuuun korna çalınır :( kendi şeridimizin en sağından gitmekte fayda var..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Geçmiş olsun.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dogrudur, hayatinizdaki ilk ve sonraki 9 motosiklet kazanizda her zaman diger araclar sucludur. Gecmis olsun baba plakayi ver tank hazir gidelim.

peruwasa12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayir okuma yazman yok ama yorum yapicak beynin var ilginc gercekten ortada herhangi bir arac var mi kazaya neden olan ?

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilk kazalar son kaza olur. düşmemiş motorcu yoktur düşecek olan vardır derler zaten. siz düştünüz bidaha düşmüceksiniz. oldu bitti geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı peruwasa12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha motorumu alalı 3 gün oldu ve emniyetten eve dönüyordum bu arada motor pulsar ns 150 tek yönlü bi yol ve minimum hız 50-60 civarında yolda dayının biri karşıdan karşıya geçiyor fakat araçların geldiği yöne değilde tam tersi yöne bakarak geçiyodu ki ben gelene kadarda oradan en az 2 3 defa geçebilir bi insan ben yine nolur nolmaz diye kornayada bayağ basmama rağmen bi adım atıp durup saçma sapan yerleri izlediği için ve dengesiz hareketleri yüzünden sağından yada solundan geçmeye çalışmadım doğal olarak çarpmamak için frenleri kökleyince en son yerde kayarken buldum kendimi ama aşırı derecede sinirlendim yani dayı 50 yaşlarında olmasa gerçekten kalkıp dövesim geldi dahada sinir eden şey ise ben yerde yatarken dayı hiç aldırış etmeden yoluna devam ederek gitti etraftan millet geldi yardım etti bu şekilde ilk kazayı atlattım ekipmanlarım vardı sadece belimde biraz ağrı var o kadar birde gidonda sanki biraz anormallik var gibi geldi ama tam anlayamadım sola doğru çekiyor gibi geliyor şuan
    arkandan serseri motorcu hızlı geldi bana çarpıyordu serseri felan demediyse motorcu değilim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)